Jump to content
  • Kayıt Ol

Skip Beat


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Skip Beat

TANITIM

Adama Sormuşlar; Başarının anahtarı nedir? diye..

Adam demiş ki;

“Başarının anahtarının ne olduğunu bilmiyorum ancak başarısızlığın anahtarını biliyorum.

Herkesi memnun etmeye çalışmak...”

 

Kyouko Mogami çocukluk arkadaşı olan Shoutaro “Shou” Fuwa ile yaşamaktadır. Tüm hayatı’ nı onu memnun etmeye çalışarak geçirmiş bu uğurda hiç arkadaşı olmamış ve okulunu da bırakmıştır. Tüm hayatı yalnızca ve yalnızca Shoutarodan ibarettir. Gerçeklerin farkın da olmadığı ve kendi kendine kurduğu bu yalan dünyasından içten içe memnun olmasa da onu kaybetmek istemediğinden mutluymuş gibi davranmaktadır.

 

Ama bir gün Shou onu o tatlı rüyasından uyandırıp gerçeklerle karşı karşıya bırakır. Shou için o sadece ünlü olmasında ki bir basamaktan öte değildir.

 

Hayal kırıklığı öyle bir silahtır ki nefret ve intikam duygusu ile harmanlandığı da ve de doğru kullanıldığın da hayatınız için başaramayacağınız hiçbir şey olmaz.

 

Mogami de, yaşadığı hayal kırıklığı ile Shoutarodan intikam almak için hiç tecrübesinin olmadığı bu ışıltılı dünyaya girmeye karar verir. Ancak o ışıltılı dünyanın kapıları o kadar kolay açılmamaktadır. Azmi ile LME girmeyi başarır. Ancak azim başlı başına ilerlemesinde yeterli değildir. Onun içinde körelen, eksik kalan ve unuttuğu yanlarını tekrar bulması gerekmektedir. Hiç bir tecrübesi ve yeteneğinin olmadığını düşünen Mogami için bu ışıltılı dünyada barınmak çok zor olsa da, Ren Tsuga yani Shoutaro’ nun bir numaralı rakibi olarak gördüğü adamla tanışmasıyla ile tüm yaşantısı değişmeye başlar.

 

KARAKTERLER

Kyouko Mogami - Ana Karakter

Ren Tsuruga - Ana Karakter

Shoutarou Fuwa - Ana Karakter

Yukihito Yashiro - Yardımcı Karakter

Reino - Yardımcı Karakter

Kanae Kotonami - Yardımcı Karakter

Lory Takarada - Yardımcı Karakter

26110.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: Skip Beat!

İngilizce: Skip Beat!

Japonca: スキップ・ビート!

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: Bilinmiyor

Bölüm sayısı: Bilinmiyor

Yayım: 15 Şub 2002 - ?

Dergi: Hana to Yume

Eser: Yoshiki Nakamura (Hikâye & Çizim)

Türler: Komedi, Dram, Romantik, Shoujo

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 8.71

Sıra: 47

Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 23:02 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 610

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • İleti 49
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    16

  • sakura hime

    10

  • yuuki_cross

    7

  • CHOBiTS

    4

Çok güzel bir tanıtım olmuş tşkler hem mangasını okumaya devam eden hem de animesini izleyip ikinci sezon için beyleyip duran biri olarak kesinlikle izlenmesi gereken bir yapımdır diyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben ilk mangayı açtığımda başım dönmüştü çok karışık geldi geri kapattım o yüzden :biyik gulme:

sonra animesini izledim çok güzelmiş devam edicem bi fırsat bulsam umarım çzimlerindeki değişme iyiye doğrudur xD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 8 ay sonra...
Çok güzel bir tanıtım olmuş tşkler hem mangasını okumaya devam eden hem de animesini izleyip ikinci sezon için beyleyip duran biri olarak kesinlikle izlenmesi gereken bir yapımdır diyorum.

2. sezon yapmicaklar gaiba hiç öyle bir konuşma görmüyorum.

ama manga güzel gerçi yine bi kardeşlere bağladı du bakalım ne çıkıcak bu işin içinden 176yı heyecanla bekliyorum.:okugf:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Squaw'ın tavsiyesi üzerine bir günde izleyip bitirdim Animesini ama sonu gerçektende çok kötüydü.Mangasına başlamayı düşünüyorum ama ikinci sezon çıkarsa eğer animesinden sogurum diye korkuyorum.

Erkek karakterlerin profil çizimleri hariç çok begendim.O ne biçim çenedir kazma gibi.:sok aglama:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2.sezon geliyormuş arkadaşlar manganın ilerlemesi bekleniyormuş. Detaylı bilgi içn Worless'i buraya davet ediyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu arada bir haber daha vereyim drama severler için. Skip Beat'a Taiwan el attı ve bir drama çekiyor. Kore dururken neden Taiwan el attı bilmiyorum ama oyuncuları Super Junior denen çok ünlü bir kore grubundan Siwon ve Donghae olacak. Şimdiden bile epey popülerite yarattı. Çekimlerine başlandı ve 1-2 ay içiinde yayına başlayacak. Bunun da üzerine yakında bir de Japonlar tarafından çekilecekmiş. Taiwan'ı tavsiye ederim japonların kötü oyunculuğu ve berbat kamera çekimleriyle yazık olur bu anime.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ne japon nede taivan umrumda değil animesi lazım bence.Kyoko karakterini kimse oynayamaz o jest mimik ve etrafta yarattığı aura mükemmeldi.Acaba yuvarlak kafa yapısına sahip uzakdoğulular o kazma erkekleri nasıl oynayacaklar.Herhalde çenelerine biraz ek yaparlar.:ne noldu:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hahhaa xD Bi de komik olan tarafı Taiwan resmen kendi kendine hakaret etti xD Şöyle bi bakınca her iki role de gidecek bir aktör bile yok orda. Heralde bundan olsa gerek Koreden getirttiler :D

Bence de animesini hepsine tercih ederim ama Siwon ve Donghae fanı olarak haberi duyunca gözlerim parladı :parla: draması da olsun <3

Öyle düşünme ama şöyle bir profillerini yayınlayayım o dediğin yüz yapılarına tamamen uyuyorlar.

Fuwa Sho'yu oynayacak karakterimiz Lee Donghae <3 Muhteşem benzemiş bence. Ki hiç böyle olmasını beklemiyordum bayıldım :mutlulh:

14c6vwy.jpg

Bu da iyi kalpli bishiemiz Siwon Choi. Tip olarak boy olarak falan uyduğunu düşünüyorum.

mabbpl.png

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Donghae'nin çok kaymaksı tatlı bir sesi var Sho karakterine gitmeyecek bir ses :D

Kyoko belli ama bilmiyorum kim olduğunu. Kyokoy'u oynayan kız Taiwanlıymış. Ama Koko'yu reelde kim olursa olsun tam anlamıyla canlandıramaycağını düşünüyorum. Animesinin kesinliği ne derece doğru bir haber bilmem ben sadece Worless'ten ikinci sezon manga yeterince ilerlediğnde başlayacak diye duydum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bu konuyu bir yerde daha gündeme getirmişim allahhım fwoo toma veya Hideto Takarai olsun istiyorum veeeee rende kesinlikle Jun kaname.. mogami ise:D onu ben oynarım jönler bunlar olduktan sonra:P tıpkımın aynısı:P

yukiii; yep mangası bitince ikinci sezon haberini okduğum doğru ama lanet olası linki kaybettim.:( yoksadirek burdan müjdeli haberi ballandıra ballandıra yazacaktımda bulamıyorum yaa..:000200690jk0xd:

Shotaro konusunda luna aklımız bir (bir Kyoko fanı olarak ben de sopayla dövülesi olduğunu düşünürüm) katılıyorum yaa 7/24 sopalık herif. ancak şöylede bir gerçek var. mogamiyi mogami yapan shotaro bu gerçekte malesef acıda olsa yadsınamıyor. İnsanı olgunlaştra ve ayaklarını yere sağlam yapıştıran yediği darbeler değilmidir..örnek baknz: her ne kadar mangaka henüz tam olarak hikayesine detaylı girmesede ren örneği..

ama ama ama şunu da söylemeden edemeyeceğim mogami ve shotaro' yu bir çift yaparsa mangaka:kirmizi: japonyaya direk uçak bileti alıp basarım.. Gerçi son yediğim ağır spolier sonrası öyle birşey beklemiyorum :qalkis:

draması gelsin 2. sezonu gelsin yeni cahpterlar gelsin gelsin de gelsin yaa skip beat her hali ile gider..:qaglayacak:

Ne japon nede taivan umrumda değil animesi lazım bence.Kyoko karakterini kimse oynayamaz o jest mimik ve etrafta yarattığı aura mükemmeldi.Acaba yuvarlak kafa yapısına sahip uzakdoğulular o kazma erkekleri nasıl oynayacaklar.Herhalde çenelerine biraz ek yaparlar.:ne noldu:

yaw var oynayacak adamda ben bu oyunculaır seçen yönetmenlerin neye bakıp karar verdiğini anlamıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Worless söyleyeyim neye baktıklarını, kesinlikle popüleriteye bakıyorlar. Hele ki Taiwan'ın kalkıp da koreden oyuncu getirtmesi tam da buna örnek. esp. Sujudan. Zaten öyle olmasaydı Sho karakterine Donghae'yi seçmezlerdi çünkü çocuk oyunculuğunun vasat hatat gelişmesi gerektiği konusunda eleştirildi ama yine de bi önceki dizisi sayesinde raiting yaptı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu seri benim favori mangalarımdan biri her ay yeni bölümün çıkmasını nasıl bekliyorum bilemezsiniz hele ki son olaylardan sonra :D:D susuyorum okumayan varsa fena spoiler verebilirim qnoluyo Sho'nun tam sopalık bir karakter olduğunu bende biliyorum ama şöylede bir durum var mangada ve animede Sho'nun olduğu bölümler tam komedi hani o sahne aldığı zaman seriyi okumak daha eğlenceli Ren çok ciddi takılıyor :D tabi ki bende sonuna kadar Ren & Kyoko taraftarıyım ama Sho manganın kanıdır canıdır onuda es geçmemek lazım :D:D

Dramasını merakla bekliyorum başrolleri favori gruplarımdan birinin üyelerinin oynaması ayrı bir güzel :D ama taiwan dizilerini izlemek çok zor geliyor bana korece veya japonca izlemek sorun değilde çince dizi izlemek işkence gibi :kazna: neyse merakla bekliyorum yinede :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu serinin çizimlerini neden sevmiyorsunuz anlamadım açıkçası ben çok seviyorum üstelik manga çizimleri animesininkinden 1000 kat daha güzel hele o yüz ifadeleri ve kyoko'nun yaydığı şeytani havayı mangaka öyle güzel resmetmiş ki :D çok kötü çizimli mangalar okudum bu yüzden manga çizimi konusunda pek seçici değilim benim için öncelik konu ki bu mangada mangakanın çizimleri seri ile çok uyumlu zaten son bölümlerdeki olayları öyle güzel resmetmiş ki diyecek sözüm yok okuyan bilir son bölüm muhteşemdi :D

Luna eğer spoiler istiyorsan veriyim ama manganın son bölümüme kadar çok önemli gelişmeler oluyor hele bir sevililer günü var ki sorma :gul gul: benim seri boyunca en sevdiğim bölümlerden biri oldu :parla:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir gün başlayacağım ama o gün şimdi değil onu biliyorum! xD

Ve evet Shotaro! (ben ona Shotaro demeye bayılıyorum, negzel sünnetlik çocuk ismi gibi ahahaha xD)

Evet kendisini bulursak meşeli budak odunuyla dövecez, evet kendisi az çektirmedi Kyoko'ya, evet sürüm sürüm sürünmeli ama ama ben seviyorum bu serserinin sahnelerini işte!:ne noldu:

Neden bilmiyorum ama bana da Ren sahnelerinden daha izlenesi geliyor. Tabii yanlış anlaşılmasın Ren candır, tapıyoruz kendisine, Ren x Kyoko forevaa diyoruz ve ilk defa bir seride "esas kızın efendi adam yerine serseriyi tercih etmemesine" sevinçle tanık oluyoruz ama yine de Shotaro sahnelerinden daha bi zevk aldığımı itiraf etmem lazım.:D

Hatta animeyi izlerken bunun böyle Kyoko'ya sırılsıklam aşık olmasını ama bizimkinin yüz vermemesini, bunu süründürmesini falan istiyordum en son herkes gibi

bence o gün bu gün :D vee o ren öyle bir kapılıyor kiiiii öyle bir oluyor kii..:D spoiler vermiyecem.. scanlari kötü idi ilk editleyen dağıtmıştı resmende frame el attı ve kötü scaleride baya baya toparlayacaklar gibi duruyor tradersdan indirmeni tafsiye ederim. hatta bunu okur okumaz sen direk mangasına başla diyorum. benim böyle sakura gibi sabırsızlıkla beklediğim nadir mangalardan biri..var yaa ama çok güzel ilerliyor shoujo mangala listemin kraliçesi öfff ne zaman gelcek ...

Shotaro zaten sürünüyor:victory: onu ayrıca izlerken bu yüzden zevkten bende dört köşeyim:bad_smile: ama fuwo çok öncesinde sadece ukalalığındna ve kendini beğenmişliğinden değil ne yapacağını bilemediğinden öyle davraması bazılarının yufka yüreklerini yumaşıtıyor:nothing_to_say: yok yaa ren ren ren:greedy: onu hikayesine girdiğine tam olarak olaylar patlayacak şu ana kadar tam istediğim gibi gitti inşallah devamıda böyle gelir yaws..

@ sakura o spoilerleri bende istiyorum gerçi birşeyi araştırırken çok fena bir tane yemiştim ben. ren ve mogami ile ilgili içime su serpildi gibi olmuştu:medszun: ama istiyom mümkünse bende istiyommmm :023: hatta lütfennn

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@worless sen mangayı nereye kadar okudun ben ona göre spoiler veriyim :D birde son bölüm spoilerlerini mi yoksa sevgililer günü spoilerini mi istiyorsunuz? ikisi de süper :D:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben günceldeyim manga söz konusuysa helede sevdiğim pek sektirmiyom :D 173 dü yanlış hatırlmaıyorsam son çıkan:D

tabiki hepsini istiyorum:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@worless sende benim gibi güncelde isen zaten tüm konuları biliyorsundur ki sana spoiler versem bile bildiğinden şaşırmazsın :D mangada en son 175 çıktı çok güzel bir bölümdü :D:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

mogami fanı olarak ki bir zamanlar "bu seride ne var bu kadar" diyip ötelediğim günlere lanet eden biri olarak mangasının güncelini asla kaçırmıyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

mogami fanı olarak ki bir zamanlar "bu seride ne var bu kadar" diyip ötelediğim günlere lanet eden biri olarak mangasının güncelini asla kaçırmıyorum :D

bu yoruma katılmamak elde değil :D bende öyleydim ingilizcemi biraz daha düzelttikten sonra mangasına başladım ve vuruldum :D sevgililer günü bölümlerine bayılmıştım

sho & kyoko öpüşmesi sonra ren'in sho'ya öldürecek gibi bakması filan sonrada kyoko'yu ren'in öpmesi :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

hehe sho' nun süpriz öpücüğü, o gerizekalı yürüyen şeytan reino mudur nedir :D olmadık yerlerden çıkıp mogminin şeytanlarının bile tüylerini diken diken edişinden sonra vuuu ren' in o tatlı busesi aman yarabim böyle bir erkek var mıdır dedirtmişti sonra. Sho'nun hangi chapti şimdi hatırlamıyorum ama mogamiyi hani reinodan kurtardıktan sonra renle odada falan karşılaşmasının üzerine lobide mogamiyle konuşuren ren'in tutuşup Sho' nun konuşmasına izin vermediği bölümede bayılmıştım. (hislerin gerçekten kabul etmişti) ama 175 de gelen yeni karakter varya jön (murasame miyidi neydi) huu o ortalığı bence reino ve de sho dan da daha çok karıştıracak gibi bence. ren' in seni gebertirim bakışına karşılık mogamiye takacak ve ren' in geçmişine yani rick olayın döndürecek tamem. Hatta bezer bir olay yaşanacak gibi. çünkü mangaka yayınladığı son bölümlerde iyice ren' in geçmişine gitmeye başladı. büyük ihtimalle bomba bir yerde ara verecekirtir. (çünkü yanlış okumamıştıysam 2 sezon için manganın ara vermesini bekliyorlardı bitmesini değil.) ben ren' in mogamiye olan hislerini itiraf etmesini bekliyorum. ve mogaminin bu sefer hislerinden -ki bölüm bölüm "yok değilim. aşk değil bu" demesiyle mogaminin bu sefer kaçışına hatta manyak direktörümüz losy' nin bunları bu sefer bir aşk oyunun da bir araya getireceğini bekliyorum. Bir yandan ağzımızın suyunu akıtırken diğer yandan sanırım gülmekten karnımıza da ağrıları sokar:D. gerçi bellide olmaz ama sho' yu bu kadar "fanların da yüreklerindeki buzları eritecek kadar" mogaiye karşı tutukulu anlatmasıda biraz kafa karıştırıcı. ama ben asla o ikisini bir arada görmek istemem direk mangayı bırakırım yaa :neqoluyor:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?