LordCha 14 Kasım 2010 Share 14 Kasım 2010 Hatsune Miku Türkiye'de Duyuruldu [bimgx=500]http://i53.tinypic.com/259jt41.jpg[/bimgx] Ekim ayında İtalya'da adından söz ettirerek haberler ve talk-showlarda 3D konserleriyle yerini aldı. Bilgisayar programıyla yaratılıp şarkılarının herkes tarafından dinlenerek oluşturulması özelliği 3D konserleriyle büyük ilgi uyandırırken, internette daha ün kazandı. Türkiye'de ise dünya basını ve internette bu haberin yayılmasıyla 14,11,2010 tarihinde duyuruldu. İlk olarak gazetelerde yerini alan yarım sayfalık haberde görselliğiyle yerini buldu(sabah gazetesi).(Ben öğlen kahvaltı yaptıktan sonra ufak bir tatlı ve çay ile gazetemi hızlıca okurken ikinci sayfada bu haberin karşıma çıkması harika oldu) Akşam haberlerinde ise kapanışta, haber yayınlanırken, youtube videolarının kullanıldığı konser görüntüleri nin yanında kaynağın japonya olduğunu dikkate almamaları sonucu ismini Hatsune olarak söylerken, japonya'da önce soyad sonra isim geldiğini hesaba katmadılar XD Bununla animeler ve bunlarla oluşan diğer kaynakların dünya'ya yayılarak yavaş yavaş güncel hale gelmeleri hoş. Haber kaynağı: www.ayeshadow.tr.gg Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 14 Kasım 2010 Share 14 Kasım 2010 Hologram ile yapılmış bir çalışma.Hayranlar ne diyelim. Pek uzun olmayan bir zamanda canlı suratlarla karşılaşmıyabiliriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 15 Kasım 2010 Share 15 Kasım 2010 açıkcası bana korkutucu geldi :S Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 15 Kasım 2010 Share 15 Kasım 2010 saol ama gerektiği ilgiyi bulacağını zannetmiyorum daha öncede bi gazetede Miku cosplaylarını koymuşlardı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 15 Kasım 2010 Share 15 Kasım 2010 ünlülerin korkunç sonu yakın benim düşünçelerime göre filim şirketleri kendi starlarını yapacak Hatsune Miku görünce açı son yakın gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 15 Kasım 2010 Share 15 Kasım 2010 Terminatör'ün senaryosu yakında gerçek olucak. Aequitas demişti dersiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 15 Kasım 2010 Share 15 Kasım 2010 Dün haberde izlemiştim bende.Bir kaç hafta öncede insan görünümlü hasta bakıcı robotlar yapmışlardı.İnsandan çok farklı görünmüyorduda.Aquitas gibi bu gidişle senaryolar gerçeleşecek gibi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LordCha 15 Kasım 2010 Yazar Share 15 Kasım 2010 Bu gidişle 5 yıl içinde turnesi türkiyeden bile geçebilir(umarım) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 10 Aralık 2010 Share 10 Aralık 2010 telefon kötü çekti ama idare eder. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 10 Aralık 2010 Share 10 Aralık 2010 yuuki cross foto için saol böyle giderse 5 seneye kalmaz 2-3 sene içinde gelebilir Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 10 Aralık 2010 Share 10 Aralık 2010 Bu sanal pop ikonundan pek haz etmiyorum. İnternette gezerken resimleri zırt pırt karşıma çıkıyor. Bunu bir kenara bırakırsam: EVE gerçek olma yolunda! Ama onun kalitesine ulaşmalarına daha çok var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 10 Aralık 2010 Share 10 Aralık 2010 Adını yanlış mı yazmışlar ne? İlk mesajdaki gazetede bir sorun yok ama @yuuki'nin çekip gönderdiği gazetede Hatsune Mitu yazmışlar. Editör işini yapmıyor anlaşılan. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Enma 13 Mart 2012 Share 13 Mart 2012 Miku'yu çok beğeniyordum, şarkıları da güzel. İnşallah türkiyeden geçer. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap