rocker_tr 20 Ekim 2010 Share 20 Ekim 2010 Merhaba; Aşağıdaki program plan aşamasında olup; yeterli sayıda(10 kişi) kursiyer toplanması halinde derse başlanacak. Japonca : Yeni başlayanlar ve 30 saatten az ders alanlar için Tanışma günü 27 Kasım hariç, her çarşamba saat 17:30-20:00 arası. Kurs yeri : Pasaport-Konak 12 ders sonrası, değerlendirme ve 2 haftalık mola. ücret 90tl/ay Katılmak için isteğinizi bizimlejaponya@gmail.com adresine en son 13 Kasım 2010 tarihine kadar bildirebilirsiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 21 Ekim 2010 Share 21 Ekim 2010 e-mail dışında başvuru için bir irtibat adresi ya da telefon var mı ? Ayda 90 TL oldukça uygunmuş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 21 Ekim 2010 Share 21 Ekim 2010 Çok uygun. Bence İzmir'li animeciler kaçırmamalı. Aylık 10 saat 90 lira. İstanbul'da aylık 8 saat 160 lira. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 21 Ekim 2010 Share 21 Ekim 2010 Açık söyleyim ben böyle bir kursa beraberimde 3 kişiyi sürüklerim bizimlejaponya@gmail.com adresine mail attım. Mümkünse irtibat numaralarını ya da ofis adreslerini vermelerini istedim. Bekliyorum.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 21 Ekim 2010 Share 21 Ekim 2010 Yaş problemi var mı acaba? Yoksa gitmeyi düşünürüm. Tam da İzmir'deki Japonca kurslarını araştırmayı düşünürken çıktı karşıma. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 21 Ekim 2010 Share 21 Ekim 2010 Ne bizimlejaponya@gmail.com adresinden ne de bilgi@bizimlejaponya.com 'dan cevap alamadım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 21 Ekim 2010 Share 21 Ekim 2010 Turan çok uygun fiyatları var ama msn.den de bahsettiğim gibi İzmir-Didim arası mekik dokuduğumdan kurs için devamlılığım olamıyor maalesef,şimdi bu kurs meselesini de okuyunca bir kez daha üzüldüm halime,İzmir de olup da başlamak vardı Acaba senden başka hangi tanıdıklar başlayacak kursa,bilgin var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 21 Ekim 2010 Yazar Share 21 Ekim 2010 Yaş problemi var mı acaba? Yoksa gitmeyi düşünürüm. Tam da İzmir'deki Japonca kurslarını araştırmayı düşünürken çıktı karşıma. Yaş sorunu olacağını düşünmüyorum. Turan çok uygun fiyatları var ama msn.den de bahsettiğim gibi İzmir-Didim arası mekik dokuduğumdan kurs için devamlılığım olamıyor maalesef,şimdi bu kurs meselesini de okuyunca bir kez daha üzüldüm halime,İzmir de olup da başlamak vardı Acaba senden başka hangi tanıdıklar başlayacak kursa,bilgin var mı? Özer kursa katılacak. Onun dışında tayfadan kim katılmak istiyor bilgim yok... Ben 100 tane küpeşte modellemesi yapmak için İstanbul'a gitmek zorunda kalabilirim. Oraya gidersem kursu kaçıracağım. Eğer gitmezsem elimdeki güzellik salonunun web sayfasını teslim ettiğim gibi parasını kursa yatıracam. ^^ Derneğin kendi Facebook konusu.. http://www.facebook.com/group.php?gid=264666904716#!/event.php?eid=163738966977346 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 21 Ekim 2010 Share 21 Ekim 2010 Beyler... Kursla ilgili bir açık adres ya da irtibat numarası yok mudur ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 22 Ekim 2010 Share 22 Ekim 2010 Çarşamba olması işi bozuyor. Perşembe-Cuma-Cumartesi falan olsa gelebilirdim ama Çarşamba olması işi bozdu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 22 Ekim 2010 Share 22 Ekim 2010 JİKAD'dan Arzu hanımla görüştüm. İzmir'de Dernek için yer arıyorlarmış. O koşuşturmalarında sağolsunlar telefonda zaman ayırdılar. 27 Kasım'daki tanışma toplantısıyla ilgili gereken duyuruyu mail yolu ya da Jikad'ın sitesi üzerinden yapacaklarmış. Ders saatleri ve günler değişebilirmiş. Eğitmenler Japon olacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 22 Ekim 2010 Share 22 Ekim 2010 Ders günleri değişirse düşünürüm kesinlikle bu konu altından takip ediyor olacağım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 28 Ekim 2010 Share 28 Ekim 2010 hoş bir aktivite olurdu, fırsatı olanlar denesin bence. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap