Jump to content
  • Kayıt Ol

MM! Group, Emu Emu!


demokan

Önerilen İletiler

26298l.jpg

MM! Group, Emu Emu!

İsmi: MM! (Emu Emu!)

Tip: TV

Bölüm: 12

Türü: Komedi, Ecchi, Okul, Romatizm?(Animenin türünde geçmiyor ama mangasını türün de geçiyor.)

Tarih: Ekim 2010 da gösterime girecek olan yeni animem;

MM! Taileri için;http://www.animetake.com/mm-trailer/

Ana kahramanımız Sado Tarou, orta okulda yaşadığı bazı olaylardan sonra bedeni ile bazı problemi olduğu fark eder. Bu sorun yüzünden kızlarla 'normal' aşk ilişkisi kuramamaktadır. Taoru'nun ilk aşkı olan "Shihori Hime" ye (Tabi kızın gerçek ismi bu değil, Tarou'nun part-time çalıştığı iş yerin belli saatte ve belli günlerde önünden geçen uzun siyah saçlı ismini bilmediğimiz gizemli kızımız.) açılmadan önce için bedeninde ki bu sorunu iyileştirmek istemektedir. Okul da öğrencileri isteklerini gerçekleştiren 'Voluntary Club' u duyar ve yardım istemek için kulübe gittiğinde içeride çok güzel klüp başkanı Isurugi Mio (Kendini Tanrıça sanan tuhaf, aklı bir karış havada, hafif saf!, egosu tavan yapmış olan başkan) ile tanışır. İşin ilginç yanı kulübün diğer üyesinin Tarou'un sınıf arkadaşı Yuuno Arashiko'dur.(Orta okulda Tarou'nun bedenin deki bu güzelliğin oluşmasında veya uyanmasında ki baş kahramandır. Orta okuldan sonra da lise de aynı sınıfa düşmüşler ve lise de Tarou'nun sorununu bilen nadir insanlardan biridir. insanlarla mesafeli olan gizemli bir kişilik, Yuuno'da da enterasan olaylar çıkacaktır.) Sorunun zorla anlattıktan/anlattırıldıktan sonra, başkanın Tarou'yu iyileştireceğini söyler.

Sado Tarou'nun bir yanda ilginç ailesi (Bro-com olan ablası, safça olan Tarou'dan ilgi bekleyen annesi ve öğrendiği ailenin erkekten erkeğe geçen sırrı) diğer yanda Voluntary Club'unun ilginç kişileriyle, Tarou'nun okul ve normal hayatı hangi yöne gidecek daha da önemlisi problemini çözebilcek mi ya da tamamen uyanacak mı?

Şimdi herkes kahramanımızın hastalığının ne olduğunu merak ediyordur. Aslında bilerek yazmadım süpriz olsun. Animenin asıl konusu ve insanları gülmekten kısmi yüz felci geçericek kısmı bu probleminin olduğunu düşünüyorum. Mangasını okudum da özellikle Tarou'nun içinde ki duygularını uyandığı kısımlar gerçekten komikti.

Güz dönemin de kesinlikle izleyeceğim komedi makinesi animelerden biri olacak gibi duruyor.

Ek bilgi: Mangası 2007'den beri devam ediyor ama şimdiye kadar 3 chp. ingilizceye çevrilmiş. Belki animesi başladığı için hızlıca çıkarmaya başlarlar...

Ayrıca tanıtım bana aittir. Karasız kaldığım için başlığı burada açtım lakin daha çıkmadığı için anime haberleri kısmına açacaktım ama bu kadar yazınca anime tanıtımı gibi oldu. Olayı artık mod'lara bırakıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • demokan

    1

  • JNXL

    1

  • Aequitas

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Hiç aklımda olan bir seri değildi ama tanıtımdan sonra sırf bu gizem için izlicem.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Dur en iyisi ben söyleyeceklerimi spoilere alayım. Gerçi spoilerlik olur mu bilmem :qsoruls:

Tsun ve derelerin varyasyonlarını aynı animede görmek baya eğlenceliydi. Hele ana karakterimizin "zıtlar birbirini çeker" sözünü anımsatması, bir de üstüne cross-dreeser kankanın çıkması ayrı bir şey.

Yalnız Sadist hemşireye de dikkat lütffen...:ssok:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?