Jump to content
  • Kayıt Ol

Toy Story 3 / Oyuncak Hikayesi 3


bedifeci

Önerilen İletiler

[bimgx=600]http://www.pixartoystory.com/wp/wp-content/uploads/2009/06/grass-toy-story-3-1024x768.jpg[/bimgx]

[fieldset=Kısa Tanıtım]Woody ve Buzz, sahipleri Andy’nin günün birinde büyüyeceğini kabûllenmiş durumdadır. Peki o gün gelip çattığında ne yapacaklardır? Serinin üçüncü bölümünde Andy, üniversiteye gitmeye hazırlanmakta, sadık oyuncakları ise belirsiz gelecekleri yüzünden endişe içindedir.[/fieldset]

[fieldset=Kısa Notlar]LOS ANGELES - 'Toy Story 3' gösterime girdiği ilk haftasonu 109 milyon dolar hasılat elde etti. Böylelikle film, Pixar yapımları içerisinde bir rekora imza atmış oldu.

Gösterime girdiği ilk gün 41 miyon dolar rakamına ulaşan animasyon, 3 boyutlu olarak da izlenebiliyor.

Ama filmin tüm bu başarısına gıcık olanlar da yok değil. Rakip yapımcıları bir tarafa bırakırsak film, en çok da feministler tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Feministler, filmin cinsiyet ayrımcı olduğu, kadınları aşağıladığı ve çocuklara kötü örnek olduğu görüşünde. Bu görüşlerine gerekçe olarak da filmdeki yedi erkek karaktere karşı bir kadın karakter olduğunu ve de kadınların olumsuz tasvir edildiğini gösteriyorlar.

[/fieldset]

[fieldset=Kısa Yorum]Diğer filmleri kadar iyi diyebilirim. Heycan çok iyi verilmiş.Duygusallıkta çok işlenmiş. Pixar kısaca yine iyi çıkarmış.[/fieldset]

Türkçe altyazı için tıklayınız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • Squaw

    1

  • Kisiliksiz

    1

  • Akuma_Blade

    1

İlk iki filmini de çok severek izlemiştim,bu üçüncü de onlar kadar iyiyse tadından yenmez bir film çıkıyor karşımıza desenize :)

Kovboy tarzı her zaman sevdiğim öğelerden birisidir film yapımlarında ama bu animasyon türü de olunca daha bir sevdiriyor kendisini sanki,ilk filmi izlediğimde oldukça eğlenceli bir film izlemenin keyfini yaşamıştım ki bu kadar keyif vereceğini düşünmüyordum hiç, izleyicinin içindeki çoçuksuluğunu dışarıya vurma konusunda oldukça etkili bir silah diyebilirim.

Feministlik öğesinin tartışma konusu olduğunu da bilmiyordum ayrıca ama varsa bile hatırlayabilmem zor çünkü izleyişimin üzerinden baya geçti özellikle de ilk filminin, bu üçüncü filmi izlemek için yeniden izlemek gerekli ilk iki filmi ya da özet şeklinde geçmek lazım üzerinden.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Feministleri kızdıran noktalara karşıt görüş bildirenlerde var. Yani bu olay birazda filmi yorumlamakla alakalı.

Filme dönersem: Serinin son yapımı (Hikaye bundan sonra devam etmeyecek havasında), hafif hüzünlü bir "Toy Story" filmi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Filmi izlemedim ama sahnelerden birisinde Totoro'ya benzerliği şaşırtıcı bir oyuncak var.

totoro-in-toy-story-3-550x264.jpg

Pixar'dakilerin Ghibli hayranlığını bilirdim ama bu kadarını ben bile tahmin etmiyordum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Diğer iki bölümü aratmayacak kadar güzel bir bölümdü, severek izledim, diğer iki bölümü izleyenler ya da bu tür animasyonlara ilgisi olanlar kaçırmasın bence, biraz hüzünlü de, gerçi diğer bölümlerinde de arkadaşlık bağları ve fedakarlık, bağlılık gibi konular üzerinde durulmuştu, seri sonlanır mı bilmiyorum ama daha fazla uzatacaklarını da sanmıyorum. Puanlamada birisi tüm puan kalemlerini 1 vermiş neden acaba?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Film 2010 yılının en çok para harcanan filmleri listesinde 410,6 Milyon dolar ile bir numarayı aldı. Filmi çektim ama henüz izleme fırsatım olmadı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Guest Cheza

Serinin önceki bölümlerini de beğenerek izlemiştim. Bu bölüm de gayet iyi ve küçük büyük herkese hitap ediyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bugün bende izledim. Diğer filmler kadar başarılıydı. Ayrıca hüzünde çok vardı. Sanırım ara sıra animasyon izlemek iyi geliyormuş. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 7 ay sonra...

ben gülmekten çok hüzünlendim şahsen, duygusallık resmen çok daha ağır basmış

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Benim gibi hepsini yakın zamanda izlediyseniz inanılmaz bir şey oluyor aradan zaman geçmemiş oluyor ve önceki filmlerle olan bağı ve duyguyu daha iyi yakalıyorsunuz önceki filmleri izlemeyi hep ertelemiştim düşünün artık, TV'de vs birkaç sahne görmüştüm tabi dayanamayıp demek istediğim bu değil wrwwerbu konuda yanılmadığımı anladım beklemeye değdi, kesinlikle harika bir üçleme, bence bir başyapıt, hatta sinemada çığır açan bir film ve animasyon kategorisini aşan özellikte bir film olduğu bile söylenebilir, kıskananlar çatlasın...Üçüncü film, hani şu her devam filminin daha iyi, daha komik sloganını tamamıyla karşılıyor hatta bu slogan için yaratılmış adeta...Animasyon ve dokusu o kadar etkileyici ki öncekilerin çok üstünde özellikle saç dokuları vs. bunun dışında disney yine yoğun bir şekilde duygusal olmayı başarıyor hani bu kimyayı her seferinde tutturup bizi nasıl hüzünlendirmeyi başarıyor şaşırtıcı, ben ağlamadım ama zırıl zırıl ağlayanlar vardır...Bu filmin finali diğerlerinden çok çok iyiydi ayrıca katman katman bir final ve sürprizlerle dolu, komedi olarak bu filmde daha çok eğlendim bunu itiraf etmeliyim ayrıca bu film biraz da karanlıktı sonuç olarak bayıldım, Toy Story benim için bir efsaneye dönüştü dördüncüyü görmeden ölürsem gözüm arkada kalır...:002-32:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?