Jump to content
  • Kayıt Ol

Twitter, Gücüne Güç Katmaya Hazırlanıyor...


fudy

Önerilen İletiler

İnternet dünyasındaki sosyal ağların en büyük mikro blog sitesi Twitter,sunucu kapasitesini artırıyor.

twitterrm.png

Her geçen gün büyüyen ve dünyanın en çok ziyaretçi kitlesini ağırlayan sosyal paylaşım sitesi , son zamanlarda kullanıcılarını ''over capasity'' (kapasite dolu) mesajıyla karşılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Twitter'in yönetiminden sorumlu ve mühendislerinden @Jean-Paul Cozzatti, Twitter mühendislik duyurularının yayımlandığı bölümden, kullanıcılara müjdeli haber verdi.

'' Yılın son çeyreğinden itibaren twitter tamamen kendi sunucusunu meydana getirip bu sunucuya taşınacaktır.Her geçen gün artış gösteren ziyaretçi sayısı ve yeni katılımların, sunucunun yanıt vermesini zorlaştırmaktadır,bu konudaki sıkıntıların farkındayız, ve şimdiye kadar olabildiğince hızlı çözümler üretmeye çalıştık.Devamlı olarak bu sorunlarla karşılaşmak ve çözüm üretmek zamanla yetersiz olacağını tahmin edip, dikkate aldık. Bu konuda kesin çözüm olarak yeni bir sunucu meydana getiriyoruz.Bir kaç yıl içerisinde verimliliğin iki kat daha hızlanacağınıda söyleyebiliriz. '' diye sözlerini ekledi.

Bu durumda ; Twitter, 2010 yılında gücüne güç katacağının ve kullanıcılarına daha iyi bir hizmet vereceğinin vaadlerini veriyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?