fudy 6 Temmuz 2010 6 Temmuz 2010 Ice Age: Continental Drift ismiyle 2012 yılının yaz aylarında sinema salonlarında yer alacak serinin dördüncü filmi, Buz Devri 3’ deki gibi 3D olarak beyazperdeye taşınacak. Century Fox yaptığı açıklamada, Ice Age: Continental Drift filmini 12 Temmuz 2012 yılında vizyona girmesini planladıklarını ama kesin bir tarih olmadığını açıkladılar. Filmin konusuyla ilgili olarak bir açıklama yapmayan şirket, ceviz aşığı Scart’ın cevizinin peşinden koşmaya devam edeceğini açıkladı.
bedifeci 6 Temmuz 2010 6 Temmuz 2010 Bütün filmleri güzeldi 4.filmin de hoş olacagına eminim. Dönrdüncü filimden sonra yeni filmiyle karşılaşırmıyız şüpheliyim.Shrek gibi sanırsam biter.
özz 6 Temmuz 2010 6 Temmuz 2010 3 te bitirdiler sanıyordum güzel haber. sincabı daha çok görürüz umarım
Susano'o 6 Temmuz 2010 6 Temmuz 2010 Ben bunun Türkçe seslendirmesini İngilizce'sinden çok daha başarılı buluyorum. Tembel hayvan ile psikopat sincap favori karakterlerim.
Cynthia 11 Ağustos 2010 11 Ağustos 2010 Oh beeee bu haberi bekliyordum valla. En sevdiğim animasyon serisi!
A.U 11 Ağustos 2010 11 Ağustos 2010 Ben pek sevinemedim açıkçası,2012'ye dünyanın zamanı var.:sinirfli:
Mitka 11 Ağustos 2010 11 Ağustos 2010 Ben bunun Türkçe seslendirmesini İngilizce'sinden çok daha başarılı buluyorum. Tembel hayvan ile psikopat sincap favori karakterlerim. aynen ben torrentle 3ü indirdim ingilizce ses le zar zor izledim.Ali poyrazoğlunun sesine alıştığımdanmıdır nedir ama ing dublaj bana çok dandik geldi.Valla şirketler seslendirmeye önem verdilermi öyle güzel seslendirmeler ortaya çıkıyorki buz devrinin dublajı gibi.Yoksa dublaj yapamıyor değiliz özen göstermiyorlar.Her yabancı filmde aynı kişilerin sesleri birde hiç oturmuyor ama buzdevrinde çok orjinal karakterlere sesler tam oturuyor.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap