jambi 15 Eylül 2010 Share 15 Eylül 2010 YouTube - TGS 2010: Devil May Cry (DMC) Debut Trailer Sanırım bu oyun yepyeni bir dunyada dante adlı karakteri ele alıcak ve pek belli olmasa da şeytanlar felan işin içinde olucak gibi duruyor ama geleceğin teknolojisiyle. Bu iyi bir yenilik olmuş gibi. Yeni danteye gelecek olursak oldukça sevdim. Böyle orası burası paçavra gibi, sarkmış. Zayıf. Sigara içen biri. Oldukça iyi olmuş. Açıkçası ben eski danteyi hiç sevememiştim. Nero biraz daha iyiydi ama bu dante oldukça iyi olmuş. İşte tam aklımdaki şeytanlarla kapışan adam profili Not: Başlığı yanlış bi yere açmış olabilirim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jambi 15 Eylül 2010 Yazar Share 15 Eylül 2010 Alla alla çok ilginç, kimse dmc oynamadı mı bilmiyor mu burda yav Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
swordsman 16 Eylül 2010 Share 16 Eylül 2010 Nero'dan nefret ediyorum neden zayıf bir insanı (ne olursa olsun o bir zavallı insan), tutupta tanrıların oyununa yerleştirip böyle güzelim bir seriyi cikinleştirdi anlamadım. İnş neroyu bir daha görmeyiz. Dante olsun çamurdan olsun ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 16 Eylül 2010 Share 16 Eylül 2010 Yeni Danteyi hiç beğenmediğimi belirtmeliyim. Nerde o karizma nerde o yakışıklılık ve asalet. Tam pejmürde bir karakter olmuş bu seferki. 4. oyunda Nero ile hayal kırıklığına uğramıştık ki sonradan yine de sempatim olmuştu Nero'ya karşı. Bir sonraki oyunda umarım Dante'yi hatta Vergil'i görürüz diyorken tam da karşımıza böyle ne idüğü belirsiz bir karakter çıkıverdi. Oyun güzel olmuşa benziyor. Oyunun geçtiği evrende diğer oyunlardan ziyade bizim yaşadığımız evrene benziyor. Sırf bu yüzden böyle bir karakter modellemesine gitmiş olabilirler. Bu karakter bu dönemi daha iyi yansıtır diye düşünmüş olabilirler ama bu bünye yine de böyle bir Dante'yi kabullenemiyor5g4 Ayriyetetn bu oyun neden Capcom ürünü değil. Bildiğimiz DMC oyunundan farklı bir şey olmasın. Şüpheye düştüm bir an. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap