Underfined 14 Temmuz 2010 Share 14 Temmuz 2010 Mangası 2007 de başlayıp halen devam eden Deadman Wonderland'ın uzun zaman önce animesi yapacağı duyrulmuştu.Ancak kesin bir tarih verilmemişti.Bende bu konuda biraz araştırma yaptım ve Deadman Wonderland animesinin NİSAN 2011 tarihinde yayınlanmasına karar verildi..Ne diyelim umarım güzel olur... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cmlcn06 14 Temmuz 2010 Share 14 Temmuz 2010 valla daha önce hic görmedim bu animeyi rastlamadım da ir yerde ama koydugun resimden ve isimden anladıgım kadarıyla bol miktarda aksiyon olacak komedide serpilirse biraz üzerine izlerim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jambi 31 Ağustos 2010 Share 31 Ağustos 2010 Ben 2011'e alındı diye biliyorum. Kaynağın var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 31 Ağustos 2010 Share 31 Ağustos 2010 1 ay önce bende gördüm 2011 de seri Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 1 Eylül 2010 Share 1 Eylül 2010 Haber yaklaşık 2 ay önce yayınlanmış. Bu süre zarfında tarihin değiştirilmesi çok normal bir olay. Yeni seri 2011 Bahar'ında başlayacakmış. Başlıktaki tarihi düzelttim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smygon 22 Eylül 2010 Share 22 Eylül 2010 mangasını okumuştum umarım TV seriside manga kadar güzel olur Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
drgnbll 15 Kasım 2010 Share 15 Kasım 2010 çok güzel bir seridir. Bu kadar geç olması beni üzsede bir yandanda sevindirdi. En azından doldurma bir son görmeyiz ve anime mangaya paralel gider diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap