Shean 9 Eylül 2009 Share 9 Eylül 2009 Kannagi! Diğer adları:かんなぎ,Kannagi - Crazy Shrine Maidens Bölüm sayısı:13+1 dvd special Tür:Komedi,Doğaüstü,Shounen Yapımcı:A-1 Pictures Inc., Aniplex Tanıtım: Bir gün Jin adındaki bir çocuk arkadaşının ona verdiği "Kutsal Ağaç"'tan bir heykel yapmak ister.Geçmişte gördüğü bir kızı düşünen Jin onun heykelini yapmaya karar verir.Heykeli bitirip okula gidecekken olanlar olur.Heykel kırılıp içinden Nagi adlı bir kız çıkar.Nagi kendisinin tanrı olduğunu ve bütün böcek şeklinde görülen kötülükleri yok edeceğini söyler.Artık Nagi ve Jin'in maceraları başlamıştır. Karakterler: Nagi Kendisi 2 tanrıdan 1 sidir.En sevdiğim karakterlerden birisidir.Küçük göğüslü oluşu yüzünden çok fazla ecchi espiri yapabilir.Jin ile tanrı hakkında konuşurken çok değişik bir ruh ifadesi takınıyor anime boyunca.... Zange Zange nagi'nin kız kardeşi ve 2. tanrıdır.Nagi'den kesinlikle nefre eder.Jin'i tavlamak istiyen zange dünyaya bir kızın bedenine sahip olarak gelmiştir.Rahibe olarak insanların günahlarını veya dertlerini dinleyerek para karşılığında onlara yardım eder... Tsugumi Aoba Tsugumi Jin'in bakıcısıdır.Babası Jin'i Tsugumi'ye bırakmıştır.Ayrıca Jin'e aşıktır. Jin Mikiriya Nagi nin insan vücudunu yapan çocuktur.3 kızla çevrilmesini ben dahil herkes kıskanıyordur .Nagi ile birlikte aynı evde kalıp böcek şeklinde olan kötülüklerle nagi ile beraber savaşıyor. Kişisel görüşüm: Uzun zamandır izlediğim ama bir türlü inat edip bitiremediğim bir animeydi dün akşam inat edip bitirdim sonu gerçekten komedi,ecchi ve duygusallığa bağlayan bir anime.Her bölümünde sizi kırıp geçiyor. Bölüm Listesi: 01. The Shrine Girl 02. Gyokuon Attack! 03. The School's Goddess 04. Sisters 05. Discovery! Love The Dining Table God 06. Nagi-tan's Heart-stopping Craziness 07. Cutie Big Pinch! Super Spicy Hitsumabushi Strikes Back (Part Two) 08. Going Astray in Wuthering Heights 09. Embarrassing School Comedy 10. Mike Takako, The Karaoke Warrior 11. Yet, Uncertain 12. Truly Ephemeral 13. Jin, Lovestruck Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gokcevil 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 Açılışı izleyenler neler bekledi animeden kim bilir. Ancak beklentiler karşılıksız kaldı. Yine de karakter tasarımları, konu güzel derken izledim ben. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hotello 11 Nisan 2011 Share 11 Nisan 2011 Seriyi bulamadım özelden link yollaya bilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 11 Nisan 2011 Share 11 Nisan 2011 Tanıtım sayfasıdır.İndirme yada fansub sayfası degildir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap