Shamanisticure 7 Ekim 2010 Share 7 Ekim 2010 Warcraft'ın death knight mangası sonunda internete düştü bende bir hışımla indirdim.İnternete How to open cbr yazdım şu program Manga Reader v1.5.4 bu program mangayı açmadı.Önereceğiniz başka programlar varmıdır.... Not:Lütfen program öneriyorsanız indireceğim linkide verirseniz.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 7 Ekim 2010 Share 7 Ekim 2010 7zip yada Winrar gibi programlarla açabilirsin. Ben 7zip kullanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 7 Ekim 2010 Share 7 Ekim 2010 CDisplay Image Display Program ,Sanırsam bu program yeterli olacak olmazsa aşağıdaki linkten incele Tıkla Bilgi edinmek için. Tıkla Zamanında açmıştım ;bu uzantıyı ama şimdi net hatırlamıyorum bu programı ,deneme yanılma ,yoluyla bulmaya çalış. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shamanisticure 7 Ekim 2010 Yazar Share 7 Ekim 2010 ilk program çalıstı ama resimlerin boyutunu küçültmem için ne yapmam gerekiyor... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 7 Ekim 2010 Share 7 Ekim 2010 Seçenekler kısmı olacaktı ordan oran düşürmen lazım.Yani karıştırman lazım.Benden fazlasını isteme. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 7 Ekim 2010 Share 7 Ekim 2010 Windows kullanıyorsan "Microsoft Office Picture Manager" programı kendisinde mevcuttur zaten. Onunla resmi aç ve "Resimleri Düzenle"ye tıkla. Yanda açılacak panelden "Yeniden Boyutlandır"a gir. %'ye yada senin vereceğin boyutlara göre bir düzenleme yapabilirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Daichi 7 Ekim 2010 Share 7 Ekim 2010 Manga Reader şu an en iyi manga okuma programı. Ben bu tip uzantıyla daha önce hiç sorun yaşamadım, ki her gün kullanıyorum manga okurken. Bi' daha dene istersen. Olmazsa yine, bana öm atabilirsin ve bendekini yüklerim nete senin için. ; ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Catastrophe 9 Ekim 2010 Share 9 Ekim 2010 Comic Reader kullanabilirsin. V for Vendetta'yı bu programla okumuştum bayağıda iyiydi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 9 Ekim 2010 Share 9 Ekim 2010 *.cbr olan dosyanın *.rar yap ve rardan çıkar zaten içerisinde jpeg dosyaları vardır onlarıda rahatlıkla okuyabilirsin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 9 Ekim 2010 Share 9 Ekim 2010 Lantis'in de dediği gibi illa bir program gerekmiyor bunun için. Bu dosya zati sıkıştırılmış dosya. Kısa yoldan hemen .cbr olan dosya uzantısını .rar ya da .zip olarak yazıp değiştirirsen normal rar klasörüne dönüşür ve standart bir biçimde açarsın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap