Jump to content
  • Kayıt Ol

"Bleach: Jigoku-Hen" Kubo Denetiminde Yapılacak


fudy

Önerilen İletiler

51180.jpg

Resmi sitesinden yapılan duyuruyla Bleach serisinin dördüncü filmi olan "Bleach: Jigoku-hen" (Bleach: Hell Chapter) 4 Aralık'ta vizyona girecek. Websitede yapılan açıklamaya göre; Jigoku-Hen altbaşlığı Tite Kubo'nun gelecek yıl 10. yıl dönümü olan orijinal mangada bahsetmediği farklı bir yerde geçeceğini belirtmekte. Tıpkı deçen Aralık ayında Eiichiro Oda'nın son One Piece filminde olduğu gibi Kubo da şahsen yeni Bleach filminin teknik kadrosunda yer alacak.

31 Temmuz'da gösterime girecek olan Naruto Shippuden: The Lost Tower filminden önce Bleach: Jigoku-hen filminin fragmanı görücüye çıkacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 14
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • muhtesemmatrix

    2

  • fudy

    2

  • kato

    2

  • Grand Master

    1

Heyecanlandım.Bu sefer güzel bir bleach filmi izleyeceğiz anlaşılan.Doğru dürüst dövüş olmayan gösteri şeklinde fillerimsi hikayelerdi hepsi.Haber için teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdiye kadar hiç bir filmini beğenmemiştim ama umutluyum bu sefer :bulqdum:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu habere çok sevindim ama şunuda söylemeden geçmek istemiyorum özenti yapıyor bence. Bazı serilerin movielerinde böyle konular olmuştu. Neden One Piece böyle bir şey yaptıktan sonra bunu yaptı diye kendime sorduğum zaman özenti demekten kendimi alamıyorum. He bu filmden umudum yok mu var tabi. En iyi Bleach filmi olması dileğiyle. :962129:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Konu Rukiye'nin üzerine değilse kesin güzeldir :mutlulh:

Aynen vallahi :D o zaman güzeldir

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

valla ne denir bilmem.. gelsin görelim..

Filmler abartılıydılar, anime ve mangasından ben ayrı değerlendirdiğimden midir bilmem çok da hani kötü de değillerdi.. ne istiyonuz rükiyeden be :) inoe' nin üzerine olmadıkça ben izlerim her şekilde... sanırım...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kubo hoca da hazır kadrodayken, adam gibi bir şey çıkarsınlar da izleyelim... Bir fiyaskoyu daha kaldırmaz bu bünyeler : /

ve worless'a da katılmadan edemiyorum. orihime suxx .D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Ucundan bir fragman uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor. Haberi olmayanlar varsa diye konuya iliştirelim.

YouTube- NEW! Bleach: Jigoku-hen (Hell chapter) teaser!

Filmin Konusuna Gelince:

Cehennem yaşamları boyunca günah işlemiş insanların gönderildikleri ve Shinigami’lerin gitmeleri yasak olan yer idi. Bir gün mahkumlar isyan çıkarır, Ichigo ve arkadaşlarının yaşadığı Karakura şehrine kaçarlar. Ichigo ve arkadaşları birer birer mahkumlar tarafından mağlup edilir. Bunun ardından gizemli bir şekilde ortaya çıkan Kokutoo adlı adam yardımlarına koşar. Bunun üzerine Kokutoo liderliğinde Ichigo, Rukia, Uryuu ve Renji dünyayı kurtartmak için cehenneme doğru yola koyulurlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vizyon tarihi 4 Aralık deniliyor. Bize herhalde 1 sene sonra gelir ancak. ama bu filmde İnoe yok galiba. Açıkcası hevesim biraz kırıldı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ne güzel işte gereksiz "ıchigo ichigo!" dialogları olmayacak filmde :D:D Güzel olacağa benziyor. Muhtemelen kubo'da şu cehennem bug'ını kapatmak için kullanacak bu filmi. Bi kere görmüştük bi hollow'un gittiğini ondan sonra bi daha olmadı o olay. Belki Aizen'e saklıyordur belli olmaz :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 8 ay sonra...

4 aralık 2010'da gösterime girmiş. Şimdi bunun üstüne bir 8-9 ay ekleyelim. Yani bu yazın sonuna doğru, bilemedin, sonbaharın başında çıkar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

japonyada vizyona gireli çok oldu, dvd veya br si satılsa alıcam. nette de hiçbişey göremedim okadar araştırmama rağmen. trailer in sonundaki ichigonun true hollow moduna benzer hali hollow knight formuymuş gaza getirdi beni resmen o form

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Trailerı daha önce izlememiştim valla birden gaza geldim heyecan bastı resmen! Çıksada çevirisini grup olarak biz yapsak süper extra müthüş olur!:61923:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?