Darkforest 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Bu konuyu açmak için daha uygun bir yer bulamadım yanlış olduysa kusuruma bakmayın. Bu oyun 10 etaptan oluşuyor. Sayılara falan bakınca sıkıcı gelmesin aslında oldukça eğlenceli bence. İlginç buldum ve sizinle de paylaşmak istedim. Start a bastığınızda 3 ten geriye sayım başlıyor ve ardından ekranda sayılar çıkıyor sonra bu sayıların yerlerinde içi boş yuvarlaklar oluyor. Sayıların yerlerine göre küçükten büyüğe sırasıyla bu boşluklara basıyorsunuz ve 10 etapta bittiğinde beyin yaşınız hesaplanmış oluyor. Doğruluğu tartışılır elbette ancak görüntü hafızasına oldukça faydalı olduğunu düşündüm ben. İleri yaşlarda da tıbbi olarak unutkanlık hastalığının önüne hergün 5 dk bu oyundan oynayarak geçebiliyormuşsunuz.=) ben oyunun yalancısıyım ancak cidden keyifli. Buyrun oyunu BURADAN oynayabilirsiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Bunamanın önüne dil öğrenerekte geçebiliniyor. İngilizce hocam söylemişti. Eğer bunamak istemiyorsanız dil öğrenin. Ki bu kişisel gelişiminize, iş hayatınıza... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 İlginç, benim beyin yaşım 31 çıktı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Darkforest 28 Ağustos 2010 Yazar Share 28 Ağustos 2010 sen iyiymişsin geçenlerde 15 yaşındaki yeğenimin 53 çıktı :gul gul: benimki en son 21di. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Yaşıma da uygun olarak 27 çıktı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 beyin yaşım baya yaşlı çıktı bunda baş ağrım da etkilidir diye umuyorum ama denedikçe düşüyor. beyin yaşından ziyade göz-beyin koordinasyon gibi, sürekli değişebilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Artması mı iyi azalması mı ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Darkforest 28 Ağustos 2010 Yazar Share 28 Ağustos 2010 beyin yaşının genç olması daha iyi . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Benimki ilk denemede 26 çıktı. Edit: İkinci de 34, üçüncü de 20. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
NitroCharger 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Bana 32 diyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sakura hime 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 benim ki ilk denemede 22 ikinci denemede 20 çıktı iyi bir göz alıştırması oluyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Bu beyin yaşından ziyade, hızlı okuma yeteneği ile alakalı. Japonların doğal hızlı okuyucular olduğunu okumuştum. Alfabeleri sayesinde. Yani bu test onlar için hatırda tutmayla ilgili ama, bizim için daha çok hepsini görebilmeyle alakalı gibi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 gördüğünü ezber - hafızada tutma gibi bir oyun sanki, bence yetenek ve alıştırma ile de ilerlenebilecek bir oyun, oynandığı andaki ruh hali bile skorda etkili diye düşünüyorum. bir kere oynadım ve 38 çıktı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Eğlenceliymiş.29. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 23 .. İyi mi kötü mü karar veremedim ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Darkforest'ın söylediğine göre ne kadar genç çıkarsa o kadar iyiymiş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smygon 29 Ağustos 2010 Share 29 Ağustos 2010 38 iyimi oluyorqdisler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap