fudy 2 Eylül 2010 Share 2 Eylül 2010 Uki Atsuya resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Cencoroll ismindeki animenin devam projesi olduğunu duyurdu. İkinci filmin ilk filmle aynı uzunlukta olacağını belirten Atsuya, şu anda senaryo ve resimli taslak çalışmalarını yapmakta. İlk filmin konusu ise şu şekildeydi: Günün birinde, sıradan bir şehirdeki binalardan birinin tepesinde dev bir canavar belirerek savunma birliklerini harekete geçirir ve şehir sakinlerinin ayaklanmalarına sebep olur. Cesur ve meraklı bir kız olan Yuki'nin ise bildiği bir sır vardır: Arkadaşı Tetsu, Cenco adında garip bir yaratığı beslemektedir. Yuki, Tetsu'nun ve yeni "evcil hayvanının" cazibesine kapılmıştır. Ortaya çıkan Shuu adlı gizemli bir çocuk ise şehri tehdit eden canavarı kontrol edebilmektedir. Bunlar üzerine şehirde beklenmedik bir savaş başlayacaktır. (AGT) Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 2 Eylül 2010 Share 2 Eylül 2010 İlk film tek başına hiçbir şeye benzemiyordu umarım yeni yapılan bu filmle birlikte daha da anlamlı hale gelebilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 2 Eylül 2010 Share 2 Eylül 2010 İlk filmini izlemiştim biraz karışıktı ama hoşuma gitmişti bunu da izleyeceğimi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 2 Eylül 2010 Share 2 Eylül 2010 ilk filmi ben beğendimiştim ilk trailerda filmde olan farklı saheneler vardı .aynı uzunlukta olması beni üzdü keşke tv serisi gelse:kineme: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 2 Eylül 2010 Share 2 Eylül 2010 bu mesajdan anladımki ilk film üstümde zerre etki bırakmamış. diyorum isim tanıdık geliyor resmi görünce aa ben bunu izlemiştim galiba dedim xD umarım 2.si daha başarılı olur Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 23 Mart 2014 Share 23 Mart 2014 Filmin bu yaz gösterime gireceği açıklandı ve ilk Teaser yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 23 Mart 2014 Share 23 Mart 2014 İlk film oldukça tuhaf ve yetrsizdi. İkinci film ilkinin üzerine bir şeyler koyan bir yapım olur umarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap