Aurora Borealis 20 Ağustos 2010 Share 20 Ağustos 2010 (düzenlendi) Shigeshoushi TANITIM Yaşamak; nefes almaktır. Yaşamak görmektir, dokunmaktır, hissetmektir. Sevmektir de ve sevilmek… Ölüm, kapıyı çalmadan ya da sevdiklerimizden birini kaybetmeden aklımıza getirmeye korktuğumuz bir olgudur. Yaşamın kıymeti anlamak ölümün varlığını fark ettiğimiz karanlığında mı gizli? Peki, her gün gözlerinizin önünde ölümle burun buruna olduğunuzu bilerek yaşadığınız da onun kıymetini bilir misiniz? Shinjyurou (shiori) Mamiya cenaze tanhitçisidir. Onun işi ölmüş insanların cenazelerin de onların en iyi şekilde görünmelerini sağlamaktır. “Ölümün karşısında bana göre yaşamın çok fazla bir anlamı yok. Yaşarsınız ve en son bana gelirsiniz. Sizi giydirir süsler ve sevdiklerinizle vedalaşacağınız son an için hazırlarım. Bu benim sanatım”. Genç yaşına rağmen hayatının büyük parçasını da ölmüş insanlarla uğraşan Shiori tanıdığı insanlarında birer, birer gidişlerini izlemek zorunda kalır. Umursamaz ve ruhsuz görünen kişiliğinin aksine hayatta sevdiklerinin ellerinin arasından kayıp gitmesinden korkmaktadır. Bu korku onun gerçeğidir. Azuki ile yakınlaştıkça duygularını kontrol etmesi daha da zorlaşmaya başlamıştır. Ailesi, yaşantısı ve Azuki ile iletişimi süresince hayat ve ölümle ilgili düşünceleri kendi duyguları ile karışmaya, değişmeye, anlamlandıramadığı şeyler anlamlar yüklenmeye başlar. KARAKTERLER Shinjuurou Mamiya - Ana Karakter Azuki Natsui - Ana Karakter Renji Kobayashi - Yardımcı Karakter Chansoo Lee - Yardımcı Karakter Kazuo Wao - Yardımcı Karakter Shouko Koyuki - Yardımcı Karakter Tsukimichi Natsui - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Shigeshoushi İngilizce: The Embalmer Japonca: 死化粧師 BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 7 Bölüm sayısı: 42 Yayım: 8 May 2002 - 8 Nis 2013 Dergi: Feel Young Eser: Mitsukazu Mihara (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Romantik, Piskoloji, Josei İSTATİSTİKLER Puan: 8.30 Sıra: 317 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:42 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 544 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap