Jump to content
  • Kayıt Ol

NOIR'in Suikastçıları Görev İçin Hollywood'da Gidebilir


Kisiliksiz

Önerilen İletiler

noir.jpg

2001 yılında gösterilen ve iki kadın suikastçinin başından geçenleri anlatan NOIR TV Serisi için Live-Action yolu gözükür gibi.

Yapımcılığını Sam Raimi, Rob Tapert ve Stephen Lightfoot'un yapacağı Live-Action için kolların sıvandığı gelen haberler arasında.

Kaynak: SAYFAYA GİT

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Kisiliksiz

    2

  • Squaw

    1

  • ishak

    1

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

kesınlıkle güzel olur hem kaliteli hemde iyi bir senaryosu ver

kurguda derin işlenmişti:qzirvede:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hollywood'un bunu furya haline getirmesi hoşuma gitmiyor. Arkasındaki kişi Sam Raimi olsa bile çıkacak sonuç beni pek heyecanlandırmıyor. Bubblegum Crisis, Akira ve Death Note gibi yapımlara dokunmaya cesaret edemezler umarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

AKIRA'yı düşünüyorlar düşünmesine de bir ara oyuncu kadrosunda Kaneda rolü için Zac Efron düşünülür gibi olmuş.

Hollywood, Live-Action çekmiyor; yapımın ırzına geçmeye çalışıyor gibi!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Anime yapımındaki tek güzel özellik -tabii benim için- o muhteşem sesiyle Yuki Kajiura'nın kendini gösterdiği OST'leriydi,konusuna göre oldukça monoton gidişata sahip bir seriydi, oysaki ilk bölümü izlediğimde çok şey vadeden bir yapım gözüyle bakıp da bir anda seriyi yutuverme çabası tasarlamıştım.

'Canta Per Me' şarkısı her anime izleyicisinin bir kez de olsa tatması gereken bir şarkı, hele de canlı performans versiyonu yok mu,;Yuki'nin çıplak sesine bizzat tanıklık ediyormuşçasına beni benden alıveren...

Live Action meselesine gelirsem,bu tür en sevdiğim türlerden birisidir aslında,ortada dolanan suikastçı bir kesim hele de bu en güçlü bir ekipte yer alanlar bayan suikastçılarsa,silah kullanana bayanlar her zaman ilgimi çekmiştir çünkü gidip de şu açık alanda şişe vurmak en büyük hayallerimden olsa gerek hayal diyorum çünkü gerçekleşebileceğine inanmadım hiçbir zaman,hal bu olunca da nedense bu tür karakterler çıkınca karşıma daha da bir izlenesi geliyor karşımdaki yapım ama işte keşke bana aşılayabilecekleri o heyecanın yarattığı bir dünya verseler izleyene, seride belki biraz uzak durmuşlardı bu özelliğinden ama umarım Live Action için bu özelliğe daha bir ağırlık verirler hele de seriye dair en sevdiğim karakter olan Chloe'nin sahnelerinde,tabi Holywood varsa işin ucunda bu şüphe birazcık da olsa azalıyor gibi...

Paylaşım için teşekkürler Kisiliksiz,iyi bir haber oldu bu :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?