Gallardo 1 Eylül 2023 Share 1 Eylül 2023 Andres İnesta Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Trao 19 Ekim 2023 Share 19 Ekim 2023 (düzenlendi) Melih Gökçek Gundam hayranı olabilir mi? https://www.animenewsnetwork.com/interest/2015-04-05/giant-look-alike-of-gundam-zaku-rises-in-turkey/.86773 Gizli İçerik Bağlatı bozulursa diye ekran görüntüsünü aldım. Düzenlendi: 19 Ekim 2023 (Trao) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hamit Gökalp 22 Ekim 2023 Share 22 Ekim 2023 Bootleg Zaku'nun Çin'de başka bir lokasyonda aynısı bulunuyor. Şimdi foto arayıp atamam ama gerçekten hayranı olsa daha accurate olması gerekirdi mantıken diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Trao 27 Ekim 2023 Share 27 Ekim 2023 On 22.10.2023 at 08:33, Hamit Gökalp dedi ki: Bootleg Zaku'nun Çin'de başka bir lokasyonda aynısı bulunuyor. Şimdi foto arayıp atamam ama gerçekten hayranı olsa daha accurate olması gerekirdi mantıken diye düşünüyorum. Dalga geçiyorum dostum zaten. Bu robot da zaten Çin'den getirilmiş. Zaku'nun benzerini yapıp satmışlar bize. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap