Jump to content
  • Kayıt Ol

"Farmville" Oynarken Ağlayan Çocuğunu Öldürdü


fudy

Önerilen İletiler

Florida’nın Jacksonville şehrinde yaşayan bir kadın Farmville oynarken ağlayan çocuğunu öldürdüğü için ömür boyu hapis cezası alabilir.

farmvilleyw.jpg

The Florida Times-Union yazdığına göre, 22 yaşındaki Alexandra Tovias, Farmville oynarken ağlayan üç aylık oğlu Dylan Lee’yi öldürmek suçuyla mahkemeye sevkedildi. Tobias’ın polise söylediğine göre tarayıcı tabanlı Farmville adlı oyunu oynarken, oğlu ağlayınca sinirden deliye dönmüş. Bebeği sert bir şekilde sarsan kadın, sakinleşmek için sigara içmeye karar vermiş. Bu yöntemle de sakinleşemeyen kadın, bebeği tekrar sarsmış. Alexandra, bu sırada bebeğin kafasını bir yerlere çarpmış olabileceğini düşünüyor.

Bu durum 2. Derece cinayet (bir tartışma sırasında hiddete kapılıp adam öldürme, kasten veya taammüden olmayan adam öldürme) sınıfına giriyor ve suçlu ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir. Fakat savcıya göre suçlunun 25 ila 50 yıl arası ceza alması muhtemel. Tobias, hakkında kesin karar Aralık ayında verilecek.

Kaynak: Tom's Güncel Türkiye

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Tenbatsu

    1

  • Doumeki Shizuka

    1

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Sırf bu yüzden biri birini öldüremez. Muhtemelen kadının başka sorunları vardı. Belki çocuğu peydahladığı kocası onu terk etmiş olabilir ve oda çocuğunu hayatının en büyük olduğunu düşünüyor olabilir. Hayatını kısıtladığını, çocuğunun özgürlüğünü elinden aldığını falan filan. Farmville oynatmadığı için kimse kimseyi öldüremez. Tabi yinede, ne olursa olsun birini öldürmenin hiç gereği yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

milletin işi gücü yok yaa..yuh!!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?