Jump to content
  • Kayıt Ol

Buffy vampir avcısı


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

1089.jpg

NTV yayınlarından yeni bir çizgi roman daha, ama bu sefer alışıla gelmişin dışın da fantastik ya da dünya edebiyatının klasikleri yerine, fenomene dönüşmüş olan bir televizyon dizisinin çizgi roman uyarlamasını, çizgi roman severlerle buluşturdu.

7 sene boyunca hayranlarını ekranlara kilitleyen buffy vampir avcısı severlerini sevindireceğe benzer.Çünkü dizinin uyarlaması şeklinde değil 8.sezon yani, yep yeni maceralara ile hayat bulacak çizgi roman, 9 temmuz itibari ile raflardan yerini almış durumdadır. Severlerine ve meraklılara duyurulur..

Not: NTV yayınları okuyucusuna bir de şöyle bir imkan sunmaktadır. İlgilenenler internet yoluyla ntvyayinlari.com adresinden ve 0212 304 08 92 numaralı çağrı merkezinden indirimli temin edebilirler.

Kişisel bir şey; Eh buda bir şeydir desem de, var olan roman ve ya dizi, filmlerin uyarlama çizgi romanlarını yapmak yerine, bir çok filme, diziye ve kitaba esin kaynağı olmuş mangaları da Türk okuyucusu ile buluşturmayı da düşünmeye başlasalar artık diyorum…

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?