A.U 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 ÖSYM tercih sonuçlarını bekleyen yüzbinlerce adayı şaşırtarak sonuçları bugün açıkladı.Ben de az önce sonucumu öğrendim. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi - Felsefe bölümü öğrencisiyim artık. Uzun uzun düşündükten sonra benim için en iyi yer olacağını biliyordum. Çok mutluyum ve mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim.Öss'ye giren diğer üyelerimiz de bu sevinçlerini bizlerle paylaşmak isterler belki. Kutlayanlara buradan teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Açıkçası yerleşen bir şey var ama o ben değilim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Okulun hayırlı olsun Metatron. Başka "yeni üniversiteli" arkadaşlar da söylesin de kutlayalım buradan. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 13 Ağustos 2010 Yazar Share 13 Ağustos 2010 Teşekkür ederim Susano'o (: @Antioksidan,bir arkadaşım vardı ve geçen sene kazanamamış olmak umrunda değildi.Sonuçlara bile günler sonra yapacak başka bir şey olmadığından bakmıştı.Seneye kazanırım demişti yine biraz alayla ve kazandı da.Dert edilecek bir şey değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Metatron: dert eden kim Bu sene olmayacağı belliydi zaten. Bu sene olmadı ama çok güzel konteyner ihracatı yapabiliyorum Felsefe iyidir. Aut disce aut discede derim hep. Günlük hayatta latince konuşuyorum zaten. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 hayırlı olsun metatron Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Gerçi Üniversiteyi terkedip kaçan bir öğrenciydim ama bir daha girdim bu sefer memleketimdeyim. Malatya-Basım ve yayın teknolojileri! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gezz+ 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 itü makineyi kazanmışım, artık anime buluşmalarına katılmam mümkün olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Hayırlı olsun VarOlanBiri. Bu sefer kaçma, bitir okulunu @gezz+ Buluşmalarda görüşürüz inşallah. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Yeni üniversiteli arkadaşların hepsini tebrik ederim. Vizeymiş finalmiş en kötüsü de bütmüş, Allah sabır versin hepimize. (Bana da stajlarda. ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 İstanbul Marmara Üniversitesi - Bankacılık ve Sigortacılık Marmara Üniversitesi - Sermaye Piyasası (İÖ) Yeni bir tercih zamanı başladı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 @Aequitas Benim kardeşimin bitirdiği bölüm ve okulun aynısı. Tesadüfe bak. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 kazanan arkadaşları tebrik ederim. üniversite hayatlarında başarılar dilerim. asıl macera şimdi başlıyor bu sene kazanamayan arkadaşlar da canlarını fazla sıkmasınlar inşallah bir dahaki denemede istedikleri yeri kazanırlar. ayrıca üniversite herşey demek değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hitokiri 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Yeni üniversiteli olanlara acısam mı yoksa adlarına sevinsen mi bilemedim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lether 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Kararımı değiştirip son anda yazdığım bir yer:D Boğaziçi Moleküler Biyoloji ve Genetik:mutlulh: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gezz+ 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 aa süper, ben de orayı istiyordum ama yazmadım bile tutmucak diye birlikte gidiyoruz buluşmalara kaçış yok tamam mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lether 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 İşe bak ben de itü makine istiyodum, ama yazmama sebebim farklı peki tamam abi:P söz gelicem=] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 yürekten tebrik ederim metatron herşey gönlünce olmaya devam etsin... kazanan diğer arkadaşları da yürekten tebrik ederim.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Hadi bakalım hayırlı olsun ,bir zamanlar bizde geçtik aynı yollardan umarım ,umduğunuzu bulursunuz.Bu ara kazanamayan arkadaşlarda umarım daha gayret gösterip o bir yıl istediklerin bölümleri kazanırlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nerusa 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Biraz da acıyorum. Gözler altındaki mor halkalara ve züğürtlüğe antremanlısınızdır inşallah ) Kazanamayanlar takılmasınlar, ben üniversiteye arkadaş zoruyla yerleşmiş, hatta tercihlerini bile başkası yapmış biri olarak ne kadar üstüne düşersen o kadar ters teptiğinin resmiyim. ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Hayırlı olsun arkadaşlar, İstanbul'a gelecek olanlara da ayrı bir kolay gelsin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gezz+ 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 ;43372']İşe bak ben de itü makine istiyodum' date=' ama yazmama sebebim farklı peki tamam abi:P söz gelicem='] Abi ?! Sitede yaşım gözükmüyor gören büyük falan sancak yapma şöyle @Susano'o, sıradaki ilk anime buluşmasını iple çekiyorum, umarım hayal kırıklığına uğramam, beklemediğim gibi çıkmaz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lether 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Tamam tamam:D Yaşını ele vermem:P Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 Ben de ilk seferinde kazanamayanlardanım. Mezun senede çalışıp odaklanmak daha kolay oluyor arkadaşlar. Bu yüzden durumu avantaja çevirebilirsiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kanade 13 Ağustos 2010 Share 13 Ağustos 2010 kazananları tebrik ederim, darısı başıma artık ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap