Jump to content
  • Kayıt Ol

Microsoft'un Gizemli Ürünü


bedifeci

Önerilen İletiler

Son zamanlarda internet üzerinde çeşitli dedikoduların ortaya çıkmasını sağlayan Microsoft'un gizemli ürünü en sonunda ortaya çıktı mı? İşte bu konudaki detaylar...

Teknoloji meraklıları son haftalarda vakitlerini Microsoft'un gizemli ürünü hakkında komplo teorileri üreterek geçiriyor. Bir süre önce firmanın internet'te yayınlandığı bir iki gizemli fotoğraftan sonra tüketiciler bu ürünün ne olabileceği hakkında beyinlerini yormaya başlamışlardı.(Microsoft'un Gizemli Cihazı Ne Çıkacak)

Komblo teorileri arasında cihazın cep telefonundan yeni bir oyun konsoluna kadar farklı ürün gruplarına ait olabileceği iddia ediliyordu. Alman bir satış siyesi, Microsoft'un gizemli ürününe ait olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınladı.

microsoft-arc-touch-mouse-1282132397-crop1282141612.jpg

Apple'la Büyük Yarış Başlıyor

Son günlerde, ardı ardına gelen ve Microsoft kaynaklı olduğu söylenen dedikodulara göre gizemli cihaz aslında yen nesil bir fareydi. Sitenin yayınladığı fotoğraflar da Arc Touch adlı fareye ait.

Dokunmatik yüzeye ve şekil verilebilir bir gövdeye sahip olan bu fare, Apple'ın benzer teknolojiye sahip olan Magic Mouse (sihirli fare) adlı ürürüne cevap niteliği taşıyor. Sitenin bildirdiğine göre dokunmatik özellikli geleceğin faresi, yaklaşık 70 euro'ya satılacak.

Kaynak.Shiftdelete

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • Beyazm

    1

  • Kyrie

    1

  • _makuya_

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bir farenin dokunmatiği eksikti, dokunmatik cihazların da yakında suyu çıkacak gibi. Monitör de yapmıştı microsoft, sıradaki hedef klavyedir heralde.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dokunmatik teknolojiin giderek yaygınlaşacağı belliydi, pc de fare artık hayatımızın bir parçası ve ne kadar ergonomik olursa o kadar iyi olur bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yahu ben bu dokunmatiklerle yaşayamam benim için pek kullanışlı değil ama yahın zamanda herşeyi dokunmatiğe çevirecekler gibi şimdiden her kullandığım teknolojik aletten stok mu yapsam :007a::011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Microsoft tablet pc de çıkarmış dokunmatik.Heralde bir kaç seneye laptop yerine tablet pc yaygınlaşır öylemi dersiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?