Jump to content
  • Kayıt Ol

"Batman 3"ün gösterim tarihi kesinleşti


fudy

Önerilen İletiler

xnhrtz.jpg

Warner Bros stüdyolarından yapılan açıklamaya göre Batman serisinin üçüncü ve son filmi olan Batman 3, 20 Temmuz 2012 tarihinde gösterime girecek. Verilen bilgilere göre yönetmen Christopher Nolan, bu yılın başında David Goyer ile filmin senaryosu üzerinde çalışmalara başladılar. Nolan ile yapılan daha önceki söyleşilerde bu filmin kafasında tasarladığı Batman hikâyesinin üçüncü ve son ayağı olacağını belirtmişti. İlk iki filmde karşılaştığımız tüm ana karakterlerin son filmde yeniden hayat bulması bekleniyor.

marvelheroes.jpg

Eğer olur da gösterim tarihi olan 20 Temmuz 2012'de bir değişiklik yaşanmazsa o yaz olağanüstü bir aksiyon patlaması yaşayacağız. 4 Mayıs'ta vizyona girecek olan Marvel uyarlaması Avengers filmi ile start olacak olan yaz sezonu 25 Mayıs'ta uzaya çıkıp yeniden çevirim olan Battleship ile devam edecek. Aradan bir ay gibi kısa bir süre sonra yapımcılığını J.J. Abrams'ın üstlendiği Star Trek 2, 29 Haziran'da izleyiciyle buluşacak. 3 Temmuz'da ise yepyeni oyuncu kadrosu ve senaryosunun yanında 3D efektleriyle görsel şölen yaşatması beklenen Örümcek Adam vizyona girecek. Son olaraksa henüz kesin bir tarih verilmese de G.I. Joe: The Rise of Cobra filminin devamı niteliğindeki ikinci film Temmuz veya Ağustos aylarında gösterime girecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Kisiliksiz

    1

  • muhtesemmatrix

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bu yaz hepsi süper filmler geliyor ama askerde olduğum için hiç birini izleyemeceğim :ssok:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

The Dark Knight Rises'ın ilk Teaserı yayınlandı. Şimdilik fazla görüntü içermesede Bane vs Batman hikayesi üzerinden 2. filmdeki gibi karamsar havada geçecekmiş gibi geliyor:

The Dark Knight Rises - Official Teaser Trailer

Knightfall serisinde, Batman'i, hem psikolojik hem de fiziksel olarak güçsüz hale düşürmeyi başarmış Bane karakterinin, üçüncü filmde, Şövalyemizin tekrar yükselmesine sebep olacak baş kötü olmasını şahsen ilginç buldum(Bu arada: İnternetten, Türkçe olarak Knightfall serisini bulabilirsiniz).

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?