meyday 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 Şu ana kadar izlediğimiz animeler içinde en beğendiklerimizi 10'u geçmeyecek şekilde yazalım. 01. Kara no Kyoukai 02. Neon Genesis Evangelion + The End of Evangelion 03. Baccano! 04. Texhnolyze 05. Seirei no Moribito 06. Paranoia Agent 07. Welcome to the NHK! 08. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 09. Ergo Proxy 10. Mushishi Hidden Content Bu yazı, hide bbcode arasında.
Shean 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 -Kara no Kyoukai -Pandora Hearts -Shakugan no Shana + Shana Second -Kuroshitsuji -D.Gray-Man -Tengen Toppa Gurren Lagann -Umineko no Naku Koro ni -Fate/Stay Night -Clannad -Kanon
Tensei 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 01 - Ga-rei - Zero 02 - Kara no Kyoukai 03 - Sengoku Basara 04 - XXX Holic 05 - Higurashi no Naku Koro ni 06 - Umineko no Naku Koro ni 07 - Claymore 08 - Pandora Hearts 09 - Baccano! 10 - Wolf's Rain
Seifukusha 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen Seirei no Moribito Death Note Afro Samurai Great Teacher Onizuka Card Captor Sakura Dragon Ball Aa! Megami-sama! Sumomo mo Momo mo H2O - Footprints in the Sand Yukarıdan aşağı "sevme dereceme göre" sıralamış falan değilim, aklıma geleni yazdım. Hepsini severim.
zhenya 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 1-Legend of the Galactic Heroes 2-Rose of Versailles 3-Rurouni Kenshin tv ve OVA ları 4-Macross 5-Ghost in the Shell 6-Baccano 7-Ergo Proxy 8-Gundam Seed 9-Gundam 00 - Gundama 00 2nd 10-Neon Genesis Evangelion Araya biyere Kara no Kyoukai Yazmam lazım ama
Lyzard 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 Bu listeler hep beni zorlar, arada unuttuklarım falan olur ama bir deneyelim bakalım.. Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen Slam Dunk Great Teacher Onizuka Hajime no Ippo Fullmetal Alchemist Sword of the Stranger Baccano! Seirei no Moribito Berserk Gundam SEED Baştaki hariç diğerlerinin siralamasi yok : )
Ozey 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 Hımm, tam bir sıra olmamakla birlikte, NANA D. Gray Man Cowboy Bebop Code Geass R2 Higurashi no Naku Koro ni Kai Death Note Claymore Fate/Stay Night Kuroshitsuji Beck sanırım. Sürekli değişiyor gerçi.
bLueeekun 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 Benimkide tam sıra olmamakla beraber One Piece Bleach Fate-Stay Night NANA Tsubasa Chronicle Serileri Death Note Cowboy Bebop Full Metal Alchemist Higureshi ve Umineko Code Geass Serileri
1lluminati 9 Eylül 2009 9 Eylül 2009 One Piece D.gray man Dragon Ball Z History Desciple Kenichi Rurouni Kenshin Ovaları Code Geass Black Lagoon Claymore Baccano! Naruto Part 1
sera myu 10 Eylül 2009 10 Eylül 2009 sıraya koymadan yazarsam Ouran high school host club :kalp: Slam Dunk Code Geass Naruto Full Metal Alchemist: Brother Hood Nodame Cantabile Junjou romantica Death note black lagoon 2nd Peace maker fruits basket
yuuki cross 10 Eylül 2009 10 Eylül 2009 kara no kyoukai fate/stay night tsubasa reservoir chronicle series pandora hearts D.Gray-man 07-ghost Vampire Knight code geass+r2 Night Wizard Higurashi no Naku Koro ni series
Mahlas_Kafkef 10 Eylül 2009 10 Eylül 2009 1-Great Teacher Onizuka 2-One Piece 3-Naruto 4- History's Strongest Desciple Kenichi 5-Rave Master 6-Blue Dragon 7-Baccano 8-Kikoushi Enma 9-Katekyo Hitman Reborn 10-Hajime No İppo Hepsini de ayrı ayrı severim:spit:
Aoi Fire 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 En sevdiğimden az sevdiğime doğru -Bleach -Pokemon : Battle Frontier -Naruto / Naruto Shippuuden -Ga-Rei:Zero -Captain Tsubasa -Saint Seiya : The Hades Elysium -Digimon:Zero -Death Note -Ichigo %100 -Elfen Lied
Kitiara 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 Ben filmlerle tv serileri ve OVA'ları ayrı tutuyorum. Tv serisi-OVA 1- Fate / Stay Night 2- Death Note 3- Higurashi no Naku Koro ni (ve Kai) 4- Code Geass (ama R2 değil) 5- Ouran Koko Host Club 6- Baccano! 7- Monster 8- NANA 9- Natsume Yuujinchou 10- Tsubasa Chronicle: Tokyo Revelations Filmler: 1- Hotaru no Haka 2- Sen to Chihiro no Kamikakushi 3- Byousoku 5 Centimeter 4- Tonari no Totoro 5- Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho 6- Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen 7- Tokyo Godfathers 8- Detective Conan: Phantom of Baker Street 9- Sword of the Stranger 10-La Maison en Petits Cubes
LuluNatu 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 En sevdiğimden başlamıyor, tam olarak sıralarına karar veremiyorum, o yüzden karışık: 1 Higurashi no Naku Koro Ni/Kai 2 Gunslinger Girl 3 X TV 4 Higashi no Eden 5 Night Head Genesis 6 Lovely Complex 7 Samurai Champloo 8 Princess Mononoke 8 Wolf's Rain 9 Laputa 10 Puchi Puri Yucie tam doğru olmayabilir...
Serkan 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 eski sitede yazdigimi kopyalayayim önce 1 - elfen lied (bu seri sayesinde anime acligim basladi :spit: acilis parcasi cok hosuma gitmisti lilium mu neydi sanirim ) 2 - death note ( what's up people ve zetsubou billy unutumaz ) 3 - claymore ( aglamakli oldugum tek seri ) 4 - ouron host club (yanlis yazmis olabilirim ismini ama ilk defa bu turden anime izledim ve bu ture baslamamda buyuk etkisi olmustur) 5 - berserk ( cizimleri hic begenmedigim icin en son izledigim animelerden ama konusu cok hosuma gitmisti ve devaminin cekilmesi gerektigine inaniyorum ) madem 10 tane yazilmasi istenmis kalan 5 te soyle olurdu sanirim 6 - One Piece ( aslinda bu da klasiklere girdi sanirim naruto bleach vs.. ) 7 - Code Geass 8 - Rurouni Kenshin ( cocukluktan aklimda kalanlardan ) 9 - xxxHOLiC (izleyecek bir sey bulamadigim zamanlarda indirip baktigim bir anime.. ama sonuc olarak tum film ve serilerini indirdim ) 10 - Vampire Knight (vampir konulu animeleri hosuma gider ve bu serinin muzikleride cok hosuma gitmisti ) ama eklenmesi gereken daha cok anime var mesela izleyecek birsey bulamadigim icin animeou nun tamamlamis oldugu serilere bakiyordum ve hic bir beklentim olmadan izledigim hatchin (yanlis yazmis olabilirim) k-on shana ve kurokami cok hosuma gitmisti )
SteamHive 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 1-Bleach 2-Naruto Shippuuden 3-One Piece 4-Katekyo Hitman Reborn! 5-D.Gray-Man 6-Gundam serisi 7-Gintama 8-Sayonara Zetsubou Sensei serisi 9-Ouran High School Host Club 10-Code Geass 11-Death Note 12-Elfen Lied(bide sonu düzgün bitseydi) 13-Vampire Knight ve devamı gelir böyle xD
Çubuk Kraker 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 1 - One piece 2 - Naruto 3 - Lovely Complex 4 - Elfen Lied 5 - Full Metal Alchemist 6 - Toradora ! 7 - Death Note 8 - Yamato Nadeshiko Scihi Henge 9 - Black Lagoon 10 - FLCL
Hei_(BK201) 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 Yazalım en iyi onumuzu bakalım ne çıkacak bende merak ettim :haze:. Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen Now and Then, Here and There Bu iki animeyi ayrı tutup. En iyi onumu sıralamasız yazayım. 1-10. Great Teacher Onizuka One Piece Nodame Cantabile Eyeshield 21 Ichigo Mashimaro Abenobashi Mahou Shoutengai Gankutsuou Mushishi Terra e... Wolf's Rain
leydipolgara 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 10 tane ile sınırlamak zor olucak biraz sanırım çünkü genelde izlediğim her animenin üzerimde en az 1 hafta etkisi sürüyor. NANA Clannad Fruits Basket Chobits Itazura Na Kiss ( çok tatlıydı bu animee yaaa niye bitti ki büüühhhüüü :uzgun:) Blood+ Fate/stay Night Chrono Crusade Ouran high school host club Lovely Complex Daha bir sürü var ama ilk 10 deyince ilk aklıma bunlar geldi.
antioksidan 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 - Hellsing ultimate - Higurashi serileri - Gankutsuou - Claymore - Death Note - xxxHOLIC - Texhnolyze - Higashi No Eden - Black Laggon - Sen to Chihiro no Kamikakushi Hellsing sabit kalmak üzere diğerleri kendi aralarında yer değiştirebilir.
Leva 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 1.D.Gray-Man 2.NANA 3.Code Geass R2 4.Higurashi no Naku Koro Ni 5.Death Note 6.Fullmetal Alchemist 7.TTGL 8.Ouran High School Host Club 9.Lovely Complex 10.Bleach Sıralamadan emin olamıyorum birtürlü:dusuneyim:
Unde®kaN 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 - One Piece:ozgurluk: - Death Note - ef-a Tale of Memories - Code Geas Hangyaku no Lelouch R2 - Great Teacher Onizuka - Full Metal Alchemist - Mushi-shi - D-Gray Man - Claymore(sonu dışında) - 07-Ghost pek bi sıralama olmadı ilki dışında ama
Yaser 11 Eylül 2009 11 Eylül 2009 1.One piece:ozgurluk: 2.Darker Than Black 3.D-Gray Man 4.Eyeshield 21 5.Full Metal Alchemist 6.Bleach 7.Katekyo Hitman Reborn 8.Naruto Shippuuden 9.Black Lagoon 10.Code Geas Hangyaku no Lelouch R2
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap