Jump to content
  • Kayıt Ol

Utawarerumono


CHOBiTS

Önerilen İletiler

utawarerumono.jpg

Bu tanıtımı eski sitemizde de payalşmıştım şimdi biraz düzenleyip güncelledikten sonra sizlerle tekrar paylaşayım dedim.

Tanıtım:

Genç adam gözlerini açtığında, ne kim olduğunu biliyordur ne de nerede olduğunu. Yüzünde çıkaramadığı bir de maske vardır. Hafızasını kaybeden bu gence; onu, oldukça ağır yaralı bir şekilde kendinden geçmiş bir halde bulduklarını ve onu, köylerine getirip tedavi ettiklerini anlatırlar. Genç, adını hatırlayamadığından, yaralı iken kendisi ile ilgilenen Aruru, Eruru ve büyükanneleri Toskuru, ona Hakuoro adını verirler. Hakuoro, kendini kısa bir sürede toparlayıp ayağa kalkar. Köydeki insanlarla kısa sürede kaynaşan Hakuoro, onların güvenini de kazanır. Uzun süredir köylülere ağır vergilerle eziyet eden bölgedeki derebeyinin; köyün şefi olan Toskuru'yu yaralaması bardağı taşıran son damla olur. Hakuoro liderliğinde toplanan köylüler, bölgenin derebeyine karşı ayaklanma başlatırlar. Kısa sürede bu yerel bir ayakalanma olmaktan çıkar ve bütün ülkeye yayılır.

[seri S-RPG (Strategy Role Playing Game) işim olmaz oyunu uyarlamasıdır.]

Tanıtım anime.gen.tr den alıntıdır.

Karakter tanıtımı bir miktar spoiler içerir haberiniz olsun.

Karakterler:

7866_83442.jpg

Hakuoro:Ormanda Eruru tarafından yaralı halde bulunup tedavi edildikten sonra geçmişini ve adını hatırlamaması üzerine Eruru' nun büyük annesi tarafından Hakuoro adı verilmiş ve böyle anılmıştır.Ana kahramanımız yüzünde tuttugu maske hiçbir sekilde çıkmayıp geçmişi ile baglantısı olabileceğini düşünmektedir.Liderlik özelligi ile isyanı yönetmiş ve devrimi gerçekleştirmiştir.

7867_32605.jpgutawarep1lg028or.gif

Eruru:Hakuoro' yu bulup evine getiren sifacı kızdır.Kulakları ve kuyrugu kendine özgüdür.Hakuora' dan hoşlanmaya başlar ve savaşlarda askerlerin tedavisinde görew alır.Sarayda Hakuoro' nun en büyük yardımcısıdır.

7868_32605.jpgutawarep1lg034zz.gif

Aruru:Eruru' nun kücük kız kardeşidir.Hakuoro' dan ilk başta hoşlanmasada daha sonra bir baba gibi görmeye başlayacaktır.Mukuro adlı kaplanı besleyip büyüten ve savaşlarda kaplanı ile Hakuoro' ya destek olmak ister.En iyi arkadaşları Kamyu ve Yuzuha dır.

munchhl4.gif

Oboro:Hakuoro' nun ilk rakibi ve en iyi arkadaşıdır.Asasin tarzı bir savaş sanatına sahiptir.Gra ve Gura' nın efendisir.Yuzuha' nın abisidir.En büyük rakibi Benawi' dir.En büyük arzusu hasta ve kör kardeşinin iyileşmesi.

7876_83442.jpgutawep101v22iq.gif

Benawi:İmparatorlugun en güçlü samurayıdır.Ordunun komutanıdır.İmparatorun zorbalıklarına dayanamayarak ikinci savaşta Hakuoro' nun tarafına geçmiştir.İmparatoru kendi elleriyle öldürüp kılıcını Hakuoro' ya teslim etmiştir.İsyan başarılı olduktan sonra eski görevine gelmiştir.Karakterler içinde en normal görüneni diyebiliriz.

7880_83442.jpg90ii93rf.gif

Karura:Boynundaki halkayla zincirlere vurularak uzun zaman önce denizde mühürlenmiştir.Bir fırtınada kurtulmuş ve Hakuoro nun ülkesine gelmiştir.Sürekli savaş içinde yaşamış olan Karura burda gördügü ilgi ve şefkatten sonra Hakuoro ya katılmış ve orduda savaşmaya başlamıştır.İnsan üstü bir güce sahip olması nedeniyle.Cıplak elleriyle bile seri katilden farksız olabiliyor.Köleliginin bir anısı olarak kolye niyetine boynundaki tasmayı çıkarmamıştır.Sake içmek en büyük alışkanlığıdır.Benim en sevdigim karakterdir kendileri.

6479e634.jpg

Urutorii :Melek kralığının büyük prensesidir.Hakuoro imparator olduktan sonra kutlama ve ziyarete gelmiştir.Kamyu' nun ablasıdır.Son derece güçlü büyü yetenegine sahiptir.Dünyadaki en üstün ırka mevcut olmasına ragmen son derece kibar ve anlayışlıdır.Karura ile sake içmeyi sever.

7871_32605.jpguta204lp.gif

Yuzuha:Obora nın kız kardeşidir.Hastalıgı ve kör olmasından dolayı Kamyu ve Aruru' dan başka arkadaşı yoktur.Eruru sürekli onunla ilgilenir.

7879_103634.jpgkamyut9gq.gif

Kamyu:Urutorii' nin kücük kız kardeşidir.Hakuoro ziyareti sırasında gizlice bu krallığa gelmiş ve burda edindiği arkadaşları ile kalıcı olmuştur.Çok güçlü bir büyücüdür.Tüm melek ırkı arasında tek kara kanatlı olanıdır.Aruru,Yuzuha ve Mukuro ile oynamayı çok sever.

3121ga5.jpgBig-Toka-Gif.gif

Touka:Başlangıçta Hakuoro' nun düşmanı olan bir kralıkta ordu komutanıdır.Tasıdığı uzun kılıcı ile yeminine bağlı çok yetenekli bir savaşcıdır.Kralı öldükten sonra Hakuoro' nun kendisine yardım ettigini görünce etkilenir ve kendini Hakuoro' yu korumaya adar.

sigyqp4vm8.gifsiggy019wl.jpg12345678906uk.gif

Dori & Gura:Oboro nun korumalığını yaparlar.İkiz kardeş olup ikiside Oboro' ya aşıktırlar.Ok atmada çok yeteneklidirler.Ordunun okçu birliğinden sorumludurlar.

7877_83442.jpg

Crow:Benawi ile birlikte eski imparatorun komutanlarından biriydi.Benavi' nin Hakuoro' nun tarafına geçmesi ile oda taraf degiştirmiş.Komuta kademesinde Benavi' nin altındadır.

Benim favori animelerimdendir.Eminim izlediginize pişman olmayacaksınız.

Seriyi Animeou grubu fansub yapmış olup ordan indirebilirsiniz yada torentten daha kaliteli blueray sürümünüde bulabilirsiniz.

[bimgx=600]http://img126.imageshack.us/img126/2884/2006060611495835585941dit5.jpg[/bimgx]

[/color][/font]

Utawarerumono gift

Utawarerumono gift

punch1qq0.gifbathroomrt9.gifmunchhl4.giftoukapunchjb9.gifsakuya25f25fpswh9.giftouka40f20fpszg0.gifheadbangerkuuyake7.gifHakuoro-v3.gifOboro.gifuntitled109tw5.giftouka100em5ik5.giftoka.gifPwn.gifhaku-fight.gifhaku.gifBig-Toka-Gif.gifLittle-Bos.gifToka.gifkara1.giftokabattle-small.gifkaru-bat-2.gifKaruraBattle.gifHakuBattle.gifsde3nh9.gifkarura01aho8.gifkuraradrbn11ty8.gifutawep101v22iq.gifThe-Avatar-V3.gifcopyofuntitled1mm8dd.gifcopyofuntitled2b9zl.gifuntitled1ctt7777xz.gifsword11fx.gif90ii93rf.gifkamyustunned25ww.gifkamyua7eu.gifuta204lp.gifhakuoro8cv.gifEruruu79213.giferuruu46ig.giferuc5jz.gifxfdw5i.gifutaw1v21fx.gifi8880yk.gif12345678906uk.gifmonoep3014id.gifutep2gif13mr.giferuruublow0117kj.gifarurru122wd.gifwt83gn.gifliger018hj.gifmonoep1012aa.gif

Utawarerumono İmzaları

twins8re.gifutasigreq.jpgsigyqp4.gifutayuzuhasbsig.gifOboro-sig.gifutafmttmsig.jpgrequestsiguta3.jpgeruruu6da.jpgutaaruruusig.jpgutaoboro0752.gifarueru38eg.jpgutafyiwsig.jpgutaalivesig.jpgsig.jpgl33t-sig-1.gifutaobobenattnsig.jpgutaaruruutoukaatptsig.gifutatoukanowaisig.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

OVA'larından başladım izlemeye sonra seriyi bitirmeye çalıştım ama benim için acı çektirici bir fanservice düzeyine sahip olduğundan bir konu varsa bile farkına varamadım (tercih meselesidir ama neticede devrim, hayatta kalma savaşı, özgürlük vs gibi temalar içeren animelerde fanservice kullanımı bende balık üstü ayran içme tesiriyle eş etki uyandırıyor) seriyi de bu yüzden tamamlayamadım, bitirmiş olmak için bile izleme isteği duymuyorum şu an.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Haklısın zevk meselesi keşke OVA dan başlamasaydın.OVA lar hiç bir anlam ifade etmiyor seri için oyunu ve senoryosu iyiy bence fakat animesinde de pek çok eksik var yinede.Yinede çizimleri ve rengarek karakter ve kişilikleriyle çok sevdiğim bir yapım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?