Shean 9 Eylül 2009 Share 9 Eylül 2009 Tip: TV Bölüm sayısı: 12 Durum: Tamamlandı Tür: Komedi, Ecchi, Fantastik, Romantik, Shounen , Harem Tanıtım: Kakeru Daichi sapık ve bakire bir lise öğrencisidir. Bir gün dışarda her zaman ki gibi satış makinasından meyve suyu alıp evine gider lakin meyve suyu bildiğimiz meyve sularından değildir. Meyve suyunun kutusu dudağınıza deydiğinden güzel bir kız belirir. Karakterler: Kakeru Daichi: Melon'un sahibidir. İçtiği kavunlu meyvu suyu sayesinde melon'un sahibi olmuştur. Her zaman kızlarla olmayı hayal eden ama yeri geldiğinde utanan sapık karakterimizdir. Melon: Daichi'nin akikanıdır... Meyve suyu türü kavunludur. Tsundere bir karakterdir. Najimi Tenkuuji: Daichi'nin çocukluk arkadaşıdır. Ayrıca daichi'ye aşıktır... 2 yıl önce kötü adamlardan daichi sayesinde kurtulmuştur. O günden beri daichi'yi sevmektedir.Ayrıca Spor içeceği türünde akikana sahiptir. Kişisel Görüşüm: Sadece vakit geçirmek için harika bir seri. Genellikle ecchi çok az rastlanıyor ama genellikle harika oluyor =)... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 31 Ekim 2009 Share 31 Ekim 2009 ecchi çok az bu bir artı ama çok banel bir anime ben izledim :kurukafa::kurukafa::kurukafa::kurukafa: sonuçlar bu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap