fudy 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 Kodansha'nın Aylık Young Magazine dergisinin resmi sitesinden yapılan duyuruyla Mayu Shinjo'nun yeni Elite!! ~Expert Latitudinous Investigation Team~ mangasının anime uyarlaması çalışmalarına başlandığını bildirdi. Manga, Nagasaki bölgesinden Sachi Imafuku adındaki bir polis memurunun etrafında gelişmekte. Sachi, 20 yıl önce yaşanan bir uçak kazasında hayatta kalan tek kişidir. Ayrıca bisiklet kazası, büyük çapta bir gaz patlaması, otoyolda meydana gelen bir otobüs kazası gibi olaylardan burnu bile kanamadan kurtulmayı başarmıştır. Bir gün, Polis Departmanı Dedektiflik Bürosu tarafından yeni oluşturulacak olan birime çağrılır... Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 Konusu çok ilginçmiş. animesi de güzel olur sanırım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 aynen özze katılıyorum. çizimleri de sevimli gibi çocuk tsunaya benziyor xD Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sakura hime 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 konusunu çok sevdim mangasına başlamak lazım animesinide merakla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 Bana bruce Wills'in Ölümsüz filmini hatırlattı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 konusu ve türü polisiye komediye benziyor, mangasını hiç okumadığım için bilmiyorum ama polisiye ise izleme listeme alırım anında. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
wizardsky 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 Mangaka genellikle shoujo tarzı manga yayınladığı için değişik bir tarzda olması ilginç geldi..Listeme aldım bakalım.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 Çeviren olduktan sonra her türlü izlerim. Konusuda ilginçmiş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 16 Ekim 2010 Yazar Share 16 Ekim 2010 aynen özze katılıyorum. çizimleri de sevimli gibi çocuk tsunaya benziyor xD MAL'da bu haberin yorumlarına göz atarken aynı şeyi yazan yorumlar vardı: "Eli silahlı Tsuna" diye. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 16 Ekim 2010 Share 16 Ekim 2010 konusu çok ilginçmiş çıkınca izlemek lazım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap