Aurora Borealis 24 Kasım 2010 Share 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Seven Days TANITIM Shino Yuzuri ve Seryou Touji; biri yakışıklı olduğundan popüler, diğeri ise kızlara hissettirdiği bir haftalık peri masalından.. Shino’ nun tek istediği onu her hali ile sevecek biri, Seryou ise sadece âşık olabileceği birini aramaktadır. Seryou için birine âşık olup olmadığını anlamak için 1 hafta yeterli bir süredir. Ve ilişkileri âşık olmadığı için bir haftanın sonunda hep son bulmaktadır. Buna rağmen popülerliği, bir gram bile kaybetmek yerine daha da artmaktadır. Shino ise boşboğazlığı ve kalın kafalılığı yüzünden 1 hafta bile olmadan sevgilileri tarafından onları “hayal kırıklığına” uğrattığı gerekçesi ile tek edilmektedir. “Madem haftanın ilk günü, ilk teklif edenle koşulsuz çıkıyor. Acaba ben etsem suratı ne hal alır?” Merakı ile Shino, Seryou’ ya “ benimle çık” der. Ciddi olmayan Shino ile onu ciddiye alan Seryou’ nun bu bir haftalık macerasını merak ediyorsanız buyurun.. KARAKTERLER Yuzuru Shino - Ana Karakter Touji Seryou - Ana Karakter Koike - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Seven Days İngilizce: Seven Days Japonca: セブンデイズ Diğer: Seven Days - Monday to Thursday, Seven Days - Friday to Sunday BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 2 Bölüm sayısı: 13 Yayım: 1 Eyl 2007 - 1 Haz 2009 Dergi: Craft Eser: Rihito Takarai (Çizim), Venio Tachibana (Hikâye) Türler: Romantik, Okul, Shounen Ai, Gündelik Hayat İSTATİSTİKLER Puan: 8.43 Sıra: 190 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 15:33 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 9296 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 10 Şubat 2011 Share 10 Şubat 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hanakimi 14 Ağustos 2013 Share 14 Ağustos 2013 gerçekten çok güzeldi. uzun zaman önce türkçesini bu yada başka bi sitede okuduğumu hatırlıyorum ancak şimdi hiç bi yerde bulamıyorum. eğer siz okuduysanız ve biliyosanız nerden bulabilirim yada neden bulamıyorum mesaj atarsanız çok sevinirim arkadaşlar çok romantik ve güzel anlatılmıştı olayar tavsiye ederim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 15 Ağustos 2013 Share 15 Ağustos 2013 Böyle bir sinopsis'i shounen ai'ye bağlamaları -bence- yanlış olmuş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuri 21 Aralık 2013 Share 21 Aralık 2013 daha önce okumuştum ama tekrar okumak istiyorum türkçe nerden okuyabilirim acaba? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zenci zehir 5 Ocak 2014 Share 5 Ocak 2014 güzel bir yapıma benziyor okuyup bakalım uzun süredir manga okumuyordum belkı heves geri gelır Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 5 Şubat 2014 Share 5 Şubat 2014 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suzuki 9 Mart 2014 Share 9 Mart 2014 Nasıl okuycam biri yardımcı olabilir mi ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
pnrkaplan 17 Mart 2014 Share 17 Mart 2014 Teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suzan 4 Haziran 2014 Share 4 Haziran 2014 afedersiniz ama seven days i nasil okuyabilirim biri aciklaya bilirmi lütfen simdiden coook tesekkür ederim herkese Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 4 Haziran 2014 Share 4 Haziran 2014 Mesajı neden rapor ettiniz ki acaba? O konu, tanıtım konusu. Haliyle altında indirme&okuma linki yer almaz. İngilizce'sini batoto, mangafox vs. yerlerde bulmak mümkün. Türkçe'si için biraz daha aramanız gerek. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Nezumi 1 Temmuz 2014 Share 1 Temmuz 2014 Merhaba. Seven Days ı nasıl okuyabilirim? bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 22 Temmuz 2014 Yazar Share 22 Temmuz 2014 Burdan ulaşabilirsin türkeçeye çeviren gruptu. linkleri duruyormu bilmiyorum grupla iletişime geçebilirsin.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Nezumi 25 Temmuz 2014 Share 25 Temmuz 2014 çok teşekkür ederim uzun süredir arıyordum buldum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Gacha EYSA 22 Mart 2021 Share 22 Mart 2021 On 15.08.2013 at 01:05, hanakimi dedi ki: gerçekten çok güzeldi. uzun zaman önce türkçesini bu yada başka bi sitede okuduğumu hatırlıyorum ancak şimdi hiç bi yerde bulamıyorum. eğer siz okuduysanız ve biliyosanız nerden bulabilirim yada neden bulamıyorum mesaj atarsanız çok sevinirim arkadaşlar çok romantik ve güzel anlatılmıştı olayar tavsiye ederim Wattpad de var artık @321321 dan okumuştum ben de 13.bölünden sonra ek olarak ekstralarını da çevirmiş, okumak istiyorsan wattpad den bulabilirsin yani On 21.12.2013 at 21:34, yuuri dedi ki: daha önce okumuştum ama tekrar okumak istiyorum türkçe nerden okuyabilirim acaba? Wattpad de var artık @321321 dan okumuştum ben de 13.bölünden sonra ek olarak ekstralarını da çevirmiş, okumak istiyorsan wattpad den bulabilirsin yani On 09.03.2014 at 15:50, suzuki dedi ki: Nasıl okuycam biri yardımcı olabilir mi ? Wattpad de var artık @321321 dan okumuştum ben de 13.bölünden sonra ek olarak ekstralarını da çevirmiş, okumak istiyorsan wattpad den bulabilirsin yani On 04.06.2014 at 03:12, suzan dedi ki: afedersiniz ama seven days i nasil okuyabilirim biri aciklaya bilirmi lütfen simdiden coook tesekkür ederim herkese Wattpad de var artık @321321 dan okumuştum ben de 13.bölünden sonra ek olarak ekstralarını da çevirmiş, okumak istiyorsan wattpad den bulabilirsin yani Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap