Yamato 9 Ekim 2010 Share 9 Ekim 2010 Gundam sevilmeyecek bir anime değil imkanlarım doğrultusunda 1-2 bölüm "bakabildim" çok ilgimi çekti.... Türkiye'de de anime sever ünlüler var... Geçenlerde yemek yerken valide bir "kadın programı" açmış bende dinliyorum yemek yerken... İsmini tam hatırlamıyorum kadının... Boş zamanlarında ne yapıyorsunuz sorusuna anime izliyorum ve özellikle Miyazaki filmlerine bayılıyorum dedi. Sunucu da Hmmm evett harika oluyor onlar diyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 14 Mayıs 2011 Share 14 Mayıs 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 31 Mayıs 2013 Yazar Share 31 Mayıs 2013 Buradan anlamalıyız ki, Van Halen de Sailormoon hayranlarından biri. Eh, Noriko Gunbuster'da duvarına boşuna Van Halen posteri asmış olamazdı zaten. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Berkyx 14 Haziran 2013 Share 14 Haziran 2013 avril lavigne one piece hayranı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 19 Ekim 2013 Yazar Share 19 Ekim 2013 http://www.animenewsnetwork.com/interest/2013-10-18/danny-elfman-is-a-miyazaki-fan Besteci Danny Elfman da Miyazaki hayranı olduğunu açıkladı. Bu arada, ilk sayfaya post ettiğim resmin linki ölmüş. Bulan varsa haber verebilir mi? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 5 Ocak 2014 Yazar Share 5 Ocak 2014 Daft Punk grubu büyük bir Anime hayranı. Bu özellikle Leiji Matsumoto'yla çalıştıkları müzikal anime Interstella 5555 ile daha iyi anlaşılabilir. Yukarıda kısa bir kolaj bulabilirsiniz. Guillermo Del Toro'nun nerd'lik boyutunda bir Gundam hayranı olduğunu da öğrenmiş olduk bu video sayesinde. Bir an arkasındaki unutup koşmaya başlıyor sonra da ağzı açık şekilde bakakalıyorya, her izlediğim de gülsem de o anki hissiyatını çok iyi anlıyorum. Adamın sevgisi kesinlikle göstermelik değil, bunu gözlerinden okuyabiliyorsunuz. Bu videoda Del Toro Japon popüler kültüründen yaptığı göndermeleri ve hayranı olduğu Anime'leri açıklıyor. http://www.animenewsnetwork.com/interest/2013-12-23/lady-gaga-auctions-exclusive-hello-kitty-doll-for-2.26-million-yen Burada da görüldüğü üzere Lady Gaga bir Hello Kitty hayranı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Stzake 5 Ocak 2014 Share 5 Ocak 2014 İlk iletideki resim bir tek bende mi gözükmüyor? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 5 Ocak 2014 Yazar Share 5 Ocak 2014 Maalesef link ölmüş, bulmaya çalışıyorum. edit: bulundu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 5 Ocak 2014 Yazar Share 5 Ocak 2014 https://www.animenewsnetwork.com/interest/2013-11-22/famous-celebrities-you-forgot-did-anime-voiceovers Sevmeselerdi seslerini vermezlerdi diye de bakmak mümkün bu olaya. Uzun uzadıya listeye bakamadım ama en son yayınlananlardan Fromm Poppy Hill'in kadrosu epikti ve Wind Rises'in kadrosu da en azından onun kadar epik bir cast'la geliyor, onu da duyurmuş olayım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 5 Ocak 2014 Yazar Share 5 Ocak 2014 Devam edeyim: -Heroes'in çizgiroman cildinin sunum yazısında, diziside Hiro Nakamura'yı oynayan Masi Oka çocukluğundan beri bir Shounen Jump tutkunu olduğunu ve batıdaki insanların Japonya'da her perşembe günü shounen jump almak için gazete bayileri önünde kuyruklar oluşturduğunu bilmesi istediğini altını çizerek belirtiyor. -Oyuncu Ayumi Takano'nun twitter'inde belirttiğine göre en sevdiği yapımlar Galaxy Express 999 ve Lupin III'müş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hitokiri 5 Ocak 2014 Share 5 Ocak 2014 Ayumi Takano: en sevdiğim çizgi filmini sordular. Galaxy Express 999(1979) ve Lupin the 3rd ( 2.sezon 1977-80). bu fılmlerle büyüyenleri çok kıskanıyorum Kaynak: https://twitter.com/Ayumi_Turkey/status/419561628766466049 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 7 Ocak 2014 Yazar Share 7 Ocak 2014 Snoop Lion (eski adıyla Snoop Dogg) bir Pokemon hayranı. Son klibinde bunu görmek mümkün. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 12 Nisan 2014 Yazar Share 12 Nisan 2014 Megan Fox bir Gundam Wing ve Sailormoon hayranı. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 23 Nisan 2014 Yazar Share 23 Nisan 2014 Avril Lavigne bir Hello Kitty hayranı. Avril Lavigne - Hello Kitty (Official) - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 23 Nisan 2014 Share 23 Nisan 2014 Asya pop'unun ön planda olmasindan sonra ben de şunu deniyeyim demiş, bir de üstüne son moda dubstep'i katmiş çorba gibi bir şey gelmiş ortaya. 1 dakika falan izleyebildim sonra kapattim, kawai falan diyormuş ileride :F Hello Kitty hayrani bir arkadaşim var, şimdi artik onu gören "aa Avril seviyor" diye dalga gaçer olmuş haha Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 29 Nisan 2015 Yazar Share 29 Nisan 2015 ABD başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'da ağırladığı Japon başbakanına ülkesinin Anime ve Manga gibi kültürel katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti. Obama'nın teşekkürüne Emoji, karaoke ve karate de dahil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 16 Mart 2016 Yazar Share 16 Mart 2016 Fransız şarkıcı Alizee bir Sailormoon ve Dr Slump hayranı, hatta sağ kolu üstünde dövmeleri de var. Birkaç ay öncesine dek yenilmez olan ve Fast and Furious 7 ve Expendables filmlerinden de hatırlanabilecek olan kadın kickboxer Ronda Rousey bir Dragonball Z ve Pokemon hayranı. Öyle ki antrenman videolarında Pikachu kostümü giydiği videoları bile var. Olimpik buz pateni sporcusu Kevin Reynolds önceki ay çıktığı şampiyonada buz pistine cosplay yaparak ve tanıdık bir şarkı eşliğinde çıktı. Kendisi aynı zamanda bir Legend of Zelda ve Chrono Trigger hayranı. Bu arada bu kategoride saymalı mıyız bilmiyorum ama: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 16 Mart 2016 Share 16 Mart 2016 Hahaha ya sonuncusu çok samimi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 16 Mart 2016 Share 16 Mart 2016 Buz pateni sporcusuna ait olan bu videoyu izlemiştim, çok hoş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Gallardo 8 Nisan 2021 Share 8 Nisan 2021 Karl Urban ve Viggo Mortensen Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jedi mind tricks 17 Nisan 2021 Share 17 Nisan 2021 Bu bağlamda Samuel L. Jackson abimizi de unutmamak lazım Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 18 Nisan 2021 Yazar Share 18 Nisan 2021 Elon Musk da bir Gundam hayranı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Gallardo 3 Ocak 2022 Share 3 Ocak 2022 Clint Eastwood Gizli İçerik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 11 Şubat 2022 Yazar Share 11 Şubat 2022 (düzenlendi) -bir bakayım photoshop mu değil mi- Düzenlendi: 11 Şubat 2022 (Akuma_Blade) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap