Jump to content
  • Kayıt Ol

Bakuman


bLueeekun

Önerilen İletiler

Yeni çıkan animeleri başka başlıkta konuşmak yerine kendi başlıklarında sohbet edelim. Diğer başlıkta yazdığımı direk kopyalıyorum.

Sugoi, sugoi, sugoi. İlk bölümde beni etkiledi. Iron Manden sonra iyi geldi. Karakterler süper. Şarkılar süper. Herşeyi süper. Anime ve manga okuyoruz ama olayı mangaka gözünden görmek çok güzel. Hatta Moritakayı tuttum niye mi şu sözünden dolayı. "Hele Dragon Ball ve One Piece gibi ağır topları geride bırakmamız imkansız." İşte Japonya bile bunun farkında bizimkiler niye değil. :P Ayrıca kısa sürede mangasına başlamak istiyorum. Bir hafta bekleyemem ben. Ayrıca Death Note ve Flam of Recca mangalarını gördük. qnoluyo

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 13
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    4

  • bedifeci

    2

  • kermbey

    2

  • Aequitas

    1

Flame of Recca mangası mı görüldü?! Hiç dikkat etmemişim... Hemen tekrar izlemek lazım :D Hangi sahnede görüldüğünü hatırlıyorsun söyler misin, Blue-kun?

Senin de dediğin gibi açılış ve kapanış şarkıları tatmin ediciydi. Hele bunu Iron Man'in olmayan şarkılarından sonra dinlemek ayrı birşeydi. Hele(Heleler uzuyor) mangadan biraz haberdar olarak duyduğum için cuk diye oturmuş olduğunu söyleyebilirim.

Şu an için tek eksik Takagi'nin seiyuu'su olarak gözüküyor ama zamanla ona alışacağımı eminim. Her zaman böyle olur.

Beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Güzel bir 24 hafta beni(umarım bizi)bekliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9'uncu dakika 15.saniyeden itibaren bak. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok güxel diyorum. Mangada da şu an günceldeyim, yani bu olayları zaten görmüş olmama rağmen yeniden bana kendini izlettirmeyi başardı. Openingi de çok güzel.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vasaaat. Kendini kurtarmasını umuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Takagi ve Miyoshi'nin seiyular hiç olmamış.Miho düzgün çizelmemiş mangada daha iyi kesinlikle.

Onun dışında evlenme teklifi sahnesi baya iyi olmuş,iyi güldüm akşam akşam :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel bir ilk bölüm izlediğimi düşünüyorum.Ancak serinin 25 bölüm olması gerçekten sinirimi bozuyor.O kadar chapter dan Allah bilir birazını uyarlayıp yine yarıda kalan animeler kervanına katılacak.Umarım 2.sezon ve diğer sezonları duyururlar çünkü 25 bölümde bitecekse çoğu kişide benim gibi düşünür ve yarıda bırakılmış olur böylelikle seri...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İyiki mangasını okumamışım.ilk bölüm itibariyle beğendim diyebilirim. Sonlara dogru çok iyi güldüm.Mangaka ,ses sanatçısı ,anime kavramları çok iyi harmanlanmış. Diğer animelere dokundurmaları daha çok göreceğiz gibi.Umarım kalitesi artarak sürer.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Her ne kadar ilk bölümün sonunu izleyemesem de eksik bişiler var. Sesler olmamış çizimler olmamış yani çizimler bil. oyunu karakterleri mekanı gibi geldi oysaki hayatın içinden çizimler olması gerekiyodu çok mu abarttım yoksa severek okuduğum mangasındaki çizimleri gördükten sonra animeden çok mu şey bekledim bilemedim ama ilk bölüm itibariyle beğenmedim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Üçüncü bölüm tek mekanda geçti ,bilgilendirici bir bölümdü ama çokta eğlendigimi söylüyemem ama manga çizim çalışmaları hakkında verdiği bilgiler hoş oldu . Umarım sonraki bölümlerde seri açılır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben seriyi baya sevmeye başladım. Çok güzel gidiyor. Manga okuyanların çoğu beğenmiyor diye bende hayal kırıklığı yaşayabilirim düşüncesiyle mangasını okumadım, okumayacağımda. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hem manga hem animeyi izleyen kişi illaki "Manga daha güzel" diyebilmek için bahane arayabiliyor. Ben de ikisini takip ediyorum fakat anime mangadan daha güzel bile diyebilirim. Çünkü mangada müzik eşliği olmadan upuzun konuşma balonlarını okumak zor olabiliyor bazen fakat anime öyle değil. Bunun gibi birçok artısı da var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 5 ay sonra...

Önce mangasını okuyan biri olarak animede konuşmaları takip etmek bana zor geldi. Oldukça fazla konuşma olduğu için animenin hızında bunları hızlı algılayıp kavramak gerekli. O yüzden kitap okur gibi mangasını okumak bana daha zevkli geldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?