RaiN 12 Eylül 2010 Share 12 Eylül 2010 Media Player Classicte ses var ama görüntü yok. Yardım ederseniz sevinirim. Sadece siyah bir ekran görünüyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 12 Eylül 2010 Share 12 Eylül 2010 Bir de Km Player ve Gomplayer'da aynı dosyayı çalıştırmayı denedin mi? Mesela benim x264 codec ile encodeladığım mp4 bölümleri de çoğu kişi media player classic, bs player gibi oynatıcılarda çalıştıramıyordu. Önce bir diğer oynatıcılarda çalıştırmayı dene, o da olmazsa codec'lerini güncelle derim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
RaiN 12 Eylül 2010 Yazar Share 12 Eylül 2010 Gom ile denedim. Bu sefer görüntü var ses yok. Şunu söylemeyi unutmuşum: MPC'de bazılarını gösteriyor bazılarını göstermiyor. MP4ü göstermiyor ama avi yi gösteriyor. Filtreler falan da seçili ayarları tam. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 12 Eylül 2010 Share 12 Eylül 2010 Hmm, Km player kullanmanı öneririm. Bir de bu anime mi? Anime ise hangi anime? Ona göre bir yorum yapacağım. Eğer sandığım fansub grubunun sunumuysa onlar mp4 için gerekli ayarları yazmışlardı kendi sitelerinde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 12 Eylül 2010 Share 12 Eylül 2010 KMP tavsiye ederim. İçinde dahili codecleri olduğu için ayrıyeten codec yüklemene gerek yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
RaiN 12 Eylül 2010 Yazar Share 12 Eylül 2010 En son codec versiyonunu indirip kurdum sorun düzeldi. Teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 22 Ekim 2010 Share 22 Ekim 2010 formattan sonra mpc yüklüyorum.Video yu açtıgım an pc reset atıyor sizce neden olabilir.Artık klm ve gom kullanıyorum ama softsub videoları izlerkenki tüm zevkim kaçtı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hitokiri 22 Ekim 2010 Share 22 Ekim 2010 Sisteminizde ki bütün kodek ve video oynatıcılarını denetim masasından ve bilgisayarınızdan tamamen silin. Daha sonra sadece CCCP kodek paketini kurun ve MPC ile deneyin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap