fudy 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Shueisha'nın yayımcılığını yaptığı Bessatsu Margaret dergisinin Kasım sayısının kapağında Kimi ni Todoke TV serisinin 2. sezon duyurusu yer aldı. Yeni sezon önümüzdeki Ocak ayında başlayacak ve Japonya'nın NTV network kanalında yayınlanacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hione 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 güzel bi haber , ikinci bir sezon şarttı ztn asıl hikaye daha yeni başlıyordu , bilgilendirme için teşekkürler bu arada ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 haaaarika bir habeerrrrr Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Olması gerekn olmuş, isabet olmuş, tam sezonunda olmuş. Yalnız, 2011 kış sezonu müthiş bir şey olacak gibi Supernatural'dan tut da daha nice nice mükemmel seriler. Öss'ye tekrar lanet okuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Allahım !! Duyunca havalara uçtum ( Sera biliyor ) Tam bir yeniyıl hediyesi olmuş Önümüzde o kadar güzel bölümler var ki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Nerde benim Hajime no Ippo'm? Kimi ni Todoke'yi ilk başlarda çok sevmiştim, ama sonlara doğru sıkmıştı. 25 bölümde de ulaşmaz mı ya? Kargo ile gönderseydim şimdi mangaka almıştı alacağını! 2.sezonda umarım daha iyi ve daha deli etmeyen şeyler görürüz. Bir süredir sessiz kalan Noto Nomiko'yu ve Sawako'yu görmek için sabırsızlanıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Sonlara doğru beni de sıkmıştı. Şahsen hiç sevinmedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 İlk birkaç bölümden son bölümlere kadar ikili arasında telefon numarası hariç hiç bir ilerlelme olmamıştı birbirlerini gördükçe kızarıp durdular.ama yine güzel bir Shoujo'du umarım ikinci sezonda güzel bir son yaparlar ve yan karakterleride daha ayrıntılı işlerler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sakura hime 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Çok sevindim harika bir haber ben bu seriyi izlerken kendimi çok romantik hissediyordum hani tam bir romantik seriydi bu haberin gelmesi manganın sonunun geldiğine alamet zaten olaylar baya ilerlemişti merakla bekliyorum darısı diğer serilerin başına Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 işte güzel haber full komedi ve romantizim:1459mr: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Allah'ım bugün aldığım en güzel haberleriden biri. Sawaka-chin. ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 İnanamıyorum!!!!! Muhteşem ya! Sevinçten ölebilirim:qsokkksok:. Hiç beklemiyordum devamının gelmesini. Ama şu ıkincı sezon 12 bölüm falan olursa kötü olur 24 olsun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 6 Ekim 2010 Share 6 Ekim 2010 Nerde benim Hajime no Ippo'm? Kimi ni Todoke'yi ilk başlarda çok sevmiştim, ama sonlara doğru sıkmıştı. 25 bölümde de ulaşmaz mı ya? Kargo ile gönderseydim şimdi mangaka almıştı alacağını! 2.sezonda umarım daha iyi ve daha deli etmeyen şeyler görürüz. Aynı şekilde nerde Ippo'muz bizim Bir bayan anime izleyicisi olarak beni sıkan 1-2 Shoujo seriden birisiydi -ki her bayan izleyici gibi Shoujo'lar canımızdır kanımızdır - sanırım bu yapım,ilk birkaç bölüm hariç çünkü ben de keyiflenmiştim baya ilk bölümlerinde, umarım 2. sezonda beni kendine bağlar da bir şeylerin keyfine varırız,ilk sezonda bu kadar durağan yani hiçbir gelişme göstermeyen bir konu görmedim daha anime hayatımda. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ufuk-kun 17 Ekim 2010 Share 17 Ekim 2010 Beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin:962129:.3 gün önce başladım bu animeye ve bugün bitirdim.Sonra dedim:Böyle animemi biter?Diğer Shoujo(bkz.Toradora,Kaichou wa Maid-sama)'lar gibi bununda mı sonu bu?Ama bu haberden sonra biraz rahatladım.Bide kayço'ya 2.sezon getirseler daha süper olcak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sathaner 12 Kasım 2010 Share 12 Kasım 2010 Başlama tarihi 05/01/2011 olarak belirlenmiş anidb'ye göre. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8014 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 12 Kasım 2010 Share 12 Kasım 2010 *kelebekler uçuşur* Çok yakınmış başlama tarihi sevindim <3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nikorobin 5 Ocak 2011 Share 5 Ocak 2011 http://myanimestreaming.com/kimi-ni-todoke-2nd-season-episode-0 minnaaaaaaaaaaaa ikinci sezon başlamış olabilir bu adresden bakarsınız Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap