Jump to content
  • Kayıt Ol

animeindir Gerçeği


bedifeci

Önerilen İletiler

Sitemizi takip eden tüm anime severlere elimizden geldiğince birşeyler sunmaya çalışıyoruz.Bunu sunarken bir izin alınacaksa izin sahibine ulaşıp ondan izin alıyoruz ve aynısını kendimizde bekliyoruz, sitemizdeki çalışmalardan başka sitelerinde faydalanması için ,sadece yöneticilerimizden ,izin alınmalı. Bunu kimi animelere eklediğimiz

uyar.jpg

bir logoyla belirtiyoruz.

Anime indir comun admini (sitesinde tabi en çok mesaj atan kişidir )yöneticisi sitemizde farklı bir takma adla üye ve güncel birşekilde sitemizden bu çalışmarımızı çekiyor yukarıdaki yazının dışındaki her yeri kopyalıyor ,daha önce bu siteyi takip etmezdim ama izinsiz yayınlamaları bunu gezinirken görmem beni hoşnut etmedi.İzin almak bu kadar mı zordu.Örneğin Suzuka tamamlanmıştı ,kısa sürede eklemişler.Oysa izin alıp yayınlayan birçok arkadaşım var sitede. Üzerine fansub sitelerinden izin alıyormusunuz diye gelen soruya saçma cevaplar vermiş.

En son dün sitelerine üye olduktan sonra özelden mesaj atıp yaptıklarının doğru olmadığın belirttim ,başlıklardan yüklenmedim.Sadece çalışmarımızı silmelerini söyledim hatta en sonra içinizde çok kaliteli insanlar vardır umarım başarılı olursunuz dedim.Tabi bu kişiyi İnsan saydım.Bir gün sonra akşam vakti(bugün) eve gelip sitelerine girince bu olayla karşılaştım

animeciler.jpg

Biz takip eden anime severlerden istegim bu tip parazit gibi geçinen sitelerden uzak durmaları ve emek verenlerin sitelerine üye olmaları ,eminim sitenin içinde çok iyi insanlar vardır.Ama bu yaptıkları nasıl kişiliğe sahip oldukların gösteriyor.Tüm üyelerimize duyrulur.

Sitemiz paylaşımcı bir sitedir ,ama adam gibi adam olan İnsanlarla paylaşım yapacaktır.

Sitemiz mümkün olduğunca hem altyazı hem fansub vererek ne kadar paylaşımcı ve iyi niyetli olduğunu gösteriyor.

Öncelikle çalışmanı paylaşman hoş bir şey.Paylaşımcı insanları severiz ve gerekli değeri veririz.

Heralde sitemiz herkesi kendisi gibi zannediyor.Ne yazık ki tartışma yerinin burası olmaması lazımdı.Ancak arkadaşları da anlayabiliyorum.Şunu söyleyeceğim ,animeindir gibi sitemiz emek hırsızı olmayacak zaten hiçbir zaman öyle bir sitede olmadı.Üç yıl önceki duruşumuz neyse şimdide aynıdır.Paylaşmayı seviyoruz ,izin alındığı sürece ,site ismi geçtiği sürece çalışmalarımız herkese açık.

Birisi burada , çalışmasının izinsiz paylaşıldığını söylerse ve buna izin vermezse ,o çalışma derhal silinir.Ne yazık ki ilkesizlikleri beş para etmez , şişirme sitede görüyoruz.Beni bile haklı gerekçelere dayanman ,durumu izah etmem nedeniyle banladılar.Neyse ki korkudan mıdır nedir yanlışlarından geri döndüler.Utanmadan çalışmalarımızı yayınlamakta da bir sakınca görmüyorlar hala.Biz de herhangi bir çalışma çıktıgında anında çekiyorlar.Sabrımın en son kadresinde kendilerine dedigim ,yeni çalışmalarımızı bir hafta aralıkla yayınlamaları ama ilkesizlik hakim olduğu için bunlarda aynı hatalara devam ediyorlar; neyse yazacağım çok şey var ama değmeyecek kişiler için uzatmıyorum..Bizleri üzen ,adam akıllı ,iş yapmaları gereken kişilerin ,kolay yoldan giderek,yıkıp dökerek biryerlere varacaklarını sanmaları.Umarım en azından bundan sonra kendilerine çekin düzen verirler.Biz de hobi olarak yaptığımız bu alandan birgün çekilip gideceğiz ancak arkamızda adamakıllı düşünen dostlar ve siteler bırakmak isteriz.Yani arkana baktığında iyi ki böyle sitelere var diyebilmeliyiz.

Yukarı da verdiğin sitelerden sadece animeindir denen siteyle aramız iyi degil.Animeleganceyle iletişimimiz yok.Arkadaşın Shaman king den bahsettigini zanetmiyorum.Yapılan haksızlıklardan bahsetmiş.Kendi kafalarının dikine gitmeleri ,çevirmenlere ve bizlere sormadan kendi başlarına iş yapmaları tepki alıyor.

Neyse bu yazıyı okuduktan sonra gerekli yerleri silerim.Senin başlığında böyle tartışmanın yaşanmasını istemezdim.Animeindir yazısını burda görmek istemiyoruz.Kendi çalışman olarak yayınlamak istiyorsan her zaman burda yerin var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 53
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • sinclair

    7

  • bedifeci

    5

  • Susano'o

    5

  • SPAWN-TheUndead

    3

parazitler çok yav. İnsanların böylelerine prim vermemeleri lazım işte. O değil de bedifeci sinirin yazına yansımış harfler birbirine girmiş resmen :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sitedeki adminler olsun veya diğer üye arkadaşlar hepsinin seviyesi belli ama diğer sitedeki arkadaşın aslında arkadaş denmezde neyse onun seviyesi de belli ne yazıkki böle kişiler çok ve bunlar olduğu için bizim gibi insanlara her zaman sorun çıkaracaklardır. Burda bedefici' en iyi uslupla uyardığını tahmin etmekteyim ama o insanların anlama kapatasitesi belli yazık acıyorum onlara hemde içtenlikle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gerçi mesaj yazdım ama burayıda yeni gördüm.

Mesajda yazdığım gibi banlamadan haberiim yok.Ama haberimin olmaması sorurumluluğu almıyacağım anlamıda gelmiyor.Dediğim gibi konu herne olursa olsun sonuçta yapılan bana göre bir terbiyesizlik.Bu yüzden şahsından özür dilerim.

Diğer konulara gelince...

Çalışmalarınız büyük ihtimalle bir sürü sitede yayınlanmaktadır.İzin almış olabilirler veya almadan yayınlıyorlardır.Ama inanıyroumki hiçbiri bizim kadar AMT çalışmaları olduğunu belirtmiyor ve sizin reklamınızı yapmıyordur.Bunu tartışmıyacağım.İstediğinizi söyleyebilrisniz.Bunada hakkınız var.Buraya yazmamın tek nedeni şahsına yapılan uygulama buna inanamıyacağın kadar sinirlendim.Yapan arkadasın yetkisi alınmıştır.

Çalışmalarınız yayınlanmaya devam edecektir.Tabi herzamanki gibi sizin çalışmanız olduğu belirtilerek.

Söylediğim gibi 40 günlük bir site zamanla düzenlemeler yapılacak ve çalışmalrını yayınladığımı fansub grub ve şahısları daha belirgin bir şekilde tanıtıcağız.

Uzatmanın bir anlamı yok hayatı pek takmam ama haksızlık ve terbiyesizliğide katlanamam.

Animeindir sahibi olarak senden ve tarz bir uygulamaya maruz kalan bir kimse varsa onlardanda özür diliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de bazı şeyler yazmıştım ama gördüğüm kadarıyla silinmiş. Doğruları söyleyerek üyelerine nasıl işler yaptıklarını göstermemize dayanamamışlar anladığım kadarıyla. Beni banlamamış bedi, galiba sana özel davranıyor. Yalnız bizim sitedeki nicki de sinclair olması lazım. Öyle bir üyemiz var çünkü. Bir hata varsa ve bu arkadaş başka birisi ise kusurumuz affola.

Her ne kadar tüm anime çalışmalarını tek bir sitede toplayarak insanlara kolaylık sağlama gibi bir gaye bulunsa da, bunun sadece görünürde olduğunu düşünmeden edemiyorum. Samimiyet göremiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkadaşlar ,bizler bu işi eğlence amaçlı yapıyoruz. Ve bu alanda gelişim yaşanmasını istiyoruz.Kimseyi de kırmak istemiyoruz.Kimsenin canının yanmasını istemiyoruz ve en önemlisi bu tip paylaşımlarla Türkiyede Anime severlerin artacağını düşünüyoruz. Tek istegimiz bu tür çalışmalar alıncaksa yayınlanacaksa bu çalışmayı yapan o fansub grubunun izninin ve şartlarının uygulanması her ki taraf içinde dogru yaklaşım olacaktır. Bu ara sitelerinde uzaklaştrılma beni üzmedi yada asıl sinirlendrien bu degil umarım kullanıcı adımıda silerler ,asıl olan karşıdaki kişilerin dogru düşünmeyi öğrenmeleri

Düzeltme.Yukarıdaki ban işini başka bir yönetici yapmış

Yine düzeltme :İki mesaj gelmiş.

Şimdilik çalışmarımızın sizlerle paylaşılmasını istemiyoruz.Silinmesin talep ediyoruz.Ne de olsa kimse kimseye muhtaç degil

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bedifeci konuyu anime indirde açarmısın ? Bu arada susano inanmayabilirsin ama siteyi tamamiyle zevk için açtım.Sonuçta birbirimizi tanımıyoruz kişililklerimiz hakkındada bir bilgimiz yok.Umarım zamanla birbirimizi daha iyi tanırız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Başlıktaki hırsız kısmı silinecektir.Eminimki iyi insansın ama tek başına iyi olmak yetmiyor.Bugünkü değerli zamanım yenildi.Sizden istedigimi yukarıda kırmızı renkle belirttim ,bu da sizin ne kadar samimi olduğunuzu gösterecektir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

konuların silinmesi söz konusu değil.sadece fansub grublarını ve çalışmaları yayınlayanlarla ilgili olarak neler yapılabilir o konuda bir kaç arkadasla fikir alışverişi yapmaktayız.Elbetteki çalışmalar sizin ve sizin olduğuda belirtilmiş.Bundan daha iyisi nasıl yapılabilir biz onun peşindeyiz.En büyük sıkıntı bir web masterin veya iş bilen şahsın olmaması.Site sahibi olabilirim ama forum ve site lerle ilgili nokta kadar bilgim yok.Kısacası hak edene hakkettiğini fazlasıyla vereceğimizden şüpheniz olmasın.Değerli zamanınıda daha fazla çalmıyayım...

Saygılar...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dün animeindir sitesinde bir başlıkta yazdıklarımı tekrar buraya da ekliyorum. Ne kadar iyi niyetli yaklaştığımıza bir örnektir.

bir zahmet bitirdiğiniz animeleri şifreleyip yayınlayınız.Bir iki konuda da görmediniz diye görmedik demenin bir anlamı yok.Bizim çalışmamız diye bir ifade veya sahiplenme de söz konusu değil.Sonuçta mkv formatında yayınlanmış bir seri içindekiçevirmen ve animangatr yazılarını silip kendi çalışmamızmış gibi gösterip yayınlayabilirdik.Kısa ca emeğiniz için tşkr ler...Eksik kısımları en kısa zamanda tamamlıyacağız.

Şifre koyup koymamak beni ilgilendirir. Herkese açık paylaşım yapıyorum zaten, tek isteğim eklenmeden önce adam yerine konulup sorulması. Bugüne kadar kimseye hayır demedim.

Bir şeyi yapıyoruz demek için tam yapmak gerektiğine inanıyorum. Yüz tane animeden 20 tanesinin sahibi belirsiz kalacaksa, 10 animeyi eklemeye ayırdığım vakti diğerlerine sahiplerini yazmaya ayırırım açıkçası.

Sahiplenmediğiniz için teşekkür ederim. Yazıları silip kendi adınızı yazmamak zaten olması gereken bir şeydir, ama bunu yapanlar da çok tabii.

Zamanla eksiklerinizi tamamlayacağınızı umuyorum. Eleştirilerimiz asla kötü niyetli değildir, bir forum sitesinin rayına oturması için zaman ve emek gerektiğinin farkındayım. Fakat hızlı hızlı ve yarım yamalak olmasındansa, ağır ağır ama sağlam bir şekilde gelişmenizin daha iyi olduğu kanısındayım. Umarım bundan sonra ekibinizi genişletir ve emeklerini yayınladığınız tüm siteler ile iletişim kurarak ilerlersiniz.

Saygılar.

Görüldüğü üzere...

1. İnsan gibi gelip müsaade isteyen kişileri geri çevirmiyoruz. Çalışmalarımızın yalnızca kendi sitemizde yayınlanması gibi bir takıntımız asla yoktur.

2. Türk anime ve manga siteleri arasındaki sağlıklı iletişimin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Gerçek hayattaki ilişkilerde olduğu gibi, internet ortamında kurduğumuz ilişkilerin temelinde de saygı olması gerektiğine inanıyoruz.

Buradan yanlış bir sonuca varmayalım. Müsaade almadan yayınlamakta ısrar eden sitelere de toleranslı davranacak değiliz. Çünkü en temel başlangıç adımı olan saygıdan yoksun bir durum var ortada.

Ekleme: Bize daha önce gelip, "Şu şu şu çalışmalarınızı sitemizde yayınlamak istiyoruz. Çalışmaların size ait olduğu belirtilecektir" türünden bir mesaj atmış olsaydınız, şu anda bunları yaşamış olmazdık. Aksine belki de dost siteler arasında bulunuyor olabilirdiniz. Kendi sitenizde yazmış olduğunuz

hepsinin birşekilde haberi vardır...

iletisi de samimiyetinize inanmamış olmamdaki temel sebeplerden birisidir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakın kedime ket vuruyorum ,ve mümkün olduğunca yapılanlara rağmen düzeyli konuşmaya özen gösteriyorum.Kelimeleri bir mızrak gibi kullanmayı da bilirim.Duruma üzüldügünüzü söylemişsiniz burdaki yapıcılık silmek gibi durum yok gibi bir tavırla uyuşuyor mu. İnsanlara bizim çalışmarımızı yada başka grupların çalışmlarını yayınlamaksızın birşeyler yapamayacagınızı mı söylüyorsunuz.Emek vermeden ,zor yoldan değilde kolay yoldan mı bir yerlere gelmek gibi niyetiniz var. Ben bunu anlıyorum.Eminimki birçok kişi bunu düşümmeye başlamıştır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İnternet üzerinde kim kimi nasıl cezalandırabilir ki? Sanal alemde bile olsa insanın bir onuru varsa eğer başkalarının emeğine el uzatmaz,hürmet gösterir.Bunun bilincinde olmak gerek.Konuların silinmesi,yönetici izin vermediği halde nasıl mümkün olmuyor bunu da anlayabilmiş değilim.Sonuçta bu konu bugün-yarın konuşulur fakat sonra mevcut kişiler aynı davranışa devam da edebilirler.Buna çözüm de bulunabileceğini sanmıyorum.Yapan kişi yaptığı onursuzluğun farkında değilse elden bir şey gelmez.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bir anime sitesinin yöneticisi moderatörleri veya userler genelde birden fazla anime sitesini ziyaret ederler.Kimisi siteleri merak ettiği için kimisi aradığını bulamadığından diğer siteleri ziyaret eder.Orjinal Gönderi de yazdığım gibi bir şekilde haberleri varıdr ve oluyordur.Bunda yanlış olan birşey yok.Ama inanmaya bilirsin sonuçta kendi pencerenden bakıyorsun.Keşke sana benim pencereden olayları gösterme imkanım olsaydı hiç olmazsa o zaman azda olsa anlardın.Neyse yinede şüpheci olmak iyidir :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İsteklerime ne yanıt veriyorsun nede doyurucu cevap . Olayı uzatarak bir anlamda sana lanet olsun dememizi mi istiyorsun.Konu açıktır,istekerimde olumlu cevap vermiyeceksen yazmana da gerek yok çünkü anlıyan anlamıştır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

sinclair sana şöle bir öneride bulanabilirim. Siteni biraz inceledim ve üye oldum biraz daha incelemek için bence fansub grublarının animelerini yada mangaların yayınlıyacaksan başlıklara [AMT] yada [AnimemangaTR] gibi hangi fansub gurubunun olduğunu belli edecek ve konun mesaj kızmına o anime veya mangayı yapan emeği geçen arkadaşların isimlerini yazman örneğin: çeviri : bedifeci encode : kralgoku bı arkadaşlara teşekkür ederiz emekleri için. Bu kadar bunu yaparsana kimsenin senin hakkında art niyeti kalmaz.Yapmak istediğin veya yapmaya çalıştığın olay gerçekten güzel ama bu olayı gerçekleştirmek emek,sabır,saygı,yapıcılık ister. Hatta şöle bi not düşmen konuya daha ilgili ve ne kadar bu konuda samimi olduğunu gösteriri notun şu olsa "Bu çalışma www.animemangatr.com tarafından yapılmıştır. Bir teşkkürü çok görmeyelim arkadaşlar." Ben burada belki çok aşırıya kaçmış olabilirim ama sen bunlardan bir iki tanesini yapsan emin ol herkez senin bu yapmaya çalıştığın olayı destekler en başta burdaki yöneticiler ve üye arkadaşlar emin olabilirsin buna.

Üzerime düşmeyen şeyler yazmışsam affola sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bir anime sitesinin yöneticisi moderatörleri veya userler genelde birden fazla anime sitesini ziyaret ederler.Kimisi siteleri merak ettiği için kimisi aradığını bulamadığından diğer siteleri ziyaret eder.Orjinal Gönderi de yazdığım gibi bir şekilde haberleri varıdr ve oluyordur.Bunda yanlış olan birşey yok.Ama inanmaya bilirsin sonuçta kendi pencerenden bakıyorsun.Keşke sana benim pencereden olayları gösterme imkanım olsaydı hiç olmazsa o zaman azda olsa anlardın.Neyse yinede şüpheci olmak iyidir :)

"Az da olsa" anlayamıyorum, fakat sorun tek taraflı değil. Pencerelerimiz çok farklı. Ben insanların görüş ve düşünceleri hakkında varsayımlarda bulunmaktansa (haberleri vardır, bulunuyordur, site yöneticileri birden fazla anime sitesini ziyaret ediyordur vb.), ya kendileriyle iletişime geçip öğrenmeyi, yada gözlemleyerek fikir edinmeyi tercih ediyorum. Yaptığım şey şüphecilik değil, gözlemlerimin sonucunda ortaya çıkan yorumlardır. Tüm düşüncelerimi sizin davranışlarınız ve iletileriniz üzerine dayandırmış bulunuyorum. Söyledikleriniz ile uyguladıklarınız birbiri ile çelişiyor. Bunu daha önce de söyledim. Yazdığınızı yapın, yaptığınızı da yazın. En temel kalite belirtisi budur.

Kalite bir tarafa, sözcük seçiminize göstermiş olduğunuz özen(!) sayesinde, "hiç olmazsa az da olsa" etkili iletişim konusunda kendinizi geliştirmeniz gerektiği yorumuna varmış bulunuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu konuda bir açıklama bekliyorum.

Valla susano'o böle olay çok gibi geldi bana bazılarında belirtilmiş bazılarında belirtilmemiş.Bence bu siteyi daha güzel bir hale gelmesi için acilen toparlanmaları lazım ve bu konu hakkında kafa yormaları lazım yoksa böle giderse paylaşımdan çok hak yiyen olacaksınız.Bence çok hızlı gitmeye çalışmayın yavaş yavaş halledin "Hızlı koşan atın boku seyrek düşer" bu atasözümüzü unutmayın lütfen.

(Konu her ne kadar beni ilgilendirmesede yorum yazıyorum inş bir sorun teşkil etmez.Bu tip olaylara tölerans gösteremem göstermemeliyiz ondan yazıyorum.)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İsteklerime ne yanıt veriyorsun nede doyurucu cevap . Olayı uzatarak bir anlamda sana lanet olsun dememizi mi istiyorsun.Konu açıktır,istekerimde olumlu cevap vermiyeceksen yazmana da gerek yok çünkü anlıyan anlamıştır.

O zaman yazdıklarımı okumuyorsundur...

Susano pencerelerimiz farklı bu konuda haklısın ama seninki biraz küçük gibi.bu yaptıklarınızdan diğer grupların haberi varmı sorusu ile kaç defa karşılaştığım konusunda bir fikrin varmı ve hep aynı kişiler belli birileri tarafından yollanıp bu soru sorduruluyor.Bir lafın bilmem neresinden tutup tekrar etmek gibi bir alışkanığın var.yazı tarzından ve düşünce açına bakarak seninde sıradan bir eğitim almadığın kanısına varıyorum...

Sadece şu kadarını bilmenizi isterimki yapabildiğim ilk fırsatta en iyisini yapıcam.O zamana kadar çalışmalrını yayınladığımız grub lar için birer bunner hazırlattım açıkçası pek içime sinmedi.Sitenizden alınan çalışmaların size ait oluğunu belirmemi istediğini başka bir seçeneğiniz varsa onuda uygulayabilirz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

evet çevirisini ben yapıyordum ama dediğim gibi uğraştığım 4 site ve bekleyen bir sürü işim var.AMT gibi devasa bir ekibim yok.Bir çevirinin 3 ile 5 saat kadar sürdüğünü düşünürsek herzaman bu fırsatı bulamıyorum.Yayınladığım fansublarda çeviri kime ait se onun adı yazar.Bu konuda müsteriz olabilrsin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım. Sinclair kimsenin çalışmasını sitesinden kaldırmamakta kararlı görünüyor. Bir grubunkini kaldırması, diğer gruplardan gelecek taleplere de aynı şekilde davranmak zorunda kalması anlamına gelir. İnternet üzerinde yayınlanan çalışmaların yasal dayanakları ve telif hakları bulunmadığı sürece yapabileceğiniz pek bir şey kalmıyor. Tamamen karşınızdaki insanın değerlerine bağlı. Herkes okuma yazma biliyor. Burada tartışılanları okuduktan sonra kendilerine ait bir fikir edineceklerdir. Kimseyi yönlendirmeye de gerek yok. İsteyen buradan indirir. İsteyen oradan indirir. Sitemize sadece anime indirmek için gelen, herhangi bir katkıda bulunmak istemeyen veya verilen emeğe saygı duymayacak üyelere ihtiyacımız yok zaten. Nicelik değil, nitelik arıyoruz. Herkes ne yapacağına kendisi karar verir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

olayın bu kadar dallanıp budaklanmasına sebep olan şey baştan basit bir izin alınmaması. sanki çok zor bir şey 1 dakkikanızı bile almazdı. 2 cümleyle derdinizi anlatır onay alırdınız. ama belki de olumsuz cevap almaktan çekindiniz ve emrivaki yapmayı tercih ettiniz.

ve bu kadar konuşmanın üzerine hala arkadaşların ne demek istediğini anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyorsunuz. istediğiniz kadar sayfanızda animede emeği geçenlerin ismini yazın veya fansub' unuzda çevirmenin ismini belirtin, emek vermiş o insanların haberi olmadan bunu yapmanız doğru değil. neden emek verenler yerine siz (sadece linkleri topladınız diye) teşekkür alasınız. bu insanların motivasyon kazanması için o teşekkürlere sizden çok ihtiyaçları var.

kendinizi haklı çıkarmak için daha fazla uğraşmayın bence çünkü başta hata yaptınız. hatanızı telafi etmenizi dilerim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Birincisi buraya geliş sebebim konular değil.ikincisi de isteklerine cevabımı bilme kaç mesaj önce verdim onları anlamıyor değilim.Birde kendimi haklı çıkarmaya çalıştığım sonucuna nerden vardın.Haklı değilim aksine haksızım izin alınmalıydı ama içinde bulunduğum ortamı bilmediğinden ki buna da beni ilgilendirmez dersin onda da haklısın ama izin alma işini yapıcak durumda değildim öyle brşey yapmaya kalksam en az 50 kişi ile iletişime geçmem gerekirdi ki öyle bir zamanım yok.Hem izin alanlara müsa etmişsiniz benim isin almaman neden bu kadar sorun oldu bende bunu anlamış değilim.Neyse bunda sonra cevap yazmıcam sade elimden gelenin en iyisini yapıcam...A.e.o

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İzin nezaket gereği alınır zaten,saygıdan alınır.İşiniz başınızdan aşkınsa site işlerine hiç bulaşmasaydınız.Bir işi hakkıyla yapmakla,bölük pörçük yapmak arasında çok fark var.İçiniz rahat mı böyle,bakın siz de saatlerdir geriliyorsunuz,buraya kırgın ve kırıcı mesajlar yazıyorsunuz.Lütfen daha fazla uzatmayın ve anlatılanlara kulak tıkamayın.Emek sahiplerinin tepkisini çektiniz ve hala da konuları silmemekte ısrar ediyorsunuz.Neyse,benim bir çeviri çalışmam yok henüz ve bu konuyla da ilgili değilim ancak fikirlerimi belirtmenin üyelik görevim olduğunu düşünüyorum.

İyi geceler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bütün yazılanları okudum kendi kendiyle bu kadar çelişen birini daha görmedim , açık açık AMT tarafından yapılan çalışmaların silinmesi talep edilmiş, ztn isminizden bahsediyoruz yada ztn hepsinin bir şekilde haberi vardır gibi abuk subuk cevaplar vererek , kendisinden adam akıllı bir cevap istendiğinde, yazılarımı okumuyor musun bilmem kaç mesaj önce cevap yazdım gibisinden abuk subuk şeyler yazan ayrıca ve ayrıca bir animenin raw'ını indirmek için herhangi bi siteye girip onu download etmeye ve yine bu animenin çevirisi için ilgili fansub sitesine login olup altyazıyı hiçbir kaygı ve sorumluluk duymaksızın indirip sonrada bunları encode edip bi güzel zipleyip bir upload sitesine yüklemeye ve daha sonrasında ise bunları sitende paylaşmaya vaktin var ama ne yazık ki küçücük kısacık bir rica yazısını yazmaya vaktin yok demek ki , vah vah ne meşgul adammışsında bizim haberimiz yokmuş , tabi ülke sorunları , global ısınma , rusyada ki sönmeyen orman yangınları ve ne olacak bu fenerin hali gibi dertlerle boğuştuğun için , her günü bir bayram havasında geçiren ve her günü bir resmi tatil olan yan gelip yatan insanlar olarak bizlerin seni anlamamız mümkün diil, ama yine anlamadığım bir konudur ki küçücük kısacık bir mesaj atmaya vakti olmayan birinin nasıl oluyorda bu 3 sayfalık konuya tam olarak 8 mesaj yazacak kadar vakti oluyor ? tabi sen şimdi yine ben cevabımı verdim diceksin ama bende sana ortada sorunu çözen herhangi bi mesaj göremediğimi sölicem, tabi sana göre ztn ortada bir sorun yok ama buda senin anlam ve algılama unsurlarının tamamiyle kendi küçük dünyana göre modifiye etmenden kaynaklanan bir sorundan mütevellit kaynaklandığını düşünüyorum ki işte bütün meseleninde başladığı nokta bu gibime gelior ...

not: mesajım haddini aşmışsa lütfen silinsin , sadece yazılanları okuduktan sonra gecenin 5:20 si olmasına rağmen bişiler yazmadan rahat bir uyku uyuyamayacağımdan ötürü içimi dökmek istedim ...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?