Jump to content
  • Kayıt Ol

"Iron Man 3"ün kötü adamı Mandarin mi olacak?


fudy

Önerilen İletiler

"Iron Man'in üçüncü filminde Mandarin'in sonunda hikayeye dahil olabileceği belirtildi."

Marvel Stüdyoları geçtiğimiz günlerde Iron Man için üçüncü bir filmin çekileceğini doğrulamış ve vizyon tarihi olarak 2013 yılı belirtilmişti. Kısa süre sonra ise serinin yönetmeni Jon Favreau, yine MTV'ye konuşarak filmle ilgili birkaç bilgi verdi.

23lh2c7.jpg

Iron Man ve en büyük düşmanı Mandarin, sonunda beyaz perde de karşı karşıya gelebilecekler.

Üçüncü filmde artık gerçek bir düşmana gerek duyulduğunu ve bu düşmanında tabii ki de Mandarin'den başkası olamayacağını söyleyen Jon Favreau, bu karakteri çok büyük ihtimalle üçüncü filmde göreceğimizi söyledi. Iron Man'ın en azılı düşmanı olan Mandarin, bütün dövüş sanatlarını en üst seviyede kullanabilen ve parmaklarındaki 10 sihirli yüzük ile farklı doğa üstü güçlere sahip bir karakter olarak kısaca tasvir edilebilir.

mandarinsonundageliyorm.jpg

Mandarin'i filmde de bu halde görebiliriz.

Lakin Mandarin'in yüzük olayı Jon Favreau için sorun teşkil ediyor. Favreau, her ne kadar çizgi romandaki Mandarin'in azılı bir hayranı olduğunu söylese de bu karakterin oluşturdukları yeni Iron Man dünyasında kötü duracağını ve değiştirileceğini belirtti. Mandarin'in yüzüklerine filmde ihtiyaç olmadığını ve iki filmde yarattıkları teknoloji dünyasında Mandarin'in yüzüklerinin ve özel güçlerinin kötü duracağını da söyleyen Favreau, Mandarin'in en az Tony Stark kadar teknolojiden faydalanabilen çok güçlü ve zeki bir karakter olarak tasvir edilebileceğini söyledi.

ironmany.jpg

Yönetmen Jon Favreau bakalım üçüncü filmde de ilk iki filmde yakaladığı başarıyı devam ettirebilecek mi ?

Modern Marvel dünyasında karakterlerin doğa üstü güçlerle değilde bilim ve teknolojik gelişmeler sonucunda var olacaklarını söyleyen Favreau, stüdyonun da bunu desteklediğini belirtti. Doğa üstü güçlere sahip tek karakter olarak büyük ihtimal Thor'un olacağını da söyleyen Favreau, gelecek film projeleriyle ilgili daha fazla bilgi vermek için daha erken olduğunu da söyledi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?