Jump to content
  • Kayıt Ol

AirTies, 3G İnterneti Paylaştıran Çözümünü Duyurdu!


fudy

Önerilen İletiler

AirTies yazlıklarda, teknelerde veya dönemsel olarak kullanılan mekânlarda kesintisiz ve hızlı 3G internet bağlantısı sağlayacak Air 4420-3G ürününü pazara sunuyor.

airtiesair4420imgassist.jpg

AirTies Air 4420-3G

3G teknolojisi hayatımıza girdiğinden bu yana internet artık her yerde bizimle. Ancak kullanıcıların karşılaştığı en önemli problemlerden biri, aldıkları 3G USB modem ile aynı anda yalnızca tek bir kullanıcının internete bağlanabilmesi. Bu probleme çözüm olarak AirTies’ın Air 4420-3G ürünü, tek bir 3G modem ile birden fazla kullanıcının aynı anda internete bağlanmasına olanak sağlıyor.

Ayrıca 3G sinyal gücü ve hızı özellikle betonarme yapılarda, teknelerde ve iç ortamlarda konuma göre değişkenlik gösterebiliyor. Air 4420-3G, bu sorunlara da son veriyor. Türkiye’de bulunan tüm GSM operatörlerinin 3G USB modemleri ile uyumlu olan Air 4420-3G, 3G sinyallerini en güçlü olduğu noktaya yerleştirildiğinde Wi-Fi üzerinden kablosuz yayın yaparak bağlantı hızını ve sinyal gücünü sürekli hale getiriyor.

Küçük ve şık bir tasarıma sahip olan Air 4420-3G’yi kullanmak ise son derece kolay. Herhangi bir operatörden alınan 3G USB modemi Air4420-3G cihazının USB girişine takarak hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Üründen en iyi sonucu almak için ise bu aygıtı 3G sinyalinin en güçlü olduğu noktaya (mesela cam kenarı) yerleştirmek yeterli. En gelişmiş Wi-Fi güvenlik özelliklerini taşıyan, 11n teknolojisine sahip ve 300Mbps’e varan hızda veri aktarımı yapabilen Air 4420-3G ile misafirlerinizle ya da evdeki/ofisteki diğer kullanıcılarla aynı anda 3G interneti güvenli ve hızlı olarak kullanabilirsiniz.

Bunlara ek olarak, AirTies Mesh Teknolojisi 3G Internet’inizin kapsama alanını kolayca ve güvenle genişletmenize de olanak sağlıyor. Kablosuz Wi-Fi sinyalinin zayıfladığı yere koyacağınız ikinci bir Air 4420 ürününün yalnızca AirTouch tuşuna basarak, kablosuz ağınızı genişletebilir, güvenlik ayarlarını otomatik olarak yapabilir ve ikinci bir 3G modem takmaya gerek kalmadan, 3G internet erişimini daha geniş bir alana yayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?