Aurora Borealis 11 Temmuz 2010 Share 11 Temmuz 2010 (düzenlendi) Basilisk: Kouga Ninpouchou TANITIM Basilisk Avrupa hikâyelerinde adı geçen efsanevi bir canavardır. Binlerce yıl yaşayabilen bir ejderhadır. Sadece zehirli dişleriyle öldürür. Bakışlarıyla da öldürebilmesi efsanedir. Canavarlar sadece efsanelerde tasvir edildikleri gibide olmayabiliyor bazen.. Kouga ve İga klanlarının canavarları gibi.. 400 senedir savaşan bu iki Ninja klanı doğaüstü yeteneklere sahiptir. Bitmek bilmeyen bu savaş için sürekli insanlar ölmektedir. Neden?.. “Oboro, seni yenmekten başka şansım yok ve senin de beni yenmekten başka şasın yok” Kaugo klanından Gennosuke ve İga klanında Oboro birbirlerine düşman bu iki klanın birbirlerine âşık ve savaşı bitirmek isteyen ama istemeye istemeye birbirleri ile savaşmak zorunda kalacak fertleridir. Aşk bir savaşa mı yenilecek yoksa bu savaşı bitirecek midir? “Eğer bu savaş kaçınılmazsa beni ellerinle öldür Gennosuke” KARAKTERLER Gennosuke Kouga - Ana Karakter Oboro Iga - Ana Karakter Hotarubi - Yardımcı Karakter Tenzen Yakushiji - Yardımcı Karakter Yashamaru - Yardımcı Karakter Hyouma Muroga - Yardımcı Karakter Saemon Kisaragi - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Basilisk: Kouga Ninpouchou İngilizce: Basilisk: The Kouga Ninja Scrolls Japonca: バジリスク~甲賀忍法帖~ BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 5 Bölüm sayısı: 34 Yayım: 4 Şub 2003 - 15 Haz 2004 Dergi: Young Magazine Uppers Eser: Fuutarou Yamada (Hikâye), Masaki Segawa (Çizim) Türler: Aksiyon, Dram, Tarih, Dövüş Sanatları, Romantik, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.71 Sıra: 1965 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 14:15 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 221 Bu manga 18 yaşının altındakilere uygun değildir. Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap