Jump to content
  • Kayıt Ol

"Monsters, Inc" 2012’ye Yetişiyor


fudy

Önerilen İletiler

Uzun süredir söylentiler var… Disney/Pixar gerçekleşecek olan bir ticareti konuşuyorlar - 2002 yapımı Mosters Inc’in devamı hakkında… Disney’in başkanı Rich Ross’un açıklamasına göre filmin gösterim günü 2012’nin Kasım’ında olacak. Bu Pixar çalışanlarının film üzerinde çok çalıştığı anlamına geliyor. Açıklamalarda yönetmenin ismi açıklanmasa da en iyi isimlerden biri olacağı tahmin ediliyor. En büyük olasılıksa Up’ın yönetmeni Pete Docter…

dc17439104fffa0c3e51842.jpg

Disney’in son yaptığı açıklamaları arasında firmanın ilk peri masalı olarak tanımlanan ve Pixar stüdyolarında yavaşça geliştirilen The Bear And The Bow var. Bu filmde Brenda Chapman dümene geçiyor (geminin kaptanı gibi) ve ailesi tehlikede olan İskoçyalı Prensesin sesi olarak Reese Witherspoon duyacağız. Film 2012’ye yetişecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fudy

    2

  • fishéyé

    2

  • bLueeekun

    1

  • kiyoshi

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bunu küçükken izlemiştim ve çok sevmiştim. 2.sinin çıkması çok uzun sürdü. Çoktan çıkmalıydı ama neyse.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 8 ay sonra...

Sevimli Canavarlar'ın devamı yolda!

Disney Pixar beklenen açıklamayı yaptı!

monsters_inc_028.jpg

(30 Mart 2011) Disney/Pixar, Sevimli Canavarlar (Monsters Inc.) hayranlarının 10 senedir beklediği haberi dün gece CinemaCon esnasında verdi. Devam filminin adı ise Monsters University olacak.

2001 yılında vizyona giren ve büyük başarı kazanan ilk filmde Sulley'i John Goodman, Mike Wazowski'yi ise Billy Crystal seslendirmişti. Sadece Amerika'da 250.000.000 dolar hasılat yapan Sevimli Canavarlar'ın devam filminde de John Goodman ve Billy Crystal olacak.

Şu ana kadar basına yansıyan en olumsuz haber ise kötü karakter Randall Boggs'u seslendiren Steve Buscemi'nin yeni filme henüz yeşil ışık yakmaması. Monsters University, 2013'de vizyona girecek.

Bu haber beni çok heyecanlandırdı filmin devamının geleceği dedikodularını işitmiştim doğrulanmış oldu :mutlulh: Monster Inc.' in bende önemli bir yeri var pixar filmlerinin en iyilerinden...Devamının nasıl olacağını merak ediyorum ama bu bir prequel olacak yani filmin öncesi konun edilcek...Bu da oldukça enteresan...Sailor Moon Manga'sının yeniden yayımlanacağı haberinden sonra ikinci bir şok yaşadım :25550:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hem de 2012'nin kasım ayı...:qaglayacak:İnşallah o günleri görürüm..Boo büyümüş olmalı..gerçekten de çok sevimli bir animasyondu..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hem de 2012'nin kasım ayı...:qaglayacak:İnşallah o günleri görürüm..Boo büyümüş olmalı..gerçekten de çok sevimli bir animasyondu..

Evet hatta 2013 diye duydum bu baya çalışacakları anlamına geliyor...Yine muhteşem bir animasyon olacaktır bende sabırsızım:qaglayacak:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yeni yapılacak olan film, baş karakterler olan Sulley ile Mike Wazowski'nin tanışmalarının hikayesi konu edilecekmiş. Dolayısıyla şirin bebek kızımız Boo'yu görebileceğimizi sanmıyorum. Ama senaristler bir güzellik yaparlarsa belki görürürüz belli mi olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?