SPAWN-TheUndead 15 Eylül 2010 Share 15 Eylül 2010 Oyunun ana sitesi ; http://s4.en.alaplaya.eu/ Tabii ilk önce buraya üye olmamız gerekiyor. Yeni bir oyun sayılmaz lakin ben yeni buldum. Can sıkıntısından online güzel birkeç oyun ararken denk geldim ve indirdim. Quake tarzı bir oyun. Lakin cizimleri ile biraz mangavari. Kılıç veya silah çeşitlerinden kullanabiliyorsunuz. Ayrıca üstünüzü giysilerle donatabiliyorsunuzda. Kendinize karakter yapıyorsunuz yani. Single görev alır ya da teamler ile death mach'a çıkabilirsiniz. Dediğim gibi Quake mantığında. SPAWN-TheUndead olarak Turk serverındayım.^^ Silahlar Yakın Dövüş Silahları Uzak Menzilli Silahlar Güçlü Orta Menzilli Silahlar Orta Menzilli Silahlar Roket Atarlar Koruma Ve Yakın Dövüş Silahları (Kılıç Kalkanda Diyebiliriz) Elektro Şok Veren Silahlar Yetenekler Görünmezlik Enerjiyi Kullanarak Kalkan Yapma Kanca Atarak Hızlı Gitme Enerjiyi Dönüştürerek Duvar Örme Uçmak Oyun İçi Videolar; YouTube - S4L Skills/License/Gameplay YouTube - Broadcast Yourself. YouTube - S4 League TDM match YouTube - S4L TDM New Map+weapons/etc. Oyun İçi Resimler [bimgx=600]http://www.gemaga.com/wp-content/uploads/2007/12/s4leaguefz2.jpg[/bimgx] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 15 Eylül 2010 Share 15 Eylül 2010 Vay! Daha önce manga benzeri tasarımı olan bir 3-D shooter oynamamıştım. Tanıtım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jambi 15 Eylül 2010 Share 15 Eylül 2010 Oyunun dinamiği gerçekten çok iyi. Ama oyundaki, equip sistemi oldukça kötü. Oyunu bırakma sebebimde bu olmuştu. Zamanında baya severek oynardım. Güzel oyundur. Büyük firmaların eline geçse böyle oyunlar, çok büyük işler yaparlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Genius_Prince 17 Eylül 2010 Share 17 Eylül 2010 Benimde oynadığım bir oyun. Bir ara türk serverları hackten geçilmiyordu. Şimdi nedir durum bilmem. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap