Jump to content
  • Kayıt Ol

Call Of Duty Modern Warfare 2


Kyrie

Önerilen İletiler

Call of Duty 4: Modern Warfare'deki kapanış bölümü "Mile High Club"'ta yer alan "Özel Kuvvetler"; benzer şekilde Modern Warfare 2'de "Özel Kuvvetler" modu olarak yer alacaktır, hikaye bölümüyle ilişkisi bulunmayan birçok kurgusal ögeyi barındıran tek tek görevler halindedir. Ana hikaye kooperatif oyunu desteklemeyecek, fakat "Özel Kuvvetler" modu iki oyunculu koooperatif oyun seçeneğine sahiptir.

Modern Warfare 2, Call of Duty 4'ün bitiminden 5 yıl sonrası yani 2016 yılı temel alınmıştır. 5 yıl sonra Çavuş "Soap" MacTavish, Özel Hava Kuvvetleri(SAS)'nde yüzbaşılığa terfi etmiştir. MacTavish 141. Görev Gücü (Task Force 141) adı altında seçkin, birçok ulustan kişilerin yer aldığı bir komando birliğine, yeniden güç kazanan Rus Ultranationalist örgütüne karşı saldırıya geçmek için başkanlık eder.Call of Duty 4'ün bazı yerlerinde de Task Force 'den söz edilmektedir. Rus Ultranationalist Partisi'ne artık, Imran Zakhaev'in, aynı onun gibi milliyetçilik tutkularına sahip eski yardımcısı Vladimir Makarov tarafından başkanlık edilmektedir. Makarov, Zakhaev'in ölümünü sebep göstererek destek toplamaktadır, bu yıllarda yeni bir Rusya kurulmuştur. Makarov'a karşı olarak da, onu durdurmak için Task Force 141 adında bir birlik oluşturulmuştur. Oyuncu, hem bu birliğin bir üyesi olan Sgt. Gary "Roach" Sanderson, hem de Amerika Birleşik Devletleri'nin ordusunda bir er olan James Ramirez'in kimliğini üstlenecektir. Er James Ramirez ve ekibi Rusya'ya karşı Amerika Birleşik Devletleri'ni savunmaktadır.

Not: Tanıtım "Vikipedi"den alıntıdır.

Her saniyesini zevk alarak oynadığım bu oyunu (savaştan zevk almak da ilginç bir cümle olduqdisler), henüz oynamamış olan savaş severlere öneririm.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ademania

    1

  • spartiate

    1

  • Kyrie

    1

  • ⓔⓥⓞ&#943

    1

En Çok Yazanlar

Bu oyunda ilk oyuna göre daha fazla slow motion anlar vardı, düşerken son anda kolundan tutmak falan, ama single player kısmı ilk oyuna göre çok kısa geldi, yine de tartışmasız bir biçimde harika bir oyun.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dedicated server olmayışından dolayı nefret ettiğim oyun.Bu kadar nefret ettiğim oyuna aşık olmamda garip.Adam gibi kıramadılar mp sini...C4 devam şimdilik...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...

harika bir oyundu, hatta o kadar beğendim ki herhalde 5-10 kere bitirmişimdir baştan başlayıp... zaten fps türü oyunlara bayılırım, mw2'de bir kaç ay öncesine kadar bu türün başyapıtı niteliğindeydi... (şimdiki başyapıt için bkz. Call of Duty Black Ops)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Modern Warfare 3'ün başında bu oyununun başında olan firma olmayacakmış sanırım. Bu yüzden umarım çok kötü bir şeyle karşılaşmayız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Infinity Ward mahkemelik olduğundan dolayı MW3 ile pek ilgilenemiyor artık. Artı, MW3 bizzat Uzay Savaşları olacakmış, yani sonuçta MW2'de 2000 küsurlardaydık, MW3'te artık uzay çağına geçiyoruz ki savaş orada devam ediyor. Çok iyi bir şey beklemesem de, COD işte güvenmeden olmuyor D:

Black Ops zaten ayrı bi zorlamaydı, ne yapsak da gündeme otursak diye uğraşılmıştı resmen. Tamam oynanışı falan iyiydi de, nedir o işkence yani o kadar? Zombi moduyla kurtarmışlar bildiğin.

MW2 şaheserdir, MW2 gibi oyun kolay kolay yapılmaz :F Yapay zekası bile iyiydi yahu, hani "ben şurdan pusayım, arkadan dolanayım baskın yapayım" yok, sen arkadan dolandığında bile karşında adamları görüyordun. Haritaları sınırlıydı ama görev sayesinde sınırları farketmezdin. Hey gidi. Biraz kısa ve kolaydı ama bana göre, biraz daha zorlamalıydı. Zorlama açısından Modern Warfare'i -cod4- her zaman daha başarılı bulmuşumdur. Umarım "Space Wars" Battlefield'ın gerisinde kalmaz da itibarını güzel bi şekilde kurtarır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?