Jump to content
  • Kayıt Ol

Flag D-Smart'ta..


bonjour

Önerilen İletiler

flag-dvd1.jpg

Flag adlı 2006 yapımı 13 bölümlük anime bugün itibariyle HD-Smart 120. kanaldaki HD4MEN kanalında saat 24:00'te Türkçe ve HD olarak başladı...

Türü: Mecha, Askeri, Politik

Konusu:

Yirmibirinci yüzyılın başlarında Asya'daki küçük bir devlet olan Uddiyana iç savaş nedeni ile büyük bir yıkıma uğramıştır. Birleşmiş Milletler (BM) kuvvetlerinin bölgeye müdahalesi ile birlikte sivil halk BM askerlerini de yanına alarak ülkedeki silahlı gruplara karşı ayaklanmıştır. Bu esnada savaş fotoğrafçısı Saeko Shirasu'nun çekmiş olduğu arka planında dua eden kadınların bulunduğu bir bayrak fotoğrafı kitlelere ilham vermiş ve barış sürecinin sembolü haline gelmiştir. Fotoğrafta yer alan bayrak da BM tarafından gelecekte ulaşılacak nihai barışın simgesi olarak korunmaktadır. Barış anlaşmasına giden süreçte bayrağın çalınması BM kuvvet liderlerini harekete geçirir. Saeko Shirasu, çalınan bayrağı bulmak ve geri getirmek üzere kurulan özel harekat timi SDC'nin faaliyetlerini kaydetmek üzere BM tarafından görevlendirilir.

http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=568

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Kisiliksiz

    2

  • bonjour

    1

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

İyi bir tercihten ziyade rastgele yapılabilecek bir seçim hiç değil diye düşünüyorum. Flag'ı AMT'de bile izlemiş fazla kişi yoktur zira. Bu nedenle ileride D Smart'da görebileceğimiz "seviye sahibi" yapımların artracağına dair inancım oluştu diyebilirim. Bize düşense sonrakine dek D Smart'a konu ile ilgili beğeninizi bir mail ile belirtmek.

http://www.dsmart.com.tr/ileti%C5%9Fim

@Kişiliksiz

Flag'ın bir Movie'si yok bildiğim kadarı ile.

edit: Düzeltme için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Kişiliksiz

Flag'ın bir Movie'si yok bildiğim kadarı ile.

TV serisinin film formatında kurgulanmış versiyonu vardı. Yönetmen versiyonu adı altında ANIDB. Kastım oydu. Yani devamdan ziyade, Pailsen Files Movie tarzı bir sürüm.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?