şahMath 5 Eylül 2010 Share 5 Eylül 2010 My Girlfriend is a Gumiho / Kız Arkadaşım Dokuz Kuyruklu Bir Tilki İsim: 내 여자친구는 구미호 / Nae Yeojachinguneun Gumiho İngilizce isim: My Girlfriend is a Gumiho Türkçe isim: Kız Arkadaşım Dokuz Kuyruklu Bir Tilki Tür: Romantik komedi Bölüm sayısı: 16 Yayın kanalı: SBS Yayın aralığı: 11 Ağustos 2010'dan 30 Eylül 2010'a. Yayın günü ve saati: çarşamba&Perşembe günleri saat 21:5'de. KONUSU: Dae Woong 500 yıl boyunca hapsedilmiş bir dokuz kuyruklu tilkiyi serbest bırakır. Tilki bir anda güzel bir kadına dönüşür ve herkes onu Dae Woong'un kız arkadaşı sanıyordur. Fakat tilkinin insan olabilmek için birinin ciğerini yemesi gerekiyordur. Ya Dae Woong'un ciğerini yemek isterse? Oyuncular Lee Seung Ki - Cha Tae Woong Shin Min Ah - Gumiho No Min Woo - Park Dong Joo Park Soo Jin - Eun Hye In Sung Dong Il - Ban Doo Hong Hyo Min - Ban Seon Nyun Byun Hee Bong - (Dae Woong'nun büyükbabası) Yoon Yoo Sun - Cha Min Sook (Dae Woong'nun halası) Yönetmen: Boo Sung Chul Senarist: Hong Mi Ran , Hong Jung Eun (My Girl, Hong Gil Dong, You're beautiful) Kişisel yorumum: Yayınlanmadan önce dizinin ismini duyduğumda başrol oyuncularına yazık oldu demiştim (ki LSK ve SMA çok iyi oyunculardır) ama fragmandan itibaren bayıldım diziye Uzakdoğu dizilerinin ve filmlerinin sıkı takipçisi olarak son zamanların en eğlenceli dizisi bence...İzlediğiniz takdirde pişman olmayacağınızı umuyorum^^not: ost'sinde en sevdiğim 3 parçanın indirme linkleri: My Girlfriend is a Gumiho OST: Lee Sun Hee - Fox rain - http://www.4shared.com/audio/5AZ_sqA_/Lee_Sun_Hee_-_Fox_rain__My_gir.html Kim Gun Mo - oh!lalalA - http://www.4shared.com/audio/U35JHZmZ/Kim_Gun_Mo_-_ohlalala__MY_GIRL.html LEE SEUNG GI - LOSING MY MIND - http://www.4shared.com/audio/qRLDs9Ep/-___Losing_My_Mind__-_Lee_Seun.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 6 Eylül 2010 Share 6 Eylül 2010 Güzel ve eğlenceli bir diziye benziyor. Türkçe altyazıları varmı ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hei_(BK201) 6 Eylül 2010 Share 6 Eylül 2010 Altyazıları buradan ulaşabilirsiniz. http://www.sarangni.info/mov/9001673/my-girlfriend-is-a-fox-with-nine-tails.html Ben en son 8. bölümü izledim. Dizi 6. bölümde başlıyor diyebilirim. İlk 5 bölüm komedi ağırlıklı gidiyor. 5. bölümden sonra gerçekleri öğreniyoruz ve 100 gün sonunu merak ve acı içinde bekliyoruz. Kızcağızımızın yani Gu Mİ Ho'muzun hiç bir şeyden haberi yok. Lanet olası veteriner söylemedi gerçekleri of offf:kineme:... Bu arada ciğer meselesi dizide geçmiyor. Sadece baş karakter korkuyor zaten ilk bölümde ciğer meselesinin bir efsane olduğu anlaşılıyor. İleriki bölümlerde çıta yükseleşecekmiş gibi hissediyorum. Shin Min Ah'ımızı devamlı gülerken değilde ilerki bölümlerde ağlarkende göreceğiz büyük ihtimal. 8. bölümde pis yerde bitti. 9. bölüm çıksada izlesek . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 6 Eylül 2010 Share 6 Eylül 2010 Yeni sezon dramalarından biri bu gözümden kaçmış çok hoş duruyor. Min-wu Noh karakteri ilgimi çekti çeviri 4.bölümdeymiş bitmesi uzun sürer tahminimce, bitince hemencicik izlemeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 6 Eylül 2010 Yazar Share 6 Eylül 2010 bende 9.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum fragmanını gördümqkasd...ing. özette böyleydi konusu o yüzden bu kadar yazdım ki henüz izlemeyenler için detaylandırmadım^^ şu hala ile yönetmene katıla katıla gülüyorum...real action:lol:ama katılıyorum size bencede hüzünlenecek biraz dizi gerçi komedi romantik yazıyor türüne abartı üzeceklerini yada kötü sonu beklemiyorum... link vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama 8.bölüme de dahil çevirildi online olarak http://www.viikii.net/channels/goto/MyGirlfriend burdan izleyebilirsiniz... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 6 Eylül 2010 Yazar Share 6 Eylül 2010 Diziden bir kaç fotoğraf: Miho & DaeWoog Hoi Hoi...^_^ Miho & Fox Hunter ((cute, sexy...etc. hunter)) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hei_(BK201) 6 Eylül 2010 Share 6 Eylül 2010 Verdiğin linke baktım ama açamadım. Galiba açmak için ek program gerekiyor. Neyse ben raw izlediğim için sorun olmuyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 6 Eylül 2010 Share 6 Eylül 2010 Merak ediyorum bu 9 kuyruk meselesi Japonlarda bir inanış mı? Naruto'nun dışında başka bir yerde daha gördüm galiba. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 7 Eylül 2010 Yazar Share 7 Eylül 2010 Verdiğin linke baktım ama açamadım. Galiba açmak için ek program gerekiyor. Neyse ben raw izlediğim için sorun olmuyor. aaa!!!korece biliyormusunuz??wowww...süper!!!!!!! ayrıca site için ek programı var yükledikten sonra sorunsuz izleniyor((söylemeyi unutmuşumqnoluyo)) Merak ediyorum bu 9 kuyruk meselesi Japonlarda bir inanış mı? Naruto'nun dışında başka bir yerde daha gördüm galiba. 9 kuyruklu tilki(gumiho) çok yaygın olan bir efsane aslında... 1000 yılda bir şekil değiştirerek insan gibi görünen ve insan şeklini korumak için insan karaciğer yemesi gereken efsanevi bir yaratık yani... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hei_(BK201) 8 Eylül 2010 Share 8 Eylül 2010 Biliyorum ama daha geliştirmem lazım. Bu tarz dizilerde zorlanmıyorum ama IRIS Gibi dizilerde oldukça zorlanıyorum. Daha katetmem gereken çok yol var. Kore dizilerinde karşıma oldukça geldi. Genel olaraktan dokuz kuyruklu tilki kız oluyor. Tabi bu kız büyüleyici güzellikte oluyor. Onun tilki olduğunu bilenleri öldürüyor ama sevdiyse bir erkeği onu öldürmüyor. Erkek tabi büyülenmiş bir şekilde aşık oluyor bu sırrı koruyacağım diyor. 100 gün yada 10yıl sırrı saklaması lazım diğer herkesten saklamazsa Gumiho insana dönüşme şansını kaybediyor. Genellikle söylüyor başkasına erkek olacak kişiler. Bir nevi Deniz kızının hikayesinin Kore versiyonu gibi. Birde bellirli süreden sonra erkeğin ölmesi gereken bir hikayeside var. Ben buna asyanın pamuk prenses ve deniz kızı karışımı bir hikaye olarak bakıyorum. Japonya'da durum nasıldır bilemiyecem. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 8 Eylül 2010 Share 8 Eylül 2010 İlk bölümü izledim çok heyecanlı bir yerde bittii qhey şimdi merakla ikinciyi izlemeyi bekliyorum (bu gün indircem inşlh) Edit: Ben dizinin bu kadar komik olacağını hiç düşünmemiştim yaa Yönetmen Ban adamımsın Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 17 Eylül 2010 Yazar Share 17 Eylül 2010 Aynen yönetmen ve hala favori çiftim!!!en çok onlara gülüyorumqheyasansör sahnesinde koptuğumu hatırlıyorum:gul gul: !!RoFL!! not: bende şimdi 11. ve 12.bölümleri izlicem!!! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
NitroCharger 17 Eylül 2010 Share 17 Eylül 2010 Arkadaşlar bu seriyi nerden indirebiliriz. Sizin tavsiye ediceğiniz görüntüsü net seedi yüksek bir adres varsa ve benimle paylaşırsanız mutlu olurum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 17 Eylül 2010 Share 17 Eylül 2010 Ben Burdan indiriyorum. Sahmat: Ben o bölümü aklımdan çıkaramıyorum zaten ama ayrıca Yönetmen Ban ın olay yerini terk edişindeki asaletide mükemmel :biyik gulme: Ayrıca ağzımın suyunun akmasına sebep olan taş gibi karakter 노민우 Min-wu Noh çok şeker yaa Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 17 Eylül 2010 Yazar Share 17 Eylül 2010 Arkadaşlar bu seriyi nerden indirebiliriz. Sizin tavsiye ediceğiniz görüntüsü net seedi yüksek bir adres varsa ve benimle paylaşırsanız mutlu olurum. Tr alt yazılı istiyorsanız: Hei_(BK201)'in önerisiydi: http://www.sarangni.info/mov/9001673/my-girlfriend-is-a-fox-with-nine-tails.html ben bu siteden 2-3 dizi indirdim kalitesi gayet iyiydi!!fakat bu diziyi bilmiyorum bir gözatın isterseniz: http://divxm.com/my-girlfriend-is-a-gumiho-2010-mp4-alt-t329801.html bir de bildiğim kadarıyla yeppuda'da var!!! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hei_(BK201) 17 Eylül 2010 Share 17 Eylül 2010 Rapid ve megaupload link istiyorsan sarangni formuna bakacaksınız her dramanın linkleri var. http://www.sarangni.info/viewtopic.php?t=10111 linki bu. Daha kaliteli sunum istiyorsanız asia torrentse bakacaksınız http://www.asiatorrents.com/details.php?id=2ed3a5509326aeae57c0c4497d9fa841925de0d0 . Eğer aynı gün izlemek istiyorsanız tudouya adım atacaksınız [TSKS][My.Girlfriend.is.a.Nine-Tailed.Fox][012][KO_CN]_ÔÚÏßÊÓƵ¹Û¿´_ÍÁ¶¹ÍøÊÓƵ Àîʤ»ù ÉêÃô¶ù . İnşallah yardımcı olmuşumdur. Bu arada başka drama torrent siteside http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?tab=TVShow . Torrent sitelerine üye olmanız lazım ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fungsclup 26 Eylül 2010 Share 26 Eylül 2010 Yaw bu bizim Naruto değil mi x) Nine-Tail-Fox hikayesi x) Uzak Doğu filmleri ztn genellikle komedi ağırlıklı oluyor. Bi bakalım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hei_(BK201) 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Komedi demeyelim Kore'liler romantizmi ve dramı sevdikleri için dizi bu yöne kayıyor. Doyurucumu dersen oldukça doyurucu bir yapım. İzlemenizi tavsiye ederim. Tilki hikayesine gelirsek. Asya'da bu tilki hikayesi Çin'de Huli jing, Kore'de Kumiho, Japonya'da Kitsune hatta zorlarsan Avrupa toplumunda köpek ruhu var ... Bu tilkilerin hepsinde dokuz kuyruk var. Bir arkadaşa sorduğumda Kore'nin daha eski demişti. Bilemiyecem hangisi eski yada yeni sonuçta bu hikayelerin hepsi değişik ve hepsi kendi kültürlerine göre şekil bulmuş şekli. En iyisi biz zevkle izleyelim hikayeler yada efsaneler sadece aklımıza gelsin ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 7 Ekim 2010 Share 7 Ekim 2010 11. bölüm mükemmeldii )))))))) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hei 1 Şubat 2011 Share 1 Şubat 2011 İlk bölümler Woong'un mimikleri çok itici geldi. ve ard arda kore yapımı diziler izleme diye karar almama bile neden oldu diyebilirim.Romantik komedilerde, mimikler,olaylar,sözler, olaylar hep aynı böyle olunca oyuncular değişse bile hep aynı şeyii izliyormuşum gibi geliyor bana nedense neyseki ilerki bölümlerde alıştım neyse konuya dönecek olursam konusu ilginç olduğu ve birazda Park Dong Ju için izliyorum diyebilirim. Henüz bitirmedim 13. bölümdeyim umarım sonu güzel biter. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 1 Şubat 2011 Share 1 Şubat 2011 merak ettim diziyi bir ara izlerim artık yavaştan indiriyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Metamorphoser 22 Mayıs 2011 Share 22 Mayıs 2011 Sweet Spy'dan sonra izlediğim ikinci Kore dizisi. Oldukça eğlenceli bir dizi. Müzikleri çok iyi. Gumiho'muzun saftirik hareketleri ve şirinliği, esas oğlanımızınsa bahtsız bedeviliği izlemeye değer. Tanıtım için teşekkürler, ^saHmatH. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 6 Ağustos 2011 Share 6 Ağustos 2011 Diziyi sonunda bitirebildim ^^ Yine vermişler dramı damardan damardan. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ayşenur11 31 Ekim 2012 Share 31 Ekim 2012 bu dizi harika yaa top 10 kore dizileri listemde ilklere oynar yani o derece izleyin mutlaka =) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 31 Ekim 2012 Share 31 Ekim 2012 kore dizisi deyince aklıma city hunter gelir gerisini anlamam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap