SteamHive 9 Eylül 2009 Share 9 Eylül 2009 I hate Everything About You ile 2003 de seslerini duyurduktan sonra, Just Like You ile Kanada ve Amerika rock listelerinde haftalarca isimleri inmemistir. 2006 yilinda cikardiklari son albüm One-X ile Never To late, On my own, Pain ve Riot gibi parcalarla gündemde yerlerini tutmuslardir. Grup Üyeleri: Adam Gontier - Vokal, Ritim Gitar Neil Sanderson - Davul, Geri vokal Brad Walst - Bass Gitar Barry Stock - Solo Gitar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 9 Eylül 2009 Share 9 Eylül 2009 sevdiğim bir gruptur kendileri... 1-2 hafta önce bir konserlerini de internetten indirip arşivime katmıştım... başarılarının devamnı diliyorum:birnumara: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 16 Nisan 2011 Share 16 Nisan 2011 Son zamanlarda en çok dinlediğim grup. Sırf animelere yer açılsın diye bütün müzik arşivimi gözümü kırpmadan sildiğim için bilgisayarımda anime şarkıları dışında müzik kalmamıştı ama Worless sağolsun Three Days Grace başta olmak üzere bir sürü güzel grubun şarkılarını yolladı bana. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 16 Nisan 2011 Share 16 Nisan 2011 beğenmene sevindim. farklı tarzları denemeyi sevsemde sabit dinledikerimden biri bu grup ben sana gene gönderirim.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 16 Nisan 2011 Share 16 Nisan 2011 Beğenmediğim olursa silerim zaten. Silme hastalığı var bende, en ufak gereksiz şeyi atarım, silerim, ortadan yokederim. Bu yüzden arada gerekli şeyler de kaynıyor bazen heh. Yolladığın şarkıları dinleyip eleme yapıyorum, elemeyi geçenleri klasörlüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
joker045 27 Şubat 2012 Share 27 Şubat 2012 aslında biraz daha bilgi olsaydı güzel olur du genede teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Doqac 19 Ekim 2012 Share 19 Ekim 2012 Three Days Grace'in tarzı bir çok kişiye ağır gelebilir fakat gayet iyi bir grup bence.Skillet'i andırıyorlar biraz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap