Jump to content
  • Kayıt Ol

İşte yeni Örümcek Adam!


fudy

Önerilen İletiler

Sam Raimi ve Tobey Maguire'ın yeni bir Spider-Man filminde asla yer almayacaklarını açıklamalarının ardından yeni filmde kimin başrol oynayacağı, filmi kimin yöneteceği soruları önem kazanmıştı. Aylar süren spekülasyonlardan sonra nihayet kadro gün yüzüne çıkmaya başladı.

100707andrewgarfc4b0led.jpg

'Spider-Man/ Örümcek Adam' serisinin dördüncü filminde Peter Parker'ı canlandıracak oyuncunun Andrew Garfield olacağı geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Şimdi ise 26 yaşındaki aktörün 'Örümcek Adam' için aldığı ücret konuşuluyor.

Genç aktör ilk film için 500 bin dolar, olası devam filmleri için 1 milyon dolarlık kontrat imzaladı. Garfield'ın aldığı düşük ücret Hollywood için çok düşük bir rakam.

İlk üç filmde Örümcek Adam'ı canlandıran Tobey Maguire serinin son halkası için 15 milyon dolar ve gişeden yüzde 7.5 pay almıştı.

Filmde ayrıca Anton Yelchin, Aaron Johnson, Andrew Garfield gibi taze isimler de rol alacak. Filmin yönetmenliğiniyse Aşkın (500) Günü adlı romantik filmiyle tanıdığımız Marc Webb yapacak.

Adı henüz konmamış olan üç boyutlu yeni Örümcek Adam filmi Peter Parker'ın hikayesinin başlangıcını anlatacak. Çekimleri Aralık ayında başlayacak olan film, 2012 Temmuz'unda sinemalarda gösterime girecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?