Jump to content
  • Kayıt Ol

Gmail Killer Geliyor


bedifeci

Önerilen İletiler

Facebook'un, Google'ın Gmail ürününe karşılık olarak kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı yeni internet tabanlı mail servisinin dizaynının tamamladığı ortaya çıktı.

Sosyal ağ devi Facebook yeni email servisini yakın süre içersinde sergileyecek. Ayrıca iddialar da bahsedilen bu yeni email servisi için Facebook'un "Gmail killer" adı altında önümüzdeki hafta California'da özel bir gece düzenleyeceği söyleniyor.

Facebook iç mesajlaşma ve konuşma servislerini kendi web sitesi içinde sunmakta. Fakat yeni üründen beklentiler farklı. Firmanın müşterileri için fotoğraf ve organizasyon uygulamalarının iç içe geçmiş ve tam gelişmiş bir web mail inşa ettiği söyleniyor.

facebookhaberi1289721640.jpg

Söylentiler doğru çıkarsa Facebook kullanıcılara kişisel mail adreslerini "@facebook.com" uzantılı olarak verecek.

Facebook'un bu web mail servisinin dedikoduları şubat ayının başlarında ortaya çıkmıştı aslında. Gizli proje "Proje Titan" isimin de birçok blog sistesinde yer alan bu dedikodunun gerçek çıkması bizleri şaşırtmadı.

shift delete

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • Beyazm

    1

  • Squaw

    1

  • A.U

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Facebook ne yaparsa yapsın zamanla popüleritesini kaybedeceğine inanıyorum. Verdiği açıklar herkesi yıldırdı, mail ise gizlilik bakımınında hassas konuların başında gelmeli,haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aslında bu mail olayına değinilmesi saçma geliyor benim görüşüme göre,sonuçta sanal alemde bulunan birçok kişinin msn dışında da mail adresi bulunmakta ve bu bahsedilen uygulamanın güvenliliği (gerçi sanal dünyada hiçbir şeyin güvenilirliği olmadığının bilincindeyiz hepimiz) ne kadar garanti edilir orası da meçhul tabi.

Benim içinse facebook'un anlamı sıkıntıyı giderip,birkaç güzel şeyin paylaşımından artı sevdiğim bir elin 5 parmağını geçmeyen yakın dostlarımla aramızda dönen sohbetlerin kaynağını oluşturmakta,bundan fazlası da oluyor bazen elbet ama yine de diğer özellikleri yerine bu özellikleriyle kullandığım aktiviteden başka bir şey değil, bazen 2-3 gün açmadığımı bile hatırlıyorum facebook'u.

Sonuçta konuşma bölümü ne kadar işlevsel olsa da msn ya da diğer konuşma uygulaması olan alanlar hala popületirisini koruyor,ha video paylaşımı konusunda ya da bu tür paylaşımlar konusunca facebook birçok türevini geçmiş durumda ama bu mail konusunda ne kadar geçer tabii muamma,ugyulama başlayınca göreceğiz artık bunu, paylaşım için teşekkürler bedifeci.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Facebook ne yaparsa yapsın zamanla popüleritesini kaybedeceğine inanıyorum. Verdiği açıklar herkesi yıldırdı, mail ise gizlilik bakımınında hassas konuların başında gelmeli,haber için teşekkürler.

Gözlemlerime göre Facebook'un ülkemizdeki popülaritesi ancak erişim yasağı uygulanırsa kaybolur gibi.Çünkü insanların büyük çoğunluğunun bağımlılığı haline gelmiş durumda.Facebook'ta mail olayı ise saçma ve gereksiz bence.Haber için teşekkürler Bedifeci.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

"Gözlemlerime göre Facebook'un ülkemizdeki popülaritesi ancak erişim yasağı uygulanırsa kaybolur gibi."

yasaklar merakı ve talebi sadece kamçılar bence -ki youtube yasaklanmış olmasına rağmen hepimiz girmiyormuyduk..

facebook bana göre sadece tembelliğin kaçış noktası

Squaw'a katılıyorum

"Benim içinse facebook'un anlamı sıkıntıyı giderip,birkaç güzel şeyin paylaşımından artı sevdiğim bir elin 5 parmağını geçmeyen yakın dostlarımla aramızda dönen sohbetlerin kaynağını oluşturmakta,bundan fazlası da oluyor bazen elbet ama yine de diğer özellikleri yerine bu özellikleriyle kullandığım aktiviteden başka bir şey değil, bazen 2-3 gün açmadığımı bile hatırlıyorum facebook'u."

haber için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?