A.U 13 Kasım 2010 Share 13 Kasım 2010 İnside,çoklu kişilik bozukluğunu şimdiye dek gördüğüm en başarılı şekilde anlatmış ve beğenimi fazlasıyla kazanmış olan filmdir.Kısa film olması ise psikolojik türleri sevenleri üzecek tek yönü.Uzun zaman önce izlemiştim ancak Türkçe'ye çevrilmiş olarak bulamadığımdan burada paylaşmamıştım.Az önce tesadüf eseri Türkçe'ye çevrilmiş versiyonuna rastladım.Buyrun... İNSİDE Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Kasım 2010 Share 13 Kasım 2010 bastırılmış duygular, yaşamak zorunda olduğumuz hayat, yaşamak zorunda bıraklıdığımız yönlendirmeler, yaşamak istediğimiz hayat, kim olduğumuz, kim olmak zorunda bırakıldığımız, kim olmak isediğimiz ve kim olabildiğimiz.. bende daha önce izlemiştim.. sonu güzeldi cevap arıyorsan içine bak.. tabi hangi içine baktğın da önemli:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 13 Kasım 2010 Share 13 Kasım 2010 Kısa filmi izleyince, içimden, bir de üstüne The Three Faces of Eve (1957) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg5ODQzNTA3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTcwNjYyMQ@@._V1._SX98_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTg5ODQzNTA3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTcwNjYyMQ@@@@AMEPARAM@@SX98@@AMEPARAM@@SY140'yi izlemek geldi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap