Jump to content
  • Kayıt Ol

'Yaratık' serisi geçmişe dönüyor


fudy

Önerilen İletiler

1979 tarihli 'Yaratık' (Alien) filmiyle Yaratık serisini başlatan Ridley Scott, seriye iki film daha eklemeyi düşündüğünü açıkladı.

100616alienwidec.jpg

Ridley Scoot imzalı ilk 'Alien/ Yaratık'dan bu yana geçen 30 yılı aşkın zamanın ardından gösterime girecek yeni film ilk filmden 30 yıl öncesini anlatacak. 'Yaratık'ın yaratıcısı Scott, filmin senaryosunun hazır olduğunu söyledi.

2011 yılında gösterime girmesi beklenen filmde 3 boyutlu teknikler de kullanılacak. Yeni 'Yaratık'ın orijinal filmdeki zamandan 30 yıl önce geçmesi sayesinde bu geçmiş dönemi anlatan ikinci bir film de çekilebilecek ve bu film de 2012'de sinema salonlarında yerini alacak.

3 kez Oscar'a aday olan 'Blade Runner/ Bıçak Sırtı', 'Gladyatör' gibi ünlü filmlerin yönetmeni Scott, bu fikri "Geri dönüş yolunda ölen ekibi geri döndürme şansım yoktu. O zaman yapmam gereken geçmişe gitmekti" diyerek bulmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • lantis

    2

  • bedifeci

    1

  • özz

    1

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

vay harika bir serinin devamı scott çekecekse güzel olabilir

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

sigourney weaver'sız bir yaratık filmi olacak demek. en çok 2. filmi sevmiştim.

3 boyutlu bir yaratık filmi izleyebilir miyim bilmem :qhipnoz:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yok ya bu film 3 boyutlu olmasın her taraftan yaratıkların üzerine atlamış olduğunu düşünmek çok korkutucu helede 3 boyutlu olunca

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gemişe dönme moda oldu.Büyük getirisi olan filimler eldeki malzemeyi bitirince ,geriye ket vuruyorlar.

Yaratık serisi işin açıkçası alanının en iyilerinden biri ,filmlerinin dışında oyunlarıyla da haşır neşir olmam geçmişe dönme fikrini sıcak baktırıyor. Xmen,starwars da bu kervandaydı neyse sevenlerine hayırlı olsun. 3D olmamasına bende katılıyorum :022:Yoksa bir kaç gün kendimizi toplayamayız.:00a52f5e14511365f5a

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Trivia olacak ama Predator 2 filmindeki UFO'daki Alien kafatası ve Aliens vs Predator'daki hikaye ile zaten geçmişe dönülmüştü.

İlk Alien'i izlerken nasıl yusuf yusuf olduğumu, aylarca etkisinden çıkamadığımı -kumanda elde zaplama imkanı varken hem de- şu an bile hatırlarken 3D olması bana da pek de hoş gelmiyor. Ama Aliens türü bir tür "Deniz piyadeleri Alien'lere karşı" hikayesi action formatında işlenecekse ben her türlü varım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?