Jump to content
  • Kayıt Ol

Animelerin DVD/Blu-ray Çıkış Tarihleri


fudy

Önerilen İletiler

Hepimiz biliyoruz ki Japonya'da gösterime giren bir filmi izleyebilmek için 6-7 ay gibi bir süre geçmesi gerekiyor. Film gösterime girecek de, gösterimden kalkacak, ardından bir süre sonra DVD/Blu-ray'leri piyasaya çıkacak, fansub grupları bunu alıp çevirecek de yayınlayacak vesaire vesaire vesaire...

"Anime Haberleri" forumunda her film veya anime haberi için ayrı başlık açmak yerine bu konu altında üyelerimizi bilgilendirebilirsiniz. Bundan sonra açılacak olan konular da buraya taşınacaktır.

----------------------------------------

15383.jpg

Macros Frontier TV serisinin yapılması planlanan iki filminden ilki olan Macross Frontier ~Itsuwari no Utahime~ geçen yılın Kasım ayında gösterime girmişti. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamayla filmin Blu-ray'lerinin piyasaya çıkış tarihi 7 Ekim olarak belirlenmiş. Ayrınca Blu-ray'ın yanında PlayStation 3 için hazırlanan serinin yeni oyunu "Macross Trial Frontier" hediye olarak verilecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

17700.jpg

Ülkemizde birçok fanatiği olan Fate/stay Night TV serisinden sinemaya aktarılan Fate/stay Night: Unlimited Blade Works filminin DVD & Blu-ray'leri 30 Eylül tarihinden itibaren raflardaki yerini alacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

20100506559229.jpg

Bu yılın ilk yarısında 4.8 milyar yen hasılat elde eden One Piece'in son filmi olan Strong World'den sonra 3.2 milyar yenle en çok gelir elde eden ikinci film Detective Conan: The Lost Ship in the Sky 'ın 10 Ekim tarihinden itibaren DVD'leri piyasaya sürülecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şu Gundam 00 Movie ve Eden of East Movie 2'nin DVD-Blu ray çıkış tarihi açıklansaydı hele

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

15212.jpg

Açıklanalı çok olmuş aslında. Higashi no Eden - Movie II: Paradise Lost 'un DVD & Blu-ray çıkış tarihi olarak 4 Ağustos denilmiş. Raw'larına NyaaTorrents üzerinden ulaşılabilir. Yakında fansubu da çıkar.

Gundam daha gösterime bile girmemiş bir film. Bir süre daha beklemek gerekecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

16149.jpg

Yapımcılarından edinilen bilgilere göre Mahou Shoujo Lyrical Nanoha The MOVIE 1st filminin DVD & Blu-Ray çıkış tarihi olarak 26 Kasım tarihi belirlenmiş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

20180.jpg

Haruhi fanatiklerinin merakla beklediği The Disappearance of Haruhi Suzumiya filminin Blu-Ray & DVD çıkış tarihi 18 Aralık olarak açıklandı. Sınırlı sürümdeki Blu-ray diski kesilmiş sahneleri de içerecek ve yanında senaryo kitabıyla birlikte satışa sunulacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

18488.jpg

Tsutaya Online sitesinden verilen habere göre Gintama: Shinyaku Benizakura-hen filminin DVD'leri 15 Aralık tarihinde piyasaya çıkacak ve yanında yeni OVA'yı da içeren bonus DVD'si de olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

24221q.jpg

Natalie'de verilen habere göre Trigun: Badlands Rumble filminin DVD & Blu-Ray çıkış tarihi 15 Aralık olarak açıklandı. Sınırlı sayıdaki özel sürüm disklerle birlikte tek sayılık Trigun mangası da verilecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

24499.jpg

Resmi sitesinden yapılan açıklamayla Ginmaku Hetalia Axis Powers Paint it, White filminin DVD çıkış tarihi 26 Ocak 2011 olarak duyuruldu. Film beyazperde de yaklaşık olarak 200 milyon yen (2.4 milyar $) gelir elde etti.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

22390.jpg

Gundam.info sitesinde verilen bilgilere göre serinin son filmi olan Mobile Suit Gundam 00 The Movie: A Wakening of the Trailblazer'ın DVD & Blu-Ray çıkış tarihi olarak 25 Aralık tarihi belirlenmiş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sanırım bu zalim dünyada 60 gün daha yaşamak istiyorum. Haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu kadar erken beklemiyordum şahsen ama bizim için daha iyi tabi :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

mobilesuitgundamunicorn.jpg

Cinema Today websitesinde yer alan habere göre Mobile Suit Gundam Unicorn serisinin 3. bölümünün Blu-Ray çıkış tarihi olarak 3 Mart tarihi belirlenmiş bulunmakta. Erken bir tarih verilmesi yüzünden Yönetmen Furuhashi yetiştirmek için gece gündüz harıl harıl çalışmaktaymış.

Kaynak: MAL

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Günde 1 dk lık iş yapsa fazlasıyla yetiştirir. Bugüne kadar ne iş yapıyorlarsa artık !

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Hitokiri

Gundam Unicorn'un farkı Unicorn'un Destroy Mode'a geçişleri yada kolonilerin göründüğü sahneler dışında tamamen eski usül "cell animasyon" mantığı ile hazırlanması. Bildiğim kadarıyla bu yöntemin -arada sırada çıkan Ghibli yapımları dışında- Unicorn kadar ağırlıklı kullanıldığı bir başka Anime şu sıralar yok ve bu da -inan bana- oldukça pahalı ve zaman alan bir metot.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Serial Experiments Lain 'in blue ray'ini görüyorum son zamanlarda sağda solda, yeni mi çıktı bilmiyorum gerçi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Beyaz

Aralık 2009'da piyasaya sürülmüştü.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çıkalı aslında bayağı oluyor SEL'in BD'leri.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 7 ay sonra...

Resmi sitesinde belirtilen tarihe göre Redline filminin Blu-ray & DVD çıkış tarihi 10 Ağustos. İnceleme ve biraz müzik için adres: red-line.jp

_______________________________________________

[bimgx=275]http://img825.imageshack.us/img825/2100/mardockscramblethefirst.jpg[/bimgx]

Ubukata Tou'nun beğenilen ve ödüllü bilim kurgu roman serisi Mardock Scramble'ın üçleme olacak uyarlamasının ilk filmi Mardock Scramble: The First Compression için resmi sitesinde Blu-ray & DVD çıkış tarihi olarak 24 Ağustos belirtilmiştir.

*İlk kez Gonzo stüdyosu tarafından OVA olarak uyarlanması planlanmış, fakat sonuçsuz kalmıştır.

- Sonunda, Balot boxing.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Haberler için teşekkürler @meyday. İki filmi de merakla bekleyenlerdenim. Duruma göre ayar çekeriz artık. Beğenirsem çevirilerine niyetliyim ikisinin de. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Neredeyse hiç çıkmayacaklar zannettim. Seksen günde devr-i alem hikayelerde oluyor, dünya turuna çıkan gelmek bilmiyor. Senden de güzel haber geldi, fudy. Nitelikli şekilde Türkçeleştirilmiş görmek isterim her ikisini de. Sen ( beğenmesen bile foolu.gif) ayarı ver bunlara. goodp.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?