Jump to content
  • Kayıt Ol

"One Piece" DVD/BD Satışlarında 1 Numara!


fudy

Önerilen İletiler

"One Piece" DVD/BD satışlarından 1 haftada 2.16 Milyar Yen Kazandı.

b003omwleo09in01lzzzzzz.jpg

One Piece Film Strong World 226,000 DVD/BD sattı; sınırlı sürümler hem DVD hem de BD listelerinde 1 numaradan giriş yaptı.

Oricon Communications Çarşamba günü yaptığı açıklamayla 23-29 Aralık haftasında One Piece Film Strong World'ün DVD ve Blu-Ray satışlarında 1 numara olduğunu duyurdu. Filmin 10. Yılı itibariyle çıkarılan sınırlı sürüm DVD'si 120,686, aynı şekilde sınırlı sürüm Blu-Ray diskleri ise 63,000 kopya satarak kendi kategorilerinde ilk sırayı aldılar.

Standart DVD sürümü ise 35,273 kopya satarak DVD satış listesinin 2. sırasında, standart Blu-Ray sürümü de 10,000 kopya ile Blu-Ray satış listesinin 5. sırasında yer aldı.

One Piece ayrıca "One Piece Koleksiyon: Nami" (21,607 kopya) ve "One Piece Seyir Koleksiyonu: Logue Town" (20,892 kopya) isimlerindeki iki farklı derleme satışlarıyla DVD listesinin 4. ve 6. sıralarını da aldı.

Oricon, 9 farklı One Piece DVD & Blu-Ray diskinin 277,000 kopya sattığını ve bu bir haftada 2.16 Milyar Yen (yaklaşık 25.6 Milyon $) gelir elde ettiğini bildirdi.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fudy

    3

  • swordsman

    2

  • bLueeekun

    1

  • jjackalbjk

    1

Satar tabi ya burda olsa bende alırım yani. Elimde sevdiğim serinin orjinal birşeyi olur en azından :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

One piece serisi tamamlanınca çıkan en ultimate collecters edition'ı kesinlikle almayı düşünüyorum, ama umarım oda-sama seriyi bitirmeyi düşünmüyordur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkadaşlar Oda'nın geçen yıllarda yaptığı bir açıklama aşağı yukarı şu şekildeydi: "One Piece'in sonunu uzun zaman önce kafamda kurguladım. Şu anda sona doğru yaklaşıldığını söylemek isterdim ama daha yarısına bile ulaşmış değilim." Yanlış hatırlıyor olabilirim, tam bilen biri varsa düzeltmeye açık bir bilgi. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Açıklama şu şekildeydi yalnış hatırlamıyorsam. One Piece daha yeni yeni yarısına geldi ve 5 yıllık daha hikaye var. Yani 5 yılda seriyi bitirmeyi planlıyor ama tek sorun sonu nasıl olsun sorusu idi. Böyleydi sanırım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Buldum yazının tamamını. :)

Oda , Asahi Shimbun'daki bir yazıda seriyi önümüzdeki 5 yıl içinde bitirmeyi planladığını ve serinin sonunu kafasında uzun zaman önce tamamladığından bahsetmiş. Fakat seriyi kurguladığı sona yönlendirmek düşündüğünden daha fazla zaman alıyormuş. Manganın 13. yılında, serinin 10'da 9'unu tamamlamış olduğunu söylemek istediğini, ama daha sadece yarsına gelmiş olduğunu belirtmiş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben one piece'in o kadar zamanda bitebileceğini zannetmiyorum, çünkü hakikatten önlerinde çok uzun bir yol var. Ama tabiki şu anki tabloya bakıldığında, bu eğitimden sonrada luffy'nin önünde pek bir mesafe kalmıyacak gibi. Bilmiyorum bitsin de istemiyorum. Ama box setler çıkmaz diye cok korkuyorum. Tek tek almak istemiyorum bölümler toplama collection bekliyorum. Benim gibi bir sürü de vardır türkiyede bile eminim. İnş çıkar herkezin beklediği gibi birşeyler.

Bu arada strong world'un bu kadar satması doğal, çünkü bundan önceki one piece filmleri hakikatten konu olarak vasatı zorlayabiliyordu sadece. İlk defa ciddi ve adına yakışır bir çalışmada bulundular, hakikatten inanılmaz bir filmdi her yönden.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yaw ne seriymiş arkadaş 13 yılda Yarısı bittiyse ben bu animeyi çocuklarıma bile izletirim :tbayrak: Daha izlemeye başlamadım. Seri bitince başlarım diyordum ama bitecek gibi de durmuyo. En yakın zamanda başlıycam. DVD box set çıkınca da ilk işim almak olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?