Aurora Borealis 24 Kasım 2010 Share 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Rappa TANITIM Kafasına 10 milyon altın değer biçilen ve ödül avcılarının bir numaraları işi haline gelen Rappa ile ödül avcılarından kaçan Arama ve onun kardeşinin yolları ıssız bir bölgede kesişir. Hayatlarını Rappa ya borçlu olan Arama ve kardeşi bu kadar genç birinin başına neden bu kadar büyük bir ödül konulduğuna anlam veremeseler de Rappa’ nın ağzından gerçeği öğrenirler. O aslında 1 milyon kişinin katilidir. Ama Rappa gerçekte kimdir ve gerçekten bu genç yaşına rağmen bu kadar kişiyi öldürmüş olabilir mi? DİĞER İSİMLERİ Romaji: RAPPA İngilizce: Rappa Japonca: RAPPA -乱波- Diğer: Rappa - Rannami, RAPPA -乱波- BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 2 Bölüm sayısı: 17 Yayım: 2007 - 2009 Dergi: Comic Birz Eser: Hideyuki Kikuchi (Hikâye), Kou Sasakura (Çizim) Türler: Aksiyon, Fantastik, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 6.66 Sıra: 11633 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 14:41 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 17762 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vermillion 3 Aralık 2010 Share 3 Aralık 2010 İlk chapter'ı okudum fena değil gibi.Listeme ekledim en kısa zamanda güncele gelirim. Teşekkürler tanıtım için. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap