cagdas_aksu 23 Ağustos 2010 Share 23 Ağustos 2010 merhaba arkadaşlar Malum sizemize yeni katıldım, ancak ben de yardımcı olabileceğim bir şeyler buldum. Ookiami no monshou adlı mangayı japoncadan türkçeye çeviriyorum. Ancak edit konusunda sıkıntılarım var. Malumunuz çeviri işi yeterince zaman tutuyor ve bunun dışında easygoing scans için de 3 farklı projeji çeviriyorum. Yani edit işi için pek zamanım kalmıyor. Susano'o bana manga editleme eğitiminin bağlantısını da gönderdi sağolsun, ancak yukarıdaki sebeplerden dolayı yapabileceğim bir şey değil ne yazık ki. Deneyimdi bilmemneydi hiç önemli değil. Bana çevirdiğim şeyleri düzenleyerek yayımlamamda yardımcı olabilecek bir takım arkadaşı arıyorum. En nihayetinde kendim yapmaya kalksam ben de matah bir iş çıkaramayacağım en nihayetinde. Eminim ki photoshop'ı en azından açıp biraz kurcalamış bir arkadaş benden kat kat güzel işler çıkaracaktır. yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 23 Ağustos 2010 Share 23 Ağustos 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cagdas_aksu 23 Ağustos 2010 Yazar Share 23 Ağustos 2010 çok teşekkür ederim luna. birinci bölümün çevirisini bitirdiğim zaman sana özel mesaj ile haber iletirim görüşmek üzere Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 23 Ağustos 2010 Share 23 Ağustos 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap