Jump to content
  • Kayıt Ol

Allumage-Flip Flap: Okamoto Lynn Tanpenshuu


Squaw

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Allumage (Flip Flap: Okamoto Lynn Tanpenshuu)

TANITIM

Biraz değişken biraz da güzel konusuyla bahsetmek istediğim bir One Shot olan Allumage'ye değinmek istedim bu kez... Kumiko karakteri her animede görmeyi istediğim dişi tarafta yer alan bir kişiliğe sahip, her şeyini Japonya'da bırakarak içindeki büyük umutlarla daha doğrusu amacını gerçekleştirmek uğruna Los Angeles'ta almıştır soluğu. Tek bir amacı vardır; bir gün çok ünlü bir aktirist olmak. Bu amacını gerçekleştirme uğruna da her şeyi geride bırakmayı göze alabilmiş güçlü bir kişi kendisi. Amacına ulaşmak için büyük bir adım olacak güzel bir teklif alır ama bu teklifi sonraya bırakmak zorundadır çünkü abisinin düğününe katılmak için kısa bir süreliğine Japonya'ya dönmesi gerekmektedir, Kumiko bunun kısa süreli bir ziyaret olduğunu düşünmektedir. Her şey planlandığı gibi bir gidişata sahipken istenmeyen bir şekilde gerçekleşen bir olay tüm planları ters olarak etkiler.

 

Flip Flap: Okamoto Lynn Tanpenshuu'nun One-shout mngalarından biridir. 

 
 

KARAKTERLER

Kumiko - Ana Karakter

66983.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: Flip Flap: Okamoto Lynn Tanpenshuu

İngilizce: Lynn Okamoto: Short Story Collection

Japonca: 岡本倫短編集 Flip Flap

Diğer: Lime Yellow, Elfen Lied, Allumage, Registrar, Carriera, Memoria, MOL, Digtopolis

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: 1

Bölüm sayısı: 9

Yayım: 19 Mar 2008

Dergi: Young Jump

Eser: Lynn Okamoto (Hikâye & Çizim)

Türler: Aksiyon, Dram, Ecchi, Fantastik, Romantik, Doğaüstü, Piskoloji, Seinen

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 7.30

Sıra: 5490

Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 13:34 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 36283

 

 

KİŞİSEL YORUM:

Spoiler

Her şeyiyle tek bir bölümü içeren yapısıyla kendini tamamlayan harika ötesi bir One Shot Allumage, bu tür kısa hikayeye sahip mangalar da hepimizin bildiği üzere nadirdir ilgi çekici olanı. Allumage bu konuda kendini aşan bir manga benim için, konusu okuduğunuzda çok sade görülebiliyor ama ben okurken sonu için heyecanlandığımı belirtmek isterim, özellikle de ana son konusunda beni kendine bağladı diyebilirim. Final konusunda ait olduğu sınıfında beklenmedik bir kaliteyi sunuyor okurlarına.

 

Çizimleri de kendi havasına göre iyi şekilde dizayn edilmiş, aşırı çekiciliği yok belki çizim açısından ama yine de değerlendirmeye alırken 'One Shot' türünü baz aldığımdan olsa gerek, benim görüşüme göre çizim konusunda da kendine yakışır şekilde sunulmuş.

 

Ne olacak ya da nasıl bir gidişatta kendini bize sunacak derdine bile düşmemizi sağlıyor ilk sayfaları çevirip de okumaya başladığınız anda, uzun soluklu bir manganın havasını sezinleyemezsiniz belki, onun verdiği serüvensi heyecanları da yakalayamazsınız ama şundan eminim ki içeriğinde yer alan konusu ve karakter tasarımlarıyla tek bir cilt olarak sunulması büyük bir haksızlık biz okurlarına, ne zamandır beklettiğime pişman olduğum bir One Shot daha eklenmiş oldu manga tarihime Allumage sayesinde, bu tür pişmanlıkları yaşamak ise ayrı bir keyif veriyor çünkü okuyunca daha da çeşitli mangalara yelken açasım geliyor, açtıkça da daha çok manga dünyasına hakim olma isteğim artıyor.

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?